Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-24@17:15:18 GMT

نیویورک‌تایمز: این آمریکا بود که منزوی شد

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۶۹۴۳۰

نیویورک‌تایمز: این آمریکا بود که منزوی شد

به گزارش روزنامه نیویورک تایمز، این روزنامه در یادداشتی با اشاره به خروج آمریکا از توافق هسته‌ای و تلاش‌های بی‌ثمر اخیرش در شورای امنیت سازمان ملل از جمله ارائه پیش نویس قطعنامه ‌ای برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران که تاریخ  آن در ۱۸ اکتبر سال میلادی جاری به پایان می‌رسد و تلاش برای به کارگیری مکانیسم بازگردانی تحریم‌ها علیه ایران در توافق هسته‌ای برای بازگردانی تمام تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران با وجود این که ایران همواره تاکید کرده که سلاح هسته‌ای در دکترین دفاعی‌اش جایگاهی نداشته و نخواهد داشت با مطرح کردن ادعاهایی علیه نقش ایران در منطقه نوشت: جلوگیری از فروش تسلیحات پیشرفته به ایران یک هدف تحسین برانگیز است اما به مدتی نزدیک به دو دهه است که قدرت‌های جهانی بر غنیمت بزرگ‌تری متمرکز هستند که آن جلوگیری از دست‌یابی ایران به یک سلاح هسته‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازگردانی تحریم‌های سازمان  ملل می‌تواند آخرین میخ را به تابوت توافقی بزند که دقیقا همین کار را حداقل تا سال ۲۰۳۰ انجام می‌دهد.


در ادامه این یادداشت آمده است: علاوه بر این،  آمریکا این توافق را در سال ۲۰۱۸ ترک کرد. هیچ اقدام و موضع پیچیده قانونی نمی‌تواند این واقعیت ساده را تغییر دهد. آمریکا هیچ جایگاهی برای وضع مقرراتی پرفایده ندارد که در خدمت دستورکار خودش بوده و بقیه توافق را به تمسخر می‌گیرد. طرز کار توافق‌های بین‌المللی این گونه نیست. رفتار دولت ترامپ تمامیت هر توافق بین‌المللی پیش‌رونده‌ای را از بین می‌برد.

نیویورک تایمز مطرح می‌کند که «مقامات آمریکا اکنون خودشان را در یک موقعیت تیره‌وتار دیپلماتیک می‌یابند. میان دیدگاه دولت ترامپ از واقعیت و دیدگاهی که هر کس دیگری در جهان گیر افتاده‌اند. معلوم نیست پس از این چه اتفاقی خواهد افتاد. تحریم‌های جهانی به طور معمول مستلزم یک کمیته برای بازرسی‌شان هستند. اما این کمیته مادامی که شورای امنیت سازمان ملل تصمیمی برای تشکیل آن نگیرد، وجود نخواهد داشت. آمریکا تقریبا به طور حتمی اقدامات محدود شده خود را مانند تحریم شرکت‌های روسی یا چینی  که به ایران سلاح بفروشند دنبال خواهد کرد. نگرانی بزرگی که وجود دارد این است که  آمریکا ممکن است شروع به منع کشتی‌هایی کند که به ایران یا از آن‌جا کالا منتقل می‌کند. این امر به طور بالقوه ممکن است منجر به تقابل نظامی در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در ماه نوامبر شود».

این روزنامه همچنین در یادداشتش مطرح می‌کند: تراژدی رویکرد دولت ترامپ این است که متحدان اروپایی‌اش را که پیش از این در کنار آمریکا هدف مشترک متوقف کردن نگران‌کننده ترین رفتار ایران را دنبال می‌کردند، به انزوا رانده است. آمریکا در کنار نه تنها فرانسه، آلمان و انگلیس بلکه روسیه و چین برای به انزوا کشاندن ایران بود، اما اکنون این آمریکا است که منزوی شده است.
 

23311

کد خبر 1434831

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایران و آمریکا شورای امنیت سازمان ملل تحریم تسلیحاتی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۹۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیویورک تایمز: نابودی حماس ممکن نیست

به گزارش قدس آنلاین، جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی در دویستمین روز از جنگ به بمباران مناطق مختلف نوار غزه ادامه داده و تا بدین لحظه ده‌ها شهید و مجروح بر جای گذاشته‌اند.

روزنامه نیویورک تایمز می‌نویسد: «اگرچه حملات اسرائیل، تلفاتی را در غزه و میان اعضای حماس ایجاد کرد اما اسرائیل نتوانسته است به اهداف اصلی خود از جمله آزادی اسرا و نابودی کامل حماس برسد.»

با گذشت ۶ ماه از جنایات بی‌امان رژیم صهیونیستی، سوالاتی مبنی بر اینکه این رژیم چه دستاوردهایی داشته است، این جنگ چه زمانی و چگونه به اتمام خواهد رسید، در حال ایجاد تنش‌های جهانی شدیدتر درباره جنگی است که متحدان رژیم صهیونیستی را به دلیل حمایت از این رژیم متحمل پرداخت هزینه‌هایی کرده است.

تلفات نظامی اسرائیل با حدود ۲۶۰ کشته و بیش از ۱۵۰۰ زخمی از زمان شروع حمله زمینی این رژیم در هفته های پس از عملیات طوفان‌الاقصی حماس در ۷ اکتبر شروع به افزایش کرده است. مقامات اسرائیلی می گویند که حدود ۱۳۳ نفر از اسیران این عملیات هنوز زنده‌اند. اما مذاکرات برای تضمین بازگشت حداقل برخی از آنها در ازای توقف درگیری و آزادی اسرای فلسطینی با مشکل مواجه شده است. با ادامه حملات ارتش صهیونیستی در غزه  این جنگ به یک الگوی مرگبار از درگیری‌ها و حملات هوایی تبدیل شده است.

نیویورک تایمز به نقل از مقامات فعلی و سابق آمریکایی می‌نویسد: «به‌رغم خسارات سنگینی که حماس متحمل شده است، بسیاری از رهبران ارشد آن در غزه همچنان در جایگاه خود حضور دارند و در شبکه وسیعی از تونل‌های زیرزمینی مستقر هستند و آنها خودشان تصمیم‌گیرندگان مذاکرات مربوط به تبادل اسرا هستند.»

مقامات کنونی و سابق آمریکا می‌گویند که این تونل‌ها به حماس اجازه می‌دهد تا زنده بماند و پس از پایان جنگ دوباره تشکیل شود.

داگلاس لندن، بازنشسته سازمان سیا گفت: «مقاومت فلسطینی‌ها در برابر اسرائیل که توسط حماس و دیگر گروه‌های مقاومت آشکار می‌شود، به همان اندازه که یک گروه فیزیکی و ملموس از مردم است، یک ایده است. حماس هنوز توانایی، انعطاف پذیری، بودجه و صف طولانی مردمی دارد که به احتمال زیاد منتظر ثبت نام و پیوستن به آن پس از تمام جنگ‌ها و همه ویرانی ها و تمام تلفات هستند.

«داگلاس لاندن» افسر بازنشسته سیا با اشاره به مقاومت فلسطینیان و جنبش حماس گفت: «تاکنون به همان اندازه‌ای که اسرائیل به حماس آسیب زده است، حماس همچنان مقاومت، ظرفیت و بودجه خود را حفظ کرده است.»

طبق ارزیابی سالانه امنیتی منتشر شده در ماه مارس، سازمان‌های جاسوسی آمریکایی در توانایی رژیم صهیونیستی برای نابودی واقعی حماس تردید دارند.

در این گزارش آمده است: «اسرائیل احتمالا برای سال‌های آینده با مقاومت مسلحانه مداوم حماس مواجه خواهد شد. ارتش اسرائیل برای نابودی زیرساخت‌های زیرزمینی حماس که به آنها اجازه پنهان شدن و تجدید قوا می‌دهد و موجب غافلگیری نیروهای اسرائیلی می‌شود، باید بجنگد.»

مقامات آمریکایی مخفیانه می‌گویند که تنها راه برای توقف رژیم صهیونیستی درخصوص حمله زمینی به رفح، توافق آزادی اسرا می‌باشد اما مقامات صهیونیستی ادعا می‌کنند که حمله زمینی به رفح می‌تواند حماس را پای میز مذاکره بنشاند. همچنان که این گفت‌وگوها ادامه می‌یابد، خانواده اسرای صهیونیستی از رویکرد و نحوه مدیریت کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شدیدا خشمگین هستند.

روزنامه نیویورک تایمز در ادامه به نقل از مقامات آمریکایی و صهیونیستی می‌نویسد: «تونل‌های حماس تا ۱۵ طبقه زیرزمین ادامه دارد؛ شبکه‌ای از تونل‌ها که شامل اتاق‌هایی برای فرماندهان و نگهداری اسرا می‌شود. اسرائیل نتوانسته تونل‌هایی را که حماس سالها آنها را ساخته است، ویران کند.»

این روزنامه به نقل از آژانس‌های اطلاعاتی آمریکایی که نابودی حماس را محتمل نمی‌دانند، تاکید می‌کند: «حماس به طرز قابل‌توجهی قدرت رزم خود را از دست داده است و تجدید قوا زمان خواهد برد اما این بدین معنا نیست که حماس نابود شده است.»

نیویورک تایمز هم‌چنین با استناد به آنچه مقامات آمریکایی و تحلیلگران می‌گویند، نوشت: «پس از پایان جنگ، حماس احتمالا در غزه خواهد ماند اما اینکه چقدر سریع تجدید قوا خواهد کرد به تصمیمات اسرائیل در فازهای بعدی جنگ بستگی خواهد داشت.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • نیویورک‌تایمز: جنگ اوکراین برای ارتش آمریکا حکم رگه طلا را دارد
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • نیویورک تایمز: نابودی حماس ممکن نیست
  • گروسی: ایران باید بیشتر با آژانس همکاری کند/ قصد دارم به زودی به ایران بروم
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!
  • افشای طرح لغو شده حمله اسرائیل به ایران از جمله تهران
  • طرح اولیه اسرائیل «حمله بزرگ به اهداف نظامی» از جمله نزدیک تهران بود
  •   همۀ دوستان و دشمنانِ خاورمیانه در روایت نیویورک تایمز