Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@21:01:23 GMT

توصیه‌های یک جانباز دفاع مقدس و اهدا کننده عضو

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۷۰۸۹۶

توصیه‌های یک جانباز دفاع مقدس و اهدا کننده عضو

یک جانباز دفاع مقدس و اهدا کننده عضو گفت:مطمئناً رضایت به اهدای عضو عزیز مرگ مغزی شده با خود آسایش روانی را به همراه خواهد آورد همان‌گونه که فرد پس از دفاع از کشور، وجدانش آسوده است که تمام تلاش خود را برای مقابله با دشمن انجام داده است.

به گزارش ایسنا  روابط عمومی انجمن اهدای عضو ایرانیان گفت‌وگویی کوتاه با حافظ علی سیاه کوشی  از رزمندگان دوران دفاع مقدس که با اهدای عضو همسرش موافقت کرده داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پیشکسوت دوران جنگ تحمیلی درباره اهدای عضو می‌گوید: اهدای عضو مانند دفاع از سرزمین یا دفاع از هم‌وطن، وظیفه هر انسانی است. همه افراد باید درزمانی که نیاز است این تصمیم مهم را در زندگی خود بگیرند. مطمئناً رضایت به اهدای عضو عزیز مرگ مغزی شده با خود آسایش روانی را به همراه خواهد آورد همان‌گونه که فرد پس از دفاع از کشور، وجدانش آسوده است که تمام تلاش خود را برای مقابله با دشمن انجام داده است.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل جراحات جنگی، هرساله مدتی را در بیمارستان بستری هستم. آن روز هم در بیمارستان بودم که پسرم به من خبر داد حال مادرش خوب نیست. شب هم پزشک معالج اطلاع داد که احتمال مرگ مغزی همسرم زیاد است. من از همان ابتدا رضایت به اهدای عضو داشتم اما فرزندانم قبول نمی‌کردند. به فرزندانم یادآوری کردم که مادرشان، فردی رئوف بود. زمانی که به جبهه رفتم او رضایت داشت. پس‌ازآن هم تا قبل از رحلتش با صبوری و مهربانی از من که در جنگ مجروح شده بودم نگهداری می‌کرد.

این جانباز دفاع مقدس گفت: حتی با رضایت او ۹ سال پیش یکی از کلیه‌های خود را به دوستم که ازنظر جسمانی وضعیت مناسبی نداشت اهدا کردم. مطمئنم که او هم به اهدای اعضایش و نجات جان دیگران رضایت دارد. ضمن اینکه به بچه‌ها گفتم که به دلیل مرگ مغزی، قلب مادرشان با دستگاه می‌تپد و اگر جدا شود، قلب از کار می‌ایستد و از آن‌ها خواستم که مانع ادامه تپش قلب او نشوند. خوشبختانه آن‌ها به‌موقع با اهدای اعضا موافقت کردند و شش عضو همسرم موجب زندگی دوباره ۶ هم‌وطن شد.

 ابریشم صالحی

وی در پاسخ به این پرسش که توصیه شما به خانواده‌هایی که رضایت به اهدای عضو نمی‌دهند چیست؟ یادآور شد: در زمان‌های گذشته افراد پس از مرگ عزیزانشان، آن‌ها را مومیای می‌کردند تا آن‌ها را همیشه کنار خود داشته باشند، اما الآن می‌توان با اهدای عضو و بدون مومیای کردن عضوی از عزیز خود را زنده نگاه داشت و جان چندین نفر را از مرگ نجات داد. چه چیزی بهتر از این؟ اگر واقعاً خانواده‌ای عزیزش را دوست داشته باشد اجازه نمی‌دهد که اعضایش که می‌تواند ادامه حیات یابد به زیرخاک رود. بهترین کار برای زنده نگه‌داشتن عزیزشان اهدای عضو است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اهداي عضو دفاع مقدس جنگ تحمیلی چهل سالگی دفاع مقدس رضایت به اهدای عضو مرگ مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۰۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین ارسطوزاده ظهر امروز چهارشنبه در حاشیه ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت با محوریت استان خوزستان تصریح کرد: امروزه آسایش و امنیت کشور، حاصل جان‌فشانی شهیدان است و بر این اساس گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد و خاطره شهدا به شمار می‌رود؛ بنابراین یاد و خاطره عزیزانی که در راه مقاومت جان سپرده‌اند، راهبردی برای ادامه مسیر این شهدا را در حوزه گردشگری مقاومت است.

وی اظهار کرد: قریب به ۲۰۰ هزار شهید در جنگ تحمیلی در دفاع از کشور جان خود را از دست دادند و حدود ۱۲۷ شهر در معرض حملات هوایی و موشکی قرار گرفته‌اند. ۴۲ درصد از این حملات به شهرهای خوزستان بود و ۴۰ درصد از شهدا و مجروحان جنگ خوزستانی بودند.

ارسطوزاده افزود: استان خوزستان نقش مهمی در جنگ دفاع مقدس داشته به صورتی که کوچک‌ترین شهید، با ۱۲ روز سن و مسن‌ترین شهید آن صد سال سن است. در حال حاضر در این استان ۲۲ یادمان برای گرامیداشت شهدا وجود دارد.

وی در خصوص توسعه یادمان‌ها و آثار دفاع مقدس در خوزستان تأکید کرد: در حال حاضر ۲۲ یادمان مرتبط با دوران دفاع مقدس در استان وجود دارد که هر یک از این یادمان‌ها به مناطق مشخصی از استان مرتبط و برای ماندگاری و یادآوری این رویدادها برای عموم مردم است.

ارسطوزاده تصریح کرد: نقطه به نقطه شهر آبادان و خرمشهر و همچنین مناطق اطراف آن روایتگر رویدادها و عملیات دوران دفاع مقدس است و این پتانسیل وجود دارد که در هر کدام از این نقاط یادمان‌های متعددی ساخته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان افزود: برنامه دقیقی برای ثبت و نگاشت یادمان‌ها در دست تهیه است که این اقدام‌ها بعد از تکمیل پرونده‌های مربوطه رونمایی و معرفی می‌شود.

وی با اعلام اینکه تاکنون ۴۰ اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی خوزستان به ثبت رسیده و ۱۰ پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده‌سازی است، گفت: در کنار برنامه‌های وسیع فرهنگی کاروان‌های راهیان نور و ستاد اربعین، یکی از محورهای اصلی این رویدادهای فرهنگی نقش و اهمیت استان خوزستان در گردشگری مقاومت است.

کد خبر 6087743

دیگر خبرها

  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • زوایای پنهان دفاع مقدس برای نسل جدید بیان شود
  • پیکر جانباز شهید پاسبان در تربت جام آرام گرفت
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • اهدای اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای اعضای بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای عضو بیمار پس از ایست کامل قلبی
  • اهدای عضو پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی برای نخستین بار در ایران
  • سه بیمار شیرازی با اهدای عضو دختر ۱۸ ساله تربت جامی جان دوباره گرفتند
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد