Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: تا کنون بیش از ۲۸۰ میلیارد تومان تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا و صاحبان مشاغل رسته های اعلام شده پرداخت شده است.

رضا عبدی در نخستین جلسه شورای اداری اداره کل تعاون،کار و راه اجتماعی که به وبینار برگزار شد، اظهار کرد: در بحث مشاغل خانگی اعتبارات با توجه به در نظر گرفتن شاخص های مختلف با عدالت بین شهرستان ها توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سعی شود طرح های پشتیبان که دارای کیفیت عالی باشند جهت دریافت تسهیلات مشاغل خانگی معرفی شود.

مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: با توجه به الکترونیکی شدن تمامی امور ارائه خدمت در بحث مشاغل خانگی به ویژه در بحث صدور مجوزها از سامانه مربوطه از هر گونه ارائه خدمات به صورت سنتی خودداری گردد.

عبدی با اشاره به پرداخت تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا بیان کرد: با تلاش ادارات شهرستان ها و مسئولین مرتبط تا کنون بیش از ۲۸۰ میلیارد تومان تسهیلات در این زمینه به صاحبان مشاغل طبق رسته های اعلام شده پرداخت شده است.

وی اظهارکرد: بحث باشگاه کارآفرینان نوجوان طرح بسیار مهمی است و تأثیر به سزایی در تغییر نگرش دانش آموزان دارد که تاکنون در شهرستان های تنکابن و قائمشهر برگزار شده است و امیدواریم بتوانیم با تلاش ادارات شهرستانی در تمام استان برگزار نماییم.

* فعال سازی کمیته راهبردی توسعه بخش تعاون در مازندران

در ادامه علی باقری، مدیر امور تعاون اداره کل کار،تعاون و رفاه مازندران نیز در این جلسه با تأکید بر اهمیت بخش تعاون در سطح کشور و ضرورت توجه به راهبردهای توسعه این بخش گفت: توسعه شفافیت، توسعه نوآوری، توانمندی سازی تعاونی ها، توجه مالی به تعاونی ها، شبکه سازی و ایجاد شبکه های بازارچه مجازی و سامانه جامع هوشمند تعاون از راهبردهای مهم توسعه بخش تعاون است.

وی افزود: در همین راستا طی تفاهم نامه منعقد شده با استانداری مازندران راه اندازی و فعال نمودن کمیته راهبردی توسعه بخش تعاون در سطح استان برنامه ریزی شده است و باید مورد توجه ویژه ادارات شهرستانی قرار گیرد.

باقری با اشاره به راه اندازی سامانه جامع هوشمند تعاون در سال گذشته خاطرنشان کرد: تمامی خدمات قابل ارائه در بخش تعاون، حتی برگزاری مجامع نیز از طریق این سامانه انجام خواهد شد و ضرورت دارد روسای ادارات و کارشناسان تعاون اقدامات ویژه ای را در راستای فعالیت و ورود اطلاعات همه تعاونی ها در این سامانه انجام دهند.

وی ادامه داد: آموزش های مجازی بخش تعاون و تعاونگران نیز از طریق این سامانه انجام خواهد شد.

مدیر امور تعاون اداره کل کار،تعاون و رفاه مازندران  با بیان اینکه در بحث تشکیل تعاونی ها تمامی الزامات علی الخصوص بحث ۱۰ درصد سرمایه ثبتی باید رعایت شود و در حوزه نظارت نیز بازدید مستمر از تعاونی ها و شناسایی و تعیین تکلیف تعاونی های غیر فعال مورد تاکید است، گفت:در بحث توسعه تعاون و تخصیص اعتبارات لازم باید دقت شود که تسهیلات به طرح های با کیفیت تعلق گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی تسهیلات کرونایی تعاونی ها بخش تعاون اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۱۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول و دوم استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: این استان در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی رتبه اول و دوم را کسب کرده است و امید می‌رود این روند همچنان ادامه داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، جمشید امیدی صبح امروز _سه شنبه چهارم اردیبهشت_ به مناسبت هفته کار و کارگر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روند اشتغال‌زایی در استان مرکزی از سال ۱۴۰۰ صعودی بوده است، به نحوی که تا سال گذشته ۱۵ هزار و ۷۲۰ شاغل به شمار شاغلین استان اضافه شده است.

وی افزود: امسال میزان تعهد ایجاد اشتغال در استان مرکزی ۱۱ هزار و ۶۲۴ فرصت شغلی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: این استان در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی رتبه اول و دوم را کسب کرده است و امید می‌رود این روند همچنان ادامه داشته باشد.

امیدی ادامه داد: هفته کار و کارگر امسال با شعار «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی» از پنجم اردیبهشت آغاز می‌شود و تا یازدهم اردیبهشت ادامه دارد.

وی با بیان اینکه دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب و تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل از مهمترین برنامه‌های این هفته است، تاکید کرد: امشب ۴۲ نفر از کارگران استان مرکزی برای دیدار با رهبری به تهران اعزام می‌شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی از برگزاری بیش از ۴۰۰ برنامه در این هفته خبر داد و تصریح کرد: گلباران قبور مطهر شهدا، دیدار با خانواده‌های شهدای کارگری، حضور در نماز جمعه‌، برگزاری همایش پیاده‌روی جامعه کار و تولید، برگزاری میز خدمت، همایش ایمنی و بهداشت، نشست تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، بازدید از بیمارستان تأمین اجتماعی، بازدید دانش‌آموزان از واحدهای تولیدی و برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از برنامه‌های هفته کار و کارگر است.

امیدی اضافه کرد: بازدید از مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای تولیدی، برگزاری مسابقات ورزشی، بازدید دانش‌آموزان از شرکت‌ها و واحدهای تولیدی، نواخته شدن ورزش صبحگاهی برای کارخانه‌ها، قدردانی از کارگران و گروه‌های نمونه واحدهای تولیدی از دیگر برنامه‌های این هفته است.

وی تاکید کرد: از دهم مهر تا یکم آذر سال گذشته، فراخوان برگزاری جشنواره امتنان استان مرکزی برگزار شد و تا اول آذر ادامه پیدا کرد که به ثبت‌نام ۴۴۰ کارگر، ۵۹ گروه کار و ۱۲۱ واحد در این سامانه منجر و ۱۰۸ بازدید میدانی توسط کمیته ارزیابی انجام شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: در این هفته بر اساس ارزیابی صورت گرفته از هشت واحد نمونه از جمله سه کارگر و دو کارگروه نمونه به تعداد هشت نفر، قدردانی می‌شود.

امیدی با بیان اینکه در سال‌های گذشته کارگر نخبه ملی نداشتیم اما امسال یک کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی از استان مرکزی انتخاب شده است، گفت: مهمترین شاخص مورد ارزیابی در جشنواره امتنان، اختراع و نوآوری، ارزآوری، بهره‌وری، میزان اشتغال، مسائل زیست‌محیطی و انتقال فناوری و بومی‌سازی است.

وی اضافه کرد: نرخ بیکاری استان مرکزی از ۷.۸ درصد در سال ۱۴۰۰ به هفت درصد در سال ۱۴۰۲ رسیده و نرخ مشارکت اقتصادی استان هم در سال ۱۴۰۰، ۳۶.۶ درصد بوده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: این نرخ بر اساس میانگین‌گیری صورت گرفته در سال گذشته به ۳۶.۳ درصد رسیده است.

امیدی یکی از دلایل پایین بودن نرخ مشارکت را خروج زودتر از موعد کارگران از محیط کار به دلیل سخت و زیان آور بودن شغل آن‌ها دانست و ادامه داد: ضریب پوشش بیمه تأمین اجتماعی استان ۶.۵۶ درصد نسبت به سال ۹۹ رشد داشته است.

وی اظهار کرد: شمار بیمه‌شدگان اجباری در پایان بهمن سال گذشته نسبت به پایان بهمن سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۷.۱۷ درصد افزایش داشته است و در این مدت ۱۰ هزار نفر بازنشسته شده‌اند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در پایان بهمن سال گذشته تعداد کارگاه‌های فعال استان نسبت به پایان بهمن ۱۴۰۱ به میزان ۶.۲۵ درصد معادل هزار و ۴۸۲ کارگاه افزایش داشته است.

امیدی با بیان اینکه ۴۵۶۵ نفر در سال ۹۹ بیمه بیکاری دریافت می‌کرده‌اند، گفت: این میزان در پایان سال گذشته به دو هزار و ۹۴۲ نفر رسیده است.

وی افزود: آخرین فرصت ثبت اشتغال ایجاد شده سال گذشته دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی در سامانه رصد همزمان با کشور، ۳۱ فروردین‌ماه امسال بود و از شنبه اول اردیبهشت‌ماه جاری، این سامانه برای ثبت اشتغال‌های سال جاری باز شده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با بیان اینکه استان مرکزی در بهار ۱۴۰۲ رتبه نخست پایش محیط کسب و کار را کسب کرده است، گفت: استان‌های زنجان و آذربایجان غربی در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفته‌اند.

کد خبر 747201

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • افزایش ۴۹ درصد صادرات تعاونی های خراسان جنوبی
  • ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران در همدان برگزار می‌شود
  • «کاوشی در اقتصاد تعاون» منتشر شد
  • رتبه اول و دوم استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی
  • صادرات تعاونی های خراسان جنوبی ۴۹ درصد افزایش یافت