Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی شفیعی بعدازظهر دوشنبه در نشست خبری اظهار کرد: تعداد موارد بستری قطعی مبتلا به کرونا هم اکنون در بیمارستان‌های استان کرمان ۱۹۹ نفر است.

وی ادامه داد: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۱۲۵ نفر، حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ۱۷ نفر، حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ۱۳ نفر، حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم ۹ نفر و حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان ۳۵ نفر به دلیل ابتلاء به کرونا در بیمارستان بستری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شفیعی تعداد کل موارد بستری دارای تست مثبت کرونا در استان کرمان از ابتدا تاکنون را ۶ هزار و ۴۴۱ مورد ذکر و اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۰ نفر نفر به لیل ابتلاء به کرونا در بیمارستان‌های سطح استان کرمان بستری هستند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: موارد جدید شامل ۱۴ مورد حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، پنج مورد حوزه دانشگاه علوم پرشکی رفسنجان، پنج مورد حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، یک مورد حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و پنج مورد حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان است.

به گفته شفیعی طی ۲۴ ساعت گذشته چهار بیمار مبتلا به کرونا که همگی از شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمان هستند، جان خود را بر اثر ابتلاء به این بیماری از دست داده اند.

وی بیان کرد: مجموع جانباختگان ابتلای قطعی به کووید ۱۹ از ابتدا تا کنون ۸۱۷ نفر است.

کد خبر 5029439

منبع: مهر

کلیدواژه: مهدی شفیعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ویروس کرونا ویروس کرونا هفته دفاع مقدس شیراز شهرکرد بوشهر چهل سالگی دفاع مقدس آمار کرونا شیوع کرونا توهین به پیامبر کرمانشاه گرگان انتخابات مرحله دوم مجلس یازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی اردبیل دانشگاه علوم پزشکی کرمان حوزه دانشگاه علوم پزشکی مورد حوزه دانشگاه علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۲۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان مطهری قطب درمانی چشم پزشکی علوم پزشکی ایران خواهد شد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالرضا پازوکی در نشست هم اندیشی با اعضای هیات علمی مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ خبر ناایمن بودن ساختمان بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) اعلام شد و هم‌اکنون به نقطه اجرایی آن رسیده‌ایم. در این راستا مقرر شده برخی درمانگاه‌ها و مراکز سرپایی به محوطه دیوار سنگی منتقل شوند و پیشاپیش باید از کادر درمان مجتمع برای همکاری درخصوص تخریب و جابه جایی بخش‌های ساختمان شماره ۳ تشکر کرد.

وی افزود: در صورت امکان و در کوتاه مدت برای جانمایی درمانگاه‌ها دنبال مکانی مناسب در نزدیکی مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) هستیم تا در بازه زمانی ۶ ماهه، پس از ساخت سازه سبک در محوطه دیوار سنگی به آنجا منتقل شود.

پازوکی در ادامه عنوان کرد: با تغییر معاون توسعه شاهد پیگیری‌های مکرر از سازمان‌های مربوطه از جمله سازمان برنامه و بودجه و مجلس شورای اسلامی درخصوص اخذ مجوز‌های لازم برای بازسازی و مقاوم سازی مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) و سایر پروژه‌های عمرانی دانشگاه هستیم.

وی ادامه داد: باید از تمامی پتانسیل‌ها و با رعایت ارزش‌های انسانی و الهی و به کارگیری هوش مصنوعی و حرکت به سمت بین المللی سازی، در راستای چابک سازی پروژه‌های عمرانی قدم برداشته و از تمامی پتانسیل موجود کمال استفاده را کنیم و در این راستا از ظرفیت خیرین سلامت نیز باید استفاده کرد، همانطور که مجتمع بیمارستانی حضرت مهدی (عج) در دانشگاه علوم پزشکی تهران به این طریق ساخته شده است.

پازوکی افزود: یکی از اقدامات مهم سال ۱۴۰۳ برگزاری جلسات با تمامی مدیران دانشگاه درخصوص نگارش برنامه ۵ ساله دانشگاه و نحوه سیاست‌گذاری آموزشی است. به‌عنوان مثال یکی از تصمیمات در آینده‌ای نزدیک تبدیل بیمارستان مطهری به عنوان قطب درمانی چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران خواهد بود.

دکتر نادر توکلی، سرپرست جدید مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) نیز در این نشست عنوان کرد: مجتمع حضرت رسول (ص)، قطب آموزشی و درمانی کشور و یکی از مراکز ریفرال مورد توجه سایر مراکز درمانی است و به عنوان یکی از مراکزی که بیشترین تعداد سرویس درمانی در آن به انجام رسیده، مورد توجه است.

وی افزود: در ابتدای کار خود جلسات متعددی با گروه‌های مختلف درخصوص جابه جایی ساختمان شماره ۳ برگزار شد و نیاز است تا با مشاوره و شنیدن رهنمود‌های سایر اعضای هیات علمی برای تعیین سیاست‌های آینده درمانی و آموزشی مجتمع اقدامات لازم به عمل آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ٨ رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی کردستان
  • پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی می‌شود
  • اعضای کودک خردسال مشهدی جان ۵ نفر را نجات داد
  • مراجعه بیش از ۳۳ هزار بیمار به مراکز درمانی دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل در نوروز ۱۴۰۳
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • برپایی بیمارستان صحرایی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان
  • خدمات درمانی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل به بیش از ۳۳ هزار بیمار
  • بانوی سبزواری به هفت بیمار نیازمند عضو جان بخشید
  • بیمارستان مطهری قطب درمانی چشم پزشکی علوم پزشکی ایران خواهد شد
  • رصد پا با هوش مصنوعی برای جلوگیری از نارسایی قلبی