Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-24@04:26:57 GMT

شهرها می‌توانند پیشگام مقابله با فقر باشند

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۷۲۷۸۱

شهرها می‌توانند پیشگام مقابله با فقر باشند

مدیرکل منابع مالی شهرداری بندرعباس گفت: اهمیت مناطق شهری با توجه به پتانسیل‌های موجود و شناخت آن در رشد اقتصاد شهری و جلوگیری از کاهش فقر باید بیش از هر زمان دیگری مد نظر مجموعه مدیریت شهری در حوزه مالی، درآمد و بودجه بندی باشد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی یارتبار در مدیران مناطق و سازمان‌های شهرداری اظهار کرد: فرآیند شهرنشینی در سال‌های اخیر با سرعت بسیار بالایی همراه بوده است که این به نوبه خود از سویی و نداشتن اهمیت و برنامه‌ریزی در بحث اقتصاد شهری از طرف دیگر باعث بروز مشکلاتی در توسعه شهرها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اهمیت مناطق شهری با توجه به پتانسیل‌های موجود و شناخت آن در رشد اقتصاد شهری و جلوگیری از کاهش فقر باید بیش از هر زمان دیگری مد نظر مجموعه مدیریت شهری در حوزه مالی، درآمد و بودجه بندی باشد.

مدیرکل منابع مالی شهرداری بندرعباس تصریح کرد: از دید اقتصاد شهری، شهرها می‌توانند با شناخت و ارزیابی ظرفیت‌های موجود، پیشگامان مقابله با فقر به خصوص در محلات حاشیه‌ای باشند و مدیریت شهری باید با برنامه‌ریزی جهت درآمدهای پایدار و ایجاد ثروت بین جامعه شهروندی، زمینه را برای توسعه فراهم آورند.

وی با تاکید بر اینکه کانون اصلی رشد اقتصادی شهرها از توجه سرمایه فیزیکی به سرمایه انسانی تغییر یافته است، افزود: بر اساس دانش مهارت و به دنبال تحصیل آکادمیک، تجربه در حین انجام کار و تعاملات فرهنگی و اجتماعی به دست می‌آید.

یارتبار تصریح کرد: تجهیز و توانمندسازی مناطق حاشیه نشین و فقیر با مشارکت خود شهروندان ساکن در این مناطق با ایجاد فرصت برای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی فراهم می‌شود.

وی گفت: محصول اقتصاد شهری می‌تواند، پویایی شهر، بازار زمین و رونق ساخت و ساز در همه ابعاد باشد که با برنامه‌ریزی و آینده‌نگری باید در این مسیر گام برداریم.

مدیرکل مالی شهرداری بندرعباس تصریح کرد: با دستور شهردار در بودجه عملیاتی و سرمایه‌ای جزئیات را دقیقاً بر اساس شاخص‌های آماری ارزیابی نموده ایم و قطعاً در راهبرد توسعه شهر بر اساس وضعیت مالی با پیش‌بینی‌های درآمدهای کم، متوسط و بالا، امیدواریم تأثیرات مثبت آن را در آینده به صورت ملموس شهروندان شهرداری را درک کنند.

کد خبر 445552

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر شهر کلانشهر کرمانشاه شهروند فقر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اقتصاد شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۲۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: بودجه عمرانی شهرداری قم در سال جاری، ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است که از این مقدار ۱,۷۰۰ میلیارد تومان به طور خالص به معاونت عمرانی اختصاص دارد.

عباس حلوایی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به بودجه ۱۵ هزار میلیارد تومانی شهرداری قم در سال ۱۴۰۳، اظهار کرد: از این مقدار ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان ماهیت عمرانی دارد.

وی افزود: بخشی از این بودجه در معاونت عمرانی به صورت صفر تا صد راهبری می‌شود و بخش دیگری مناطق نظارت مقیم را بر عهده دارد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به اینکه تمام بودجه‌ای که در معاونت عمرانی تعریف می‌شود بهره‌بردارهایی در مجموعه شهرداری دارد، خاطرنشان کرد: مناطق هشت‌گانه، معاونت‌های شهرداری قم، حوزه سرمایه‌گذاری، حوزه قطار شهری، روابط عمومی و مدیریت اجرایی از جمله بهره‌برداران پروژه‌ها هستند.

حلوایی‌زاده با بیان اینکه بخشی از پروژه‌ها از صفر تا صد بر عهده معاونت عمرانی است اما در بودجه مناطق تعریف شده است، تصریح کرد: در بخشی از پروژه‌ها نیز به دلیل سقف معاملات، انجام مسائل قراردادی و نظارت عالی بر عهده معاونت فنی و عمرانی است، اما نظارت بر مبنای مناطق شهرداری قم صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: بر اساس سقف معاملات متوسط سال ۱۴۰۲ در پروژه‌های بالای یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان، باید مناقصه عمومی برگزار شود و نظارت عالی با معاونت عمرانی اتفاق افتد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: بر این اساس، سه برابر بودجه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی، طراحی و نظارت در مجموعه معاونت عمرانی انجام می‌شود.

کد خبر 747282

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • تصویب ۱۸۹۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری بوشهر
  • آلودگی صوتی؛ بلای جان شهرها
  • راهکارهای مبارزه با آلودگی صوتی در شهرها
  • بودجه شهرداری شیراز رشد ۵۰۰ درصدی داشت/عملکرد مطلوب تیم اقتصادی
  • پیگیر موضوع افزایش سهم مشهد از بودجه ملی زیارت هستیم
  • بورسی شدن دارایی های مختلف شهرداری
  • به دنبال بورسی کردن دارایی‌های مختلف شهرداری تهران هستیم
  • تجهیزات شهرداری اردکان با رشد جمعیت این شهر تناسب ندارد
  • به دنبال بورسی کردن دارایی‌های مختلف شهرداری هستیم