Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-25@00:32:00 GMT

عقب‌ماندگی ۱۰ ساله زیرساخت آبی تهران

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۷۳۰۳۱

عقب‌ماندگی ۱۰ ساله زیرساخت آبی تهران

مدیرعامل آب منطقه‌ای تهران گفت: در حال حاضر طرح‌های زیرساختی تامین آب تهران یک دهه عقب است که باید برای ساماندهی به این مساله از هم‌اکنون اقدامات اساسی اندیشیده شود چرا که در غیر این صورت با مشکلات مواجه خواهیم بود.

به گزارش ایسنا، سید حسن رضوی امروز در نشستی خبری با بیان این‌که دلیل این مساله لجاجت‌های اداری است که باید در بین سازمان‌ها برطرف شود در غیر این صورت تنش‌های مباحث سیاسی، اجتماعی و امنیتی را شاهد خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که در حال حاضر دو سامانه شرق و غرب ۱۰ سال از میانگین عقب‌تر هستند اظهار کرد: متاسفانه از نگاه مسئولان همیشه تهران شرایطی مناسب داشته و نمایندگان تهران هیچ‌گاه مسائل تهران را پیگیری نکردند، این در شرایطی است که نمایندگان دیگر با جدیت به دنبال خواسته‌های استان خود هستند، اما نمایندگان تهران اینگونه مطرح می‌کنند که سیاست ما قانون‌گذاری است بنابراین مدیران تهران تنها بوده و نمی‌توانند پروژه‌ها پیش ببرند البته شاید برداشت نمایندگان تهران درست باشد ولی کشور چنین رفتاری را برنمی‌تابد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای تهران اظهار کرد: امیدواریم نمایندگان مجلس جدید مدیران را تنها نگذارند چرا که اگر مشکلات حل نشود، تا یک دهه آینده مشکل آب و برق خواهیم داشت. اکنون مدیران تنها هستند و کسی آنها را حمایت نمی‌کند دستگاه‌های نظارتی همکاری ندارند و ما از چند جانب با مشکل مواجه هستیم.

رضوی با اشاره به لزوم اصلاح قانون توزیع عادلانه آب گفت: این مساله که در قانون گفته شده آب‌های منطقه‌ای‌ در جغرافیای استانی برش داده شدند باید اصلاح شوند. ما اعتقاد داریم در ۱۵ سال گذشته بخش آب کشور به رغم این قانون که تمرکزدایی وجود داشته باشد، خسارت دید و ما اکنون باید آن را جبران کنیم، زیرا بدون در نظر گرفتن این مباحث تنازعات افزایش می‌یابد.

وی با تاکید بر این‌که استان تهران شرایط مناسبی را در تامین آب ندارد، ادامه داد: این مشکلات نسبت به سایر استان‌ها افزایش پیدا کرده و اگر تدبیری اندیشیده نشود مشکلات جدی را شاهد خواهیم بود.

به گفته رضوی استان تهران دارای ۱۶ شهرستان، ۳۳ بخش، ۳۶ شهر، ۷۲ دهستان در وسعتی ۱۳ هزار کیلومتری واقع شده که به لحاظ وسعت کمتر از یک درصد از کل کشور است اما ۲۰ درصد جمعیت در این استان ساکن هستند که از این میزان ۱۶.۶ درصد ثابت و پنج درصد جمعیت شناور هستند.

مدیرعامل آب منطقه‌ای تهران با بیان این‌که ۹۴ درصد جمعیت شهری و شش درصد روستایی هستند، تصریح کرد: تراکم جمعیت ۹۷۳ نفر در هر کیلومترمربع است به عبارت دیگر بعد خانوار ۳.۱ درصد بوده که از بعد تراکم جمعیت ۲۰ برابر سایر نقاط کشور است.

تهران دومین استان از نظر کمبود آب

وی ادامه داد: این در شرایطی است که سرانه تامین آب در کشور ۱۳۷۶ مترمکعب در سال برای هر نفر تخمین زده شده اما برای تهران این رقم ۱۸۴ مترمکعب برای هر نفر است که با این حساب استان تهران بعد از سیستان و بلوچستان دومین استان از نظر کمبود آب و تامین سرانه است.

لینک کوتاه: asriran.com/0038Xx

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۳۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود استاندار تهران به برخی موازی کاری‌ها در پاکدشت

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران در تشریح اقدامات سفر به پاکدشت که طی روز گذشته انجام شد، اظهار کرد: توفیقی بود که برای رفع برخی مشکلات پاکدشت در این شهرستان حاضر شویم.

فخاری با بیان اینکه عمده چالش‌های مردم در پاکدشت مربوط به پروژه کمربندی بود گفت: خوشبختانه این پروژه پس از سال‌ها چشم انتظاری هم اکنون در نقطه بهره برداری قرار گرفته است.

استاندار تهران با بیان اینکه ۸.۸ کیلومتر از پروژه کمربندی پاکدشت با رفع برخی معایب جزئی مثل اصلاح هندسی و نصب علائم، تجهیزات و امکانات و تعریض بعضی دسترسی‌های محلی به زودی مورد بهره برداری قرار می‌گیرد، اظهار کرد: در این حوزه تقسیم کاری بین حوزه‌های راهداری، شهرداری و اداره کل راه و شهرسازی انجام شد.

وی از رسیدگی به امور زیرساخت‌های مربوط به مساکن طرح نهضت ملی پاکدشت نیز خبر داد و عنوان کرد: این بررسی‌ها هم در زمینه زیرساخت‌هایی مثل آب و برق و گاز و هم در جهت رفع برخی معارضات که در اجرای این طرح‌ها ایجاد مشکل کرده بودند، انجام شد.

فخاری در ادامه به تأمین و چگونگی توزیع و میزان سرانه‌های آب در شهرستان پاکدشت اشاره و عنوان کرد در این خصوص با اداره آب و فاضلاب استان تهران بررسی‌های لازم انجام و تعهدات مسؤولان و متولیان در این حوزه مورد رسیدگی قرار گرفت.

استاندار تهران با بیان اینکه این سفرها در تکمیل برنامه‌های منطبق با سفر رئیس جمهور انجام می‌شود، افزود: امیدوار هستیم که بتوانیم با برنامه ریزی و حضور مؤثر در شهرستان‌ها گام مؤثری در رفع مشکلات مردم برداریم.

فخاری با اشاره به ظرفیت جمعیت پذیری پاکدشت به شرط تأمین زیرساخت‌ها، بیان کرد: ضریب رشد جمعیت در این شهرستان به تأمین زیرساخت‌ها بستگی دارد که نباید این وضعیت به شکل موجود تداوم پیدا کند.

وی هدف اصلی حضور در شهرستان و تشکیل جلسات حول رفع مشکلات را جلوگیری از کارهای موازی اعلام کرد و افزود: با حضور در پاکدشت برخی سازمان‌ها را مجدداً با وظایفشان آشنا کردیم و در برخی موارد که الزام بود قطع همکاری‌هایی انجام شد، مسؤولیت‌ها توزیع و محوریت کار را در برخی موارد به طور متمرکز از طریق استانداری و در برخی موارد دیگر به صورت غیر متمرکز از فرمانداری تقسیم کار کردیم و امیدوار هستیم که با این روش بتوانیم مدیریت جدید و تجمیع شده ای را برای رفع مشکلات به کار بگیریم.

کد خبر 6087233

دیگر خبرها

  • وزیر کار : حقوق کارگران هنوز به حد ایده‌آل نرسیده زیرا عقب‌ماندگی چندین ساله‌ای در این حوزه وجود دارد
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • آمار جمعیت ایران تا سال ۲۰۵۰ اعلام شد
  • ورود استاندار تهران به برخی موازی کاری‌ها در پاکدشت
  • بورل: کل خسارت مادی به غزه بیش از ۹۰ میلیارد دلار است
  • ۱۵ کشور آسیایی که سریعترین روند کاهش جمعیت را دارند
  • کنایه ذوالنوری به قالیباف: اگر رئیس شوم، از بیرون به صورت اتوبوسی جمعیت ناآشنا به مجلس نمی‌آورم
  • افزایش تسهیلات ودیعه مسکن در خوزستان+فیلم
  • طی دو سال هشت میلیون فقیر به تعداد فقرای کشور اضافه شده است!
  • سوالات بسیج دانشجویی از نامزدهای انتخابات برای شناخت بیشتر