Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - وزیر امور اقتصادی و دارایی در مجمع عمومی عادی سالیانه بیمه مرکزی از مدیران و کارکنان صنعت بیمه برای جهش و رشد قابل توجه این صنعت در سال های اخیر تقدیر کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از شادا، دکتر فرهاد دژپسند با اشاره به آمارهای تلفیقی صنعت بیمه در سال های اخیرگفت: خوشبختانه صنعت بیمه از سال 1397جهش قابل توجهی را آغاز کرده که اکنون شاهد نتایج مثبت آن هستیم اما باید با برنامه، تلاش ها به گونه ای ساماندهی شود که فاصله با سایر کشور ها به سرعت کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ضریب نفوذ صنعت بیمه اکنون با اصلاح 3.6 است که باید برای رسیدن به هدف برنامه، موانع شناسایی و برای رفع آنها اقدام شود.
وزیر اقتصاد، موفقیت واقعی صنعت بیمه را فراتر از آمارها دانست و گفت: زمانی ما می توانیم بگوییم صنعت بیمه موفقی داریم که بیمه در ذهن مردم به عنوان یک پناهگاه امن و پشتیبان باشد به گونه ای که هر فردی که در معرض نااطمینانی قرار گرفته، احساس کند یک پناه دارد و آن صنعت بیمه است و بیمه را فقط بیمه های اجباری مانند شخص ثالث ندانند، بلکه برای هر کاری اول دنبال بیمه نامه متناسب با آن کار باشند تا ریسک خود را با صنعت بیمه پوشش دهند و بدون دغدغه به کار خود ادامه دهند.
دکتر دژپسند افزود: باید برنامه ریزی کرد و اقداماتی از سوی بیمه مرکزی صورت گیرد که مردم طالب خدمات بیمه ای شوند و دید مردم به صنعت بیمه اصلاح شود، آنگاه می توان شاهد رشد و جهش ضریب نفوذ بیمه در کشور بود.
رئیس مجمع عمومی بیمه مرکزی افزود: مردم بیمه را باید به عنوان پشتوانه در هنگام بروز حادثه، در ذهن خود داشته باشند و این نگرش در افراد ایجاد شود که سرمایه گذاری در بیمه، باعث آرامش و اطمینان خاطر آنها می شود.
وی افزود: با توجه به عملکرد بسیار خوب صنعت بیمه در جریان سیل سال 1398 امیدواریم با تاسیس صندوق بیمه حوادث طبیعی، بتوانیم از ظرفیت های صنعت بیمه در پذیرش ریسک های طبیعی بهره مند شویم.
دکتر دژپسند با اشاره به اقدامات خوبی که در زمینه الکترونیکی کردن و دیجیتالی نمودن خدمات بیمه ای انجام شده است، گفت: انتظار می رود در صنعت بیمه، پیشبرد بیمه هوشمند در اولویت باشد و به گونه ای عمل شود که هر فرد با در اختیار داشتن یک کارت هوشمند از انواع خدمات بیمه ای شرکت ها، اطلاعات کامل و دقیقی بدست آورد و بدون نیاز به ارتباط چهره به چهره، از طریق همان کارت بتواند بیمه نامه متناسب با شرایط شغلی و زندگی خود را انتخاب و از مزایای آن بهره مند گردد.
وی تصریح کرد: این امر، موجب ایجاد رقابت بیشتر در ارایه خدامات بیمه ای شده و شرکت هایی موفق تر خواهند بود که با نوآوری، خدمات بیمه ای بهتر با هزینه کمتر ارایه نمایند.
وی با اشاره به اهمیت بیمه های مسئولیت در زندگی روزمره و کاری افراد جامعه گفت: بیمه مسئولیت یکی از مؤلفه های بسیار مهم، برای یک اقتصاد رو به رشد است و باید بر روی این بیمه نامه، بیشتر کار شود و راهکارهای مناسب انتخاب و عملیاتی شود.
همچنین وزیر اقتصاد با تاکید بر لزوم معرفی کاراتر بیمه زندگی به مردم و ارایه مزایای آن گفت: صنعت بیمه باید با مطالعه و بررسی رشته های جدید بیمه ای در دنیا، آنها را بومی سازی کرده و خدمات مربوط را به مردم ارائه دهد.
دکتر دژپسند افزود: صنعت بیمه با احساس مسوولیت در دوران همه گیری کرونا، برای حمایت از کسب و کارها با طراحی «بیمه نامه تعطیلی کسب و کار به دلیل اپیدمی و پاندمی» اقدام خوبی انجام داده است، به نحوی که کسب و کارها می توانند خود را از 500 هزار تومان تا 12 میلیون تومان درآمد در روز برای حداکثر یک دوره شصت روزه، بیمه کنند. با توجه به اهمیت این نوع خدمات بیمه ای در این شرایط، لازم است که اطلاع رسانی مناسب در این زمینه، در دستور کار صنعت بیمه قرار گیرد.
گفتنی است حسب اطلاع، حق بیمه این بیمه نامه برای مدت یکسال از 210 هزار تومان تا 10 میلیون و هشتصد هزار تومان متغیر است و پوشش بیمه ای این بیمه نامه نیز، کسب و کارها را از حداقل 30 میلیون تومان تا 720 میلیون تومان تحت پوشش قرار می‌دهد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: خدمات بیمه ای صنعت بیمه بیمه نامه کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۴۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه

معاون خرید راهبردی اداره‌ کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌ اجتماعی از اتصال داروخانه‌ها به سازمان بیمه سلامت و فراهم‌شدن امکان بهره‌مندی بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی از خدمات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در زمینه داروهای مورد تعهد این صندوق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، فرهاد خدایی با اشاره به اینکه ارتباط الکترونیکی تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت، ارتباطی دائمی است و اطلاعات بیمارانی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی و در دسته بیماران مشمول حمایت از صندوق بیماران خاص هستند، به‌صورت مستمر به بیمه سلامت ارسال می‌شود، اظهار کرد: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، در دولت سیزدهم و در سازمان بیمه سلامت برای حمایت مؤثرتر از همه آحاد جامعه در برابر هزینه‌های بیماری‌های پرمخاطره و بیماری‌های مزمن تشکیل شده است، هر سال اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیش‌بینی می‌شود و در اختیار این صندوق قرار می‌گیرد، بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش تأمین‌اجتماعی نیز با معرفی و ارائه اطلاعات از سوی این سازمان، علاوه بر خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی، مشمول حمایت‌های مورد تعهد صندوق یادشده و کاهش سهم فرانشیز پرداختی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل این بیماران که بیشترین مراجعات آنان را در پی دارد مربوط به هزینه‌های داروهای مورد مصرف آنان است، تا پیش از این، بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی، بعد از تهیه داروهای تجویزی باید به واحدهای خسارات متفرقه مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی در استان خود مراجعه می‌کردند تا مابه‌التفاوت سهم مورد تعهد این صندوق در مورد داروهای مشمول را دریافت کنند، با جلسات و نشست‌های متعددی که میان تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شد در حال حاضر، ارتباط برخط داروخانه‌ها با سازمان بیمه سلامت برقرار شده است، به این ترتیب سهم مورد تعهد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همان لحظه نسخه‌پیچی در داروخانه محاسبه و از فرانشیز پرداختی بیمه‌شده کسر می‌شود؛ در واقع دیگر نیازی به مراجعه حضوری این بیماران به واحدهای خسارات متفرقه نیست، در خصوص اتصال سایر مراکز پاراکلینیک مانند فیزیوتراپی، آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن و ام‌آرآی به این سامانه نیز هماهنگی‌ها و جلسات بین این دو سازمان هنوز در حال پیگیری است.

معاون خرید راهبردی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: بیماران خاص و صعب‌العلاج از این پس در هنگام مراجعه به داروخانه‌ها برای دریافت داروهای تجویزی، چنانچه داروی تجویزی برای آنان از داروهای مشمول حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج باشد، به‌صورت برخط و خودکار از حمایت این صندوق در زمینه فرانشیز دارو بهره‌مند خواهند شد و نیازی به اقدام خاصی از سوی این بیماران نیست.

خدایی گفت: در مورد بیماران مبتلا به بیماری‌های پرمخاطره مانند هموفیلی، تالاسمی، ام اس، سرطان، اوتیسم و بیماری‌های ژنتیک و برخی دیگر از بیماری‌ها، بهره‌مندی از حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، منوط به تشکیل پرونده در مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها است؛ در مورد بیماری‌های مزمن دیابت و فشار خون نیز امکان نشان‌دار شدن بیماران به عنوان بیمار مشمول این حمایت‌ها، توسط پزشکان متخصص و در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شده است.

وی در مورد هزینه‌های بستری بیماران خاص و صعب‌العلاج ادامه داد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها ملزم شده‌اند مقررات مربوط به حمایت‌های صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند، به این ترتیب در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه، سهم این صندوق از هزینه‌های درمان بیمار به‌صورت برخط و خودکار محاسبه می‌شود؛ در بیمارستان‌های خصوصی غیرطرف قرارداد بیمه‌های پایه نیز این بیماران می‌توانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینه‌های بیمارستانی به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یادشده را دریافت کنند.

گفتنی است؛ طبق بند (ن) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ حمایت‌های ویژه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در نظر گرفته و صندوق ویژه‌ای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است، موضوع فعالیت این صندوق، فراهم‌آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت‌محور مرتبط با بیماری خاص و صعب‌العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات بازتوانی و توانبخشی و مراقبت‌های دوره‌ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و مانند آن است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

کد خبر 747470

دیگر خبرها

  • پوشش بیمه‌ای برای کودکان زیر 7 سال استان کرمانشاه رایگان شد
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر ۷ سال در کرمانشاه
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص از خدمات بیمه سلامت
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند
  • تغییر فرمانداران در جهت پیشبرد و تحقق شعار سال
  • دستگاه‌ها در پیشبرد اهداف با فرمانداران تعامل کنند
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت