Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت: پیوند دانشگاه و صنعت در منطقه آزاد قشم یک ضرورت بشمار می رود و سازمان منطقه آزاد قشم آماده همه گونه همکاری برای اجرایی کردن این پیوند است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی منطقه آزاد قشم؛ حمیدرضا مومنی روز دوشنبه در نشست شورای سیاستگذاری آموزش عالی این منطقه با حضور روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی قشم افزود: تمام مسئولان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی مستقر درمنطقه آزاد قشم با همکاری معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد قشم این مهم را در دستور کار قراردهند و نیازهای خود را در این خصوص اعلام کنند تا در اسرع وقت توسط سازمان برآورده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مومنی نقش دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی را در پیشبرد برنامه های توسعه قشم بی بدیل و دانشگاهیان و دانشجویان را مغز متفکر هر جامعه خواند و گفت: انتظار از دانشگاه ها در راه توسعه کشور بسیار بالاو ضروری است که روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی قشم به رسالت خود عمل کنند.
وی با تشریح اقدامات بزرگ سازمان منطقه آزاد قشم در توسعه زیرساخت های جزیره در حوزه های صنعت، انرژی، نفت و شیلات و نیازهای پروژه ها و طرح های مرتبط با این حوزه ها به نیروی انسانی متخصص و ماهر گفت: تامین نیروی متخصص از جزیره نیازمند برنامه ریزی متناسب در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی مستقر در جزیره قشم است.
براساس این گزارش پیش از سخنان رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم مرتضی شیخ زاده معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری این سازمان طی سخنان کوتاهی خواستار حضور جدی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی مستقر در قشم در حوزه صنعت منطقه آزاد قشم شد و بر ضرورت تعامل و ارتباط تنگاتنگ استادان این دانشگاه ها با بدنه کارشناسی سازمان منطقه آزاد قشم و استفاده متقابل از امکانات یکدیگر تاکید کرد.
گفتنی است منصور آزاد رییس موسسه آموزش عالی قشم، عباس براهیمی مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در امور آموزش عالی، مهدی دسینه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم، مصطفی علی نقی زاده رییس دانشگاه پیام نور واحد قشم و آسیه تنها نوبندگانی رییس مجتمع آموزشی سما و نمایندگان موسسه علوم و فنون خوارزمی قشم ومرکزعلمی کاربردی شهرداری قشم نیز هرکدام در این نشست گزارشی از وضعیت حوزه آموزش عالی متبوع خود را ارائه کردند.
فرشته سلجوقی مدیر اجتماعی و سلامت سازمان منطقه آزاد قشم نیز به عنوان دبیر این نشست در آغاز این نشست گزارشی از روند برگزاری این نشست را ارائه کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سازمان منطقه آزاد قشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۵۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!

نگاهی به آمار داوطلبان کنکور نشان می‌دهد که در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب در نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرده‌اند که ۶۳ درصد آن‌ها زن و ۳۷ درصد مرد هستند. پیشتازی ۲۶ درصدی دختران داوطلب ورود به دانشگاه نسبت به پسران در حالی اتفاق می‌افتد که وقتی تعداد داوطلبان گروه علوم تجربی از ۲ گروه علوم انسانی و علوم ریاضی فاصله گرفت وزیر علوم این موضوع را رشد کاریکاتوری شخصیت علمی کشور برشمرد و با اعلام زنگ خطر برای آموزش عالی، اعلام کرد که توزیع داوطلبان در گروه‌های آموزشی باید نرمال باشد.

به گزارش فارس، نگاهی به جدول تعداد خانم‌ها و آقایان شرکت‌کننده در آزمون سراسری چند سال اخیر نشان می‌دهد که آمار شرکت خانم‌ها در کنکور در حال بیشتر شدن است.

بررسی ابعاد کاهش رغبت پسران به مدرک دانشگاهی از نگاه کارشناسی

مهدی گلشنی عضو سابق شورایعالی انقلاب فرهنگی و استاد دانشگاه، کاهش تعداد پسران در کنکور را نشان دهنده نقص در آموزش عالی می‌داند و می‌گوید که اعتدال خوب است و اگر در چند سال آینده روند به همین صورت باشد و اعتدال ایجاد نشود حتی تبعات اجتماعی به همراه دارد.

به گفته وی، باید از افراد خبره و شایسته برای مشورت بهره بگیرند که این عدم اعتدال پیش نیاید. سیدجلال موسوی معاون نظارت و راهبری ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی، اما این آمار را در حال حاضر منفی نمی‌داند و می‌گوید که این آمار نشان دهنده اصلاح فرهنگ مهارت محوری در کشور ماست.

وی معتقد است که تمایل به سمت تحصیل آکادمیک در کشور ما کم شده، در کشور‌های دیگر هم همینطور است، اما در ایران تمایل به مدرک زیاد بود که چند سالی است فرهنگ ما به سمت مهارت محوری و اشتغال محوری جایگزین شده است. به گفته موسوی، بحث اشتغال برای آقایان مهم‌تر است و به همین دلیل اولویت اول آقایان تحصیلات آکادمیک نیست.

بنابراین این آمار خیلی هم منفی نیست، اما باید بررسی شود که در چند سال آینده پررنگ‌تر نشود، چرا که پررنگ شدن این موضوع آسیب‌زاست. خبرگزاری فارس، این موضوع را از مسؤولان آموزش عالی کشور نیز پیگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت
  • ضرورت آموزش فرهنگ داوطلبی به مردم
  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی
  • ایجاد منطقه آزاد تجاری برای تجار افغانستانی در چابهار
  • انتخاب رشته ۲۷ هزار داوطلب آزمون دکتری ۱۴۰۳
  • کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست تشکیل می‌شود
  • بیش از ۱۵ هزار نفر در نوبت اول آزمون سراسری شرکت می‌کنند
  • علوم انسانی متهم است که سر سفره مردم نیست/ ضرورت گفت‌وگو با سایر علوم