Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-19@00:09:33 GMT

قورت دادن آدامس خطرناک است؟

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۷۵۴۲۹

قورت دادن آدامس خطرناک است؟

 حتما شما هم در زمان کودکی آدامس‌های زیادی قورت داده اید و از والدینتان هشدار‌های مختلفی درباره مضرات قورت دادن آدامس شنیده اید. یکی از این هشدار‌ها به باقی ماندن ۷ ساله آدامس در معده اشاره دارد.

جویدن و قورت دادن آدامس

آدامس از مواد طبیعی و مصنوعی (ضمغ آدامس یا رِزین)، نگه دارنده ها، طعم دهنده‌ها و شیرین کننده‌ها تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدن می‌تواند شیرین کننده‌ها مثل قند را جذب کند و اگر از آدامس‌های قنددار استفاده کنید، می‌تواند کالری خیلی زیادی وارد بدنتان کند.
آدامس در معده توسط اسید هیدروکلریک هضم و نابود می‌شود، اما ماده پلاستیکی موجود در آدامس که نوعی پلیمر به نام بوتیل است به طور کاملاً مصنوعی ساخته می‌شود و دستگاه گوارش بدن انسان قادر به هضم آن نیست و توسط روده‌ها از بدن دفع می‌شود.

با قورت دادن آدامس چه می شود؟

وقتی که آدامس را می‌جویم زبان مولکول‌های بزرگ آدامس را توسط آنزیم‌های خود می‌شکند و آن‌ها را تجزیه می‌کند، اما وقتی به علت عدم تمرکز آدامس را قورت می‌دهید معده نمی‌تواند لاستیک موجود در آدامس را هضم کند و پس از گذشت یک یا دو روز آدامس مانند هر ماده خوراکی دیگری همان مسیر همیشگی را طی می‌کند و از طریق مدفوع از بدن دفع می‌شود. قورت دادن آدامس در بخش‌های داخلی بدن انسدادی را به وجود نمی‌آورد و باعث به هم چسبیدن اندام‌های داخلی شما نمی‌شود، اما اگر یک آدامس خیلی بزرگ یا چند آدامس کوچک را با هم قورت دهید ممکن است دستگاه گوارش شما را مسدود کند.

خطرات قورت دادن آدامس توسط کودکان

این اتفاق بیشتر در مورد کودکان که اندازه اندام‌های آنان کوچک‌تر است، صدق می‌کند. در موارد نادری، تکه‌های بزرگ آدامس بلعیده شده با یبوست در کودکان همراه شده و باعث انسداد گوارش در کودکان می‌گردد. آدامس مانند خوراکی‌های دیگری، چون ماکارونی، گوشت و یا دانه‌های آجیل هضم و خارج می‌شود با این تفاوت که کمی سخت‌تر جذب می‌شود.

 

منبع: بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: قورت دادن آدامس جویدن آدامس سبک زندگی پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۵۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | این خودرو تله مرگ است!

به گزارش خبرآنلاین، خودرو سایبر تراک(Cybertruck) شرکت تسلا بار دیگر در معرض حمله قرار گرفت و این بار علت آن یک نقص خطرناک تهدید کننده جان بود که باعث می‌شود خودرو به حداکثر سرعت برسد و در آن سرعت بماند.

به نقل از ایسنا، الای(Elai)، مالک سایبرتراک در تگزاس، در ویدئویی که در فضای مجازی پخش کرد این وسیله نقلیه را «تله مرگ» نامید و ادعا کرد که پوشش پدال هنگام رانندگی از روی پدال گاز لیز خورده و روی پوشش کف خودرو گیر کرده است و آن را در جای خود قفل کرده و خودرو را با ۱۰۰ درصد سرعت به سمت جلو سوق داده است.

این مالک سایبرتراک اکنون هشدار می‌دهد که اگر کسی در آن موقعیت آرامش خود را حفظ نکند، عواقب آن می‌تواند خطرناک باشد.

براساس یک پست در ایکس، شرکت تسلا تمام تحویل‌ها را به مدت هفت روز متوقف کرده است.

الای این رویداد وحشتناک را توصیف کرد و گفت: چند روز پیش در حال رانندگی بودم که درپوش پدال لیز خورد. بر اساس طراحی تخته کف، با این لغزش به سمت بالا، پدال گاز تا ۱۰۰ درصد پایین می‌رود و همانجا می‌ماند.

او متوجه شد که با پایین نگه داشتن ترمز در تمام طول مسیر، خودرو کنترل می‌شود، اما هر بار که پایش را از روی ترمز بردارد، سایبرتراک دوباره شتاب می‌گیرد. او توضیح می‌دهد: بنابراین ماشین را متوقف کردم، آن را در حالت پارک گذاشتم و پیاده شدم. اولش فکر کردم پدال خراب است ولی اینطور نبود. فهمیدم که گیر کرده است. او تکه پارچه‌ای را نشان می‌دهد که درست از پشت پدال گاز بیرون زده است. اگرچه الای آرام بود و بلافاصله برای متوقف کردن خودرو اقدام کرد، اما می‌گوید: برای کسی که وحشت کند، این حادثه می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

اداره ملی ایمنی حمل و نقل بزرگراهی فراخوانی برای سایبرتراک ۲۰۲۴ تسلا ارسال نکرده است و به دیلی میل گفته است که از این موضوع آگاه است و برای جمع‌آوری اطلاعات بیشتر با سازنده در تماس است.

تسلا در ماه‌های اخیر انتقادهای بیشتری در مورد سایبرتراک دریافت کرده است و مالکان آن از ایجاد لکه‌های زنگ زدگی پس از رانندگی در باران شکایت داشته‌اند. شکایات دیگر عبارتند از خرابی سایبرتراک تنها چهار روز پس از خرید و سیم معیوب در سیستم فرمان که منجر به ترمزگیری و عملکرد نادرست ترمزها می‌شود.

۵۸۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895862

دیگر خبرها

  • سپاهان با روش جدید: زکی‌پور حمله کن!(عکس)
  • یکی از خطرناک، رادارگریز و مرگبارترین پهپاد ایرانی | ویدئو
  • ایمنی جاده جلفا به سیه رود با حذف پیچ های خطرناک تأمین می شود
  • حذف پیچ‌های خطرناک محور جلفا به سیه‌رود
  • حذف پیچ های خطرناک جاده جلفا به سیه‌رود
  • مطالعات تطبیقی: استفاده از مقایسه در علم
  • امباپه بارسلونا را قورت داد! (عکس)
  • عکس | این خودرو تله مرگ است!
  • ببینید | اقدام خطرناک موتورسوار عجول در خیابان
  • چرا قطب جنوب در واقع یک «بیابان» خطرناک است؟