Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی گفت: هشتمین نمایشگاه رینوتکس تبریز در روزهای ۲۲ تا ۲۵ آبان ماه امسال در صورت مساعد بودن شرایط با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری و یا مجازی برگزار می‌شود.

سعید غریب خواجه عصر روز دوشنبه در نشست خبری، با اشاره به محدودیت‌های کرونایی، اظهار کرد: تاکنون ممنوعیتی در برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی وجود نداشته و فقط با اعمال محدودیت‌ها برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: منطقه ویژه ربع رشیدی در برگزاری نمایشگاه رینوتکس ۲۰۲۰ کاملا تابع تصمیمات ستاد مقابله با کرونا بوده و در صورت مخالفت با برگزاری حضوری، این نمایشگاه به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

وی از آغاز ثبت نام فناوران و شرکت‌های فناوری در رینوتکس ۲۰۲۰ از یکم مهرماه تا اواخر مهرماه خبر داد و گفت: متقاضیان می‌توانند در سایت www.rinotex.ir و یا سامانه www.rrto.ir اقدام به ثبت نام و غرفه داری در رینوتکس کرده و تمامی اطلاعات لازم را کسب کنند؛ در این راستا حتی ۷۰ درصد از فناوران حاضر در رینوتکس سال گذشته نیز آمادگی خود برای حضور در رینوتکس امسال را اعلام کرده‌اند.

غریب خواجه با تاکید بر رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی در برگزاری رینوتکس امسال، گفت: فناوران و شرکت‌های فناوری و سایر افراد در صورت عدم رعایت پروتکل‌ها اجازه حضور در نمایشگاه را نخواهند داشت.

وی با اشاره به وجود هیئت اجرایی متشکل از مدیران استانی در منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی، گفت: در راس ساختار حاکمیتی این منطقه، استاندار آذربایجان شرقی، معاونان و ۱۳ عضو از مدیران سازمان‌های مرتبط و تعدادی بخش خصوصی حضور دارند و تمامی سیاست‌ها و برنامه ریزی کلان در حوزه فناوری استان توسط این هیات اجرایی انجام می‌گیرد.

وی در خصوص سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی، گفت: این سازمان در سال گذشته به صورت سهام داری پنج دانشگاه تبریز، علوم پزشکی تبریز، هنر اسلامی تبریز، صنعتی سهند و آزاد اسلامی تبریز به همراه سازمان همیاری شهرداری، شرکت تعاونی کارکنان استانداری و پارک علم و فناوری تاسیس شد تا فرآیند عملیانی کردن ماموریت‌های منطقه به درستی انجام گیرد.

مدیرعامل سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی افزود: امسال تلاش می‌کنیم تا از بخش خصوصی برای اجرای نمایشگاه یاری جوییم و قصد داریم تا نمایشگاه رینوتکس هیچگونه هزینه دولتی نداشته باشد.

وی با بیان این‌که رینوتکس آبرو و هویت تبریز است، گفت: برای پاسداشت و نگه داری آن نیازمند همت و تلاش تمامی مسئولان استانی و سرمایه گذاران است.

وی در خصوص طرح‌های فناوری دریافت شده در نمایشگاه‌های سال گذشته، تشریح کرد: در اولین نمایشگاه رینوتکس، ۱۵۹ طرح فناوری دریافت کردیم، در دومین نمایشگاه ۵۹۳ طرح فناوری، در سومین نمایشگاه ۹۷۳ طرح فناوری، چهارمین نمایشگاه ۱۷۱۳ طرح فناوری، در پنجمین نمایشگاه ۱۷۳۲ طرح فناوری، در ششمین نمایشگاه ۱۶۱۲ طرح فناوری و در هفتمین نمایشگاه با افزایش بسیار بالا، ۳۲۲۲ طرح فناوری از سوی فناوران دریافت شد.

غریب خواجه گفت: با توجه به شرایط کرونایی احتمال دارد که در هشتمین نمایشگاه رینوتکس، بحث‌های فناوری در حوزه بهداشتی، مواد ضدعفونی و دستگاه‌های مرتبط با مهندسی پزشکی با تعداد بالای طرح ارائه شود.

وی در خصوص ارزیابی نمایشگاه رینوتکس سال گذشته، گفت: در این دوره از نمایشگاه، ۱۶ درصد از فناوران حاضر پس از اتمام نمایشگاه اقدام به راه اندازی کسب و کار کردند، حدود ۱۰ درصد از شرکت‌ها نیز اقدام به ایجاد شبکه فروش، پنج درصد منجر به افزایش سهم در بازار و سه درصد موفق به جذب سرمایه گذار داخلی شدند.

وی ادامه داد: نزدیک به پنج درصد شرکت‌های فناور نیز موفق به اخد وام شده و ۹ درصد نیز توانستند قراردادهای داخلی کار، فروش و مشارکت عقد کنند.

مدیرعامل سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی با اشاره به برگزاری دومین جلسه هیئت اجرایی منطقه ویژه علم و فناوری با حضور معاونت وزارت علوم و مدیر اجرایی شورای عطف در مهرماه، گفت: در برنامه راهبردی این منطقه چند بحث کلیدی از جمله زیرساخت‌های مرتبط با حوزه فناوری استان مطرح است، در این راستا نیز تفاهم‌نامه برای ساخت کارخانه فناوری و نوآوری تبریز در هفته گذشته با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور منعقد شد اما برای رسیدن به این کارخانه باید تلاش جدی داشته باشیم.

وی ادامه داد: راه اندازی صندوق پژوهش و نوآوری نیز در اولین فرصت ممکن انجام می‌گیرد؛ هم‌چنین اقدام مهم دیگر این منطقه ایجاد منطقه فناوری‌های مرتبط با معدن است.

وی در خصوص سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی نیز ادامه داد: این سازمان از یک سیاست فناوری باز پیروی می‌کند چرا که در سطح کشور فقط پنج منطقه ویژه علم و فماوری وجود دارد که تنها دو سازمان عامل تاسیس شده است.

غریب خواجه ادامه داد: اکنون منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی جزو فعالترین مناطق است زیرا این منطقه به شکل خصوصی و سهام داری به کار خود ادامه می‌دهد و در پی کسب سود توسط شرکت‌های دانش بنیان و فناور هست؛ به منظور تجارب سازی و فروش فناوری‌ها تا پیش از عید با ۲۰ فناور مذاکراتی داشته و با شش فناور نیز عقد قرارداد و تفاهم نامه انجام گرفته است.

وی اظهار کرد: نمایشگاه رینوتکس ۲۰۲۰ در چهار بخش‌ ایده‌های فناورانه، فروش، تجاری سازی و نیازمندی‌های فناوران و ۱۷ زون برگزار می‌شود، جشنواره رینوتکس نیز همانند سال گذشته و با رعایت پروتکل‌ها به صورت حضوری یا مجازی برگزار خواهد شد و جایزه علی پولاد تقدیم ۱۰ طرح برتر خواهد شد.

وی در خصوص زون‌های این نمایشگاه نیز تشریح کرد: فناوری‌ کشاورزی و زیستی، فناوری‌های انرژی، فناوری نفت و گاز و پتروشیمی، فناوری‌های نساجی، فناوری‌های آب، مهندسی پزشکی، فناوری‌های علوم شناختی، فناوری نانو، فناوری الکترونیک، فناوری‌های صنایع خودرو و قطعه سازی و ماشین سازی، بخش اطلاعات و ارتباطات، فناوری‌های صنایع غذایی، فناوری مواد پیشرفته، فناوری‌های نرم، فناوری‌های دانش آموزی، فناوری‌های معدنی، فناوری‌های نوین در مدیریت شهری و فناوری‌های فضایی برگزار می‌شود.

مدیرعامل سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی متذکر شد: امسال با توجه به شرایط کرونایی و تعطیلی مدارس بنظر می‌رسد که در بخش فناوری‌های دانش آموزی با کاهش تعداد طرح‌های دریافتی روبه شویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی نمایشگاه رینوتکس برگزار می شود غریب خواجه طرح فناوری سال گذشته پروتکل ها فناوری ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۵۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ویژه ایمنی و حمل و نقل در پایتخت

همزمان با هفتم اردیبهشت ماه که به‌عنوان روز "ایمنی حمل و نقل" نامگذاری شده، رویداد ویژه "ایمنی و حمل و نقل" به‌صورت یکپارچه در مناطق ۲۲گانه شهر تهران برگزار می‌شود. - اخبار اجتماعی -

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، براساس دستورالعمل ابلاغی از سوی شهرداری تهران، اهداف اصلی این رویداد که به‌صورت هماهنگ و یکپارچه در مناطق مختلف پایتخت برگزار می‌شود، ترغیب شهروندان به استفاده از حمل و نقل همگانی، رعایت ایمنی در سفرهای درون‌شهری، مشارکت سازمان‌های مرتبط و نهادهای مردمی و نیز توجه ویژه به موتورسیکلت‌سواران، عابرین پیاده و... اعلام شده است.

شهریار افندی‌زاده؛ مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران در این باره گفت: این رویداد، اقدامی نمادین است تا با عزم و اراده مشترک، توجه افکار عمومی را به موضوع ایمنی و رعایت مقررات مربوط به حمل و نقل شهری معطوف کنیم.

وی تاکید کرد: راهبرد ایمنی، نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها و نهادهای متولی و البته همراهی شهروندان است، بنابراین تمام دستگاه‌های مرتبط از جمله پلیس راهور، شهرداری‌ها، شرکت‌های سازنده خودرو، آموزش و پرورش، مسئولان اجرایی و سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها، حتی رسانه‌ها نیاز است در کنار هم برای مقابله با تلفات ناشی از حوادث ترافیکی چاره‌اندیشی کنند.

مشکل واگن‌های وارداتی چینی سرانجام حل شد

به گفته مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران، رویداد "ایمنی حمل و نقل" درنظر دارد توجه شهروندان تهرانی به‌خصوص اقشار در معرض خطر تصادفات مانند کودکان، افراد مسن، دوچرخه‌سواران، موتورسواران و...، همچنین مدیران شهری، متولیان حوزه حمل و نقل و ایمنی، کاربران و فعالان فضای مجازی و سازمان‌های مردم‌‎نهاد را به موضوع مهم رعایت مقررات ایمنی در خیابان‌ها و معابر پایتخت جلب کند.

افندی‌زاده با اشاره به اینکه این برنامه از چهارم اردیبهشت ماه آغاز و تا دهم اردیبهشت ماه 1403 ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: تمرکز بر برنامه‌های آموزشی، ایمنی تردد در خیابان ویژه دانش‌آموزان، اجرای برنامه‌های مشارکتی با سازمان‌های مردم‌نهاد و تولید و انتشار محتوای رسانه‌ای از جمله: اکران پوستر رویداد در ساختمان‌های شهرداری‌های مناطق، نواحی، پارک‌های آموزش ترافیک، همچنین روی انواع سازه‌های تبلیغاتی، پرتابل، بیلبورد، استرابورد و عرشه پل یا نمایش در تلویزیون‌های شهری و تولید و انتشار اخبار از رویدادهای مربوط، از جمله فعالیت‌هایی است که طی یک هفته انجام می‌گیرد.

به گزارش تسنیم، مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران ضمن بازدید از اقدام‌های انجام شده و تعدادی از طرح‌های ترافیکی منطقه 6 گفت: با توجه به موقعیت مرکزی و عملکرد فرا منطقه‌ای و همچنین تمرکز مراکز مهم آموزشی، اداری، تجاری، فرهنگی و تفریحی، این منطقه یکی از پر رفت و آمدترین مناطق پایتخت به شمار می‌آید و از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران افزود: آغاز عملیات اجرایی ساخت پایانه حمل و نقل عمومی، راه‌اندازی 3 جایگاه سوخت کوچک مقیاس، نصب سازه های ترافیکی (دروازه‌ای و صلیبی)، 200 پنل دیوار صوتی در بزرگراه کردستان، اجرای بیش از 34 کیلومتر گاردریل و 5 کیلومتر حفاظ طولی میانی، 147 متر حفاظ بتنی طولی، نصب 488 تابلو ترافیکی، احداث ایستگاه های بی. آر.تی، مطالعات شبکه و تغییر جهات، انجام اصلاح هندسی با رویکرد ایمن‌سازی، از اهم پروژه های منطقه 6 در حوزه حمل و نقل است.

افندی‌زاده با اشاره به وجود بزرگترین پایانه مرکزی شهر در این منطقه گفت: از مهمترین پروژه‌هایی که می‌بایست در این منطقه اجرا شود، می‌توان از یکپارچه سازی حمل و نقل همگانی، ضرورت شناسایی و ساماندهی ترافیکی در نقاط توزیع و جذب سفر و همچنین نظم بخشی منطقه‌ای و شهری با اجرای پروژه پارک حاشیه‌ای نام برد.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تاکید به سیاست‌ها و برنامه‌های مدیریت شهری در حوزه حمل و نقل و ترافیک، به منظور توسعه حمل و نقل پاک در این منطقه، از شهرداری منطقه 6 خواست تا گزارشی از مکان‌یابی ایستگاه‌های شارژ خودرو برقی، مکان‌یابی مسیرهای قابل توسعه در استفاده از دوچرخه و اسکوتر در معابر و شریان‌های پرتردد تهیه و برای بررسی بیشتر در کمیته‌های کارشناسی به سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران ارسال کند.

افندی‌زاده با عنایت به وجود خوابگاه دانشجویان در محدوده خیابان کارگر شمالی و دانشگاه تهران در محدوده میدان انقلاب اسلامی و همچنین وجود بوستان لاله، خواستار ارسال نیازمندی‌های این منطقه برای احداث پارکینگ عمومی و طبقاتی شد تا ضمن مطالعات جامع و بررسی آن اقدام‌های بعدی انجام گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • رویداد «هاکامستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران در همدان
  • رویداد ویژه ایمنی و حمل و نقل در پایتخت
  • کاهش سقف برداشت از حساب‌های بانکی
  • برگزاری ۴۰ ویژه‌برنامه به مناسبت هفته فرهنگی اصفهان در منطقه ۱۲
  • برگزاری ۱۲ ویژه برنامه به‌مناسبت هفته فرهنگی اصفهان در منطقه ۲