Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان استاندار زنجان بر لزوم غربالگری مستمر معلمان و دانش‌آموزان با توجه به بازگشایی مدارس تاکید کرد.

فتح‌الله حقیقی شامگاه دیروز (۳۱ شهریورماه) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که در محل استانداری زنجان برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس مصوبه سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اختصاص اعتبار لازم تا پایان سال اینترنت پرسرعت در همه مناطق استان گسترش می‌یابد و در حال حاضر زیرساخت‌های لازم این امر تامین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه انتظار می‌رود فرمانداران ستاد فرعی پیشگیری از بیماری کرونا تشکیل دهند، افزود: در این ستادها به مدارس توجه بیشتری شود. همچنین فرمانداران به‌صورت میدانی از وضعیت مدارس بازدید داشته و تمهیدات لازم را اتخاذ کنند.

این مسئول ادامه داد: فرمانداران باید علاوه‌ بر مدارس بر بازار نیز نظارت مداوم داشته باشند تا مشکل کمبود ماسک و یا گران‌تر فروختن ماسک برای هم‌استانی‌هایی که در دیگر شهرستان‌ها زندگی می‌کنند، پیش نیاید.

حقیقی با اشاره به اینکه ماسک و مواد ضدعفونیکننده ارزان‌ قیمت باید در فروشگاه فرهنگیان استان توزیع شود، تصریح کرد: علاوه بر فرهنگیان استان، دانش‌آموزان نیز نسبت به تهیه اقلام مورد نیاز از این فروشگاه‌ها اقدام کنند. همچنین با این کار مدیران مدرسه نیز می‌توانند ماسک  و مواد ضدعفونی‌کننده ارزان‌قیمت مورد نیاز را از این فروشگاه‌ها خریداری کرده و مشکلی برای تامین نداشته باشند.

استاندار زنجان با تاکید بر آموزش مداوم پروتکل‌ها و اصول بهداشتی، یادآور شد: آموزش موارد بهداشتی و پروتکل‌ها به مدیران مدارس و نیروهای خدمات حائز اهمیت است و این اقدام با همکاری روسای بهداشت در اسرع وقت انجام شود تا به‌طور گسترده همه نیروها از آموزش‌های لازم برخوردار شوند.

وی بر لزوم غربالگری مستمر معلمان و دانش‌آموزان با توجه به بازگشایی مدارس تاکید کرد: غربالگری این قشر در اولویت قرار گرفته و به طور جد دنبال شود.

نماینده عالی دولت در استان زنجان، با بیان اینکه تا پایان هفته آینده ۵۰ هزار ماسک رایگان و مواد ضدعفونی‌کننده در اختیار آموزش و پرورش استان قرار می‌گیرد، گفت: اولویت توزیع در مدارس کم‌برخوردار خواهد بود که این کمک‌ها همچنان تداوم دارد.

این مسئول با اشاره به اجرای برنامه ملی «کوچ» کنترل اضافه وزن و چاقی دانش آموزان، خاطرنشان کرد: برای تحقق این برنامه کمیته‌ای تشکیل و راهکارهایی از قبیل تولید اپلیکیشن اقدام شود تا با همکاری خود دانش‌آموزان، اهداف برنامه با جامعیت بیشتری محقق شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۸۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش در یک گفت‌وگوی تلفنی با موضوع راه‌اندازی مدارس سمپاد در مناطق عشایری گفت: یكی از مهم‌ترین حوزه‌های تمركز وزارت آموزش‌وپرورش موضوع توسعه عدالت تربیتی و کیفیت‌بخشی به برنامه‌های آموزشی و پرورشی در مدارس است.

وی افزود: به‌خصوص در مدارس سمپاد كه بخشی از مدارس دولتی ما را تشكیل می‌دهند موضوع بسط عدالت تربیتی اهمیت دارد. توجه به همه دانش‌آموزان اهمیت دارد و دسترسی به مدارس با كیفیت برای همه دانش‌آموزان باید فراهم شود.

حسینی اظهار كرد: سازمانی به نام سازمان سمپاد داریم كه برای دانش‌آموزان تیزهوش كار برنامه‌ریزی درسی را به صورت اختصاصی انجام می‌دهد. ما با همكاری سازمان پرورش استعدادهای درخشان یا سمپاد شرایطی را فراهم كردیم كه برای مناطق عشایری به‌ویژه بتوانیم تلاش كنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش اظهار كرد: راه‌اندازی مدارس سمپاد به این شكل است كه حداقل باید سه هزار دانش‌آموز در پایش وجود داشته باشد كه برای راه‌اندازی مدرسه سمپاد مجوز داده شود.

او افزود: ما در بیست‌وشش استان دانش‌آموزان عشایری داریم كه در دوازده استان ادارات مستقلی هستند كه حوزه عشایر را پیگیری می‌کنند. در بقیه استان‌ها نیز واحدی موضوع مربوط به دانش‌آموزان عشایری را پیگیری می‌کند.

معاون آموزش ابتدایی خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی بیشترین جمعیت دانش‌آموزان در حوزه عشایر را دارد. سه استان بیشترین جمعیت دانش‌آموزان عشایری را دارند كه استان خوزستان و استان گلستان در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. معمولاً از هر هزار نفر بیست‌وسه نفر از دانش‌آموزان تیزهوش هستند.

حسینی گفت: ما باید جمعیت دانش‌آموزی حداقلی داشته باشیم تا شرایط را برای آنها فراهم كنیم. ما نیاز به واحد شبانه‌روزی آموزشی داریم. استان آذربایجان غربی امسال توانست این شرایط را فراهم كند. دو استان دیگر برای سال بعد می‌توانند آماده شده و از تجربه استان آذربایجان غربی استفاده كنند. هدف ما این است كه ظرفیت را برای رشد استعدادها فراهم كنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • ضرورت توجه به افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • ضرورت افزایش آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • لزوم تلاش برای افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی
  • ظلمی به نام تنبیه بدنی