Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در مراسمی با حضور قائم‌مقام حراست دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ساری، مراسم تکریم و معارفه مدیران‌کل قدیم و جدید حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با حضور فضل‌الله فضلی قائم‌مقام حراست دانشگاه آزاد اسلامی در واحد ساری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم‌مقام حراست دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم اظهار کرد: ارزش‌های دفاع مقدس قابل احترام است و این ارزش‌ها به دنیا ثابت شد و اهمیت جمهوری اسلامی و تأثیر آن در تمام دنیا مشهود است و این اثر تمام راه‌ها و نگاه‌های خصمانه به نظام را مسدود کرده است.

فضل‌الله فضلی فسادزدایی را وظیفه حراست دانست و افزود: همه ما موظف هستیم تا برای فسادزدایی از یک سیستم با تحول انقلابی در راستای اهداف سازمان، خروجی افراد انقلابی را تضمین کنیم؛ اگر می‌خواهیم دانشگاه را در مسیر تراز جمهوری اسلامی هدایت کنیم، باید ارتباط تنگاتنگی با مراکز امنیتی برقرار کنیم تا راه‌های نفوذ برای ضربه‌زدن به این نهاد انقلابی را ببندیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران هم حراست را بازوی سازمان دانست و بیان کرد: قضاوت درست سرلوحه کار این حوزه است و با امنیت در چارچوب قانون می‌توان سلامت را برای کارکنان به ارمغان آورد.

حسین کرمانیان نیروی انسانی در تراز انقلاب اسلامی را محور توسعه و قلب تپنده هر سازمان عنوان کرد و توضیح داد: برای اینکه به سمت شایستگی پیش برویم، باید از داشته‌های سازمان پاسداری و حفاظت کنیم و لازمه آن فعالیت صادقانه با مدد الهی است.

به گزارش آنا، در پایان این مراسم، حسین کرمانیان با اهدای لوح از تلاش‌های حسین اصغری مدیرکل پیشین دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران قدردانی کرد و محمدعلی ورزی به‌عنوان مدیرکل حراست جدید این دانشگاه معرفی شد.

انتهای پیام/4103/4062/

مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران معرفی شد

منبع: آنا

کلیدواژه: تکریم و معارفه دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران دانشگاه آزاد اسلامی مازندران مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران حراست دانشگاه آزاد اسلامی مدیرکل حراست معرفی شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۹۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان‌بین: جهش تولید جز با مشارکت مردم رخ نمی‌دهد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرزاد جهان‌بین، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در سومین اجلاسیه اتحادیه شمالغرب دانشگاه آزاد اسلامی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی، امسال را سال«جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند و در اینجا جهش تولید و مشارکت مردم نیست؛ بلکه در این نامگذاری جهش تولید با مشارکت مردم است این بدین معناست که جهش تولید با مشارکت مردم می‌تواند رخ دهد.

وی بیان کرد:جهش به معنای پریدن و با توجه به معنای موتاسیون، همراه با تغییرات زیستی ماندگار است. به عبارتی باید تغییری جدی که تاثیرات جدی ماندگار در طینت نظام اقتصادی می‌شود صورت بگیرد و اساسأ مشارکت مردم جزء لاینفک اقتصاد شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: اکنون سهم دولت در اقتصاد کشور ۸۰ درصد، سهم بخش خصوصی واقعی۱۳ درصد و سهم تعاونی‌ها ۷ درصد بوده این در حالی است که در چین شرکت‌های خصوصی ۶۰٪ تولید ناخالص داخلی و ۸۰٪ اشتغال شهری را تشکیل می‌دهند و ثروت خصوصی نیز ۷۰٪ از سرمایه‌گذاری را تأمین می‌کند.

جهان‌بین افزایش سهم مردم در اقتصاد را معیار واضحی برای میزان جهش تولید دانست و بیان کرد: اگر به‌عنوان نمونه۸۰ درصد سهم دولتی به ۵۰ درصد و ۲۰ درصد سهم خصوصی واقعی و تعاونی به ۵۰ درصد برسد می‌توانیم بگوییم جهش رخ داده است.

وی در تشریح عوامل مؤثر بر جهش تولید با مشارکت مردم مطرح کرد: یکی از این عوامل، عامل سیاسی است بدین معنا که حکومت می‌باید بستر مشارکت واقعی مردم را فراهم کند. در اینجا نگاه سیستمی به جای نگاه شخصی و مردم‌گرایی صوری و رانتی می‌باید حاکم شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: حکومت باید شرایطی فراهم کند که هر کس می‌تواند نقش آفرینی کند، میدان را باز ببیند و اگر قدرت وجودی از خود نشان داد، قدرت حکومت نیز به حمایت از او بیاید و جمع این دو قدرت، اینها را میدان دار کند. حمایت‌ها به تعبیر امیرالمومنین (ع) در نامه ۵۳، نباید «محاباه» و «اثره» باشد؛ بلکه بر اساس قابلیت‌های اثبات شده در مسیر آزمایش واقعی صورت گیرد.

جهان‌بین با اشاره به یکی دیگر از عوامل عامل علمی گفت: در این لایه دو اتفاق باید بیفتد. خطای بزرگی که در آموزش عالی در لوزی کردن آموزش عالی اتفاق افتاد باید اصلاح شود. یعنی تجمیع گرایش‌ها در کارشناسی و باز کردن آن در ارشد و مجددا تجمیع در دکتری. این اتفاق باعث شد که به‌عنوان نمونه در مکانیک هفت گرایش داشتیم دارای یک رشته مکانیک شویم؛ بنابراین کارایی فارغ التحصیلان، کمتر و کمتر هم شد. باید بر اساس آمایش، رشته‌ها در عین اشتراک در خدمت رشد تولید مناطق کشور قرار گیرد.

وی تعلیم و تربیت مهارتی، تعلیم و تربیت اجتماعی، تعلیم و تربیت تخصصی و تعلیم و تربیت هویتی را مورد اشاره قرار داد و تأکید کرد: باید این چهار مورد در آموزش عالی مورد توجه باشند و صرف تکیه به آموزش نمی‌توان نیروی مناسبی در دانشگاه برای جهش تولید تربیت کرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در تشریح عامل دیگر به موضوع زیرساخت توضیح داد: به نظر می‌رسد نگاه پلتفرمی است که می‌تواند زیرساخت مشارکت مردم را فراهم و جهش هم ایجاد کند. به‌عنوان نمونه، شرکت Airbnb با ۱۰میلیارد دلار سرمایه، ۱۰ میلیون کاربر، ۵۰۰ هزار نقطه اقامتی با تعداد بسیار کمی نیرو اداره می‌شود و در سال ۲۰۲۰، حدود چهار میلیارد دلار سود داشته است.

جهان‌بین مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با تحلیلی درست سراغ پلتفرم‌ها رفته و پلتفرم«ست» در همین زمینه قابل ارزیابی است. در رویکرد پلتفرمی، مفهوم تولید بدون کارخانه و به عبارت دیگر کار در کنار خانه مطرح می‌شود و امکان مشارکت گسترده مردم در امر تولید فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه حوزه فرهنگ هم از جمله حوزه‌های بسیار موثر در این زمینه بوده؛ بیان کرد: اصلاح فرهنگ اقتصادی (بینش‌ها، نگرش‌ها، ترجیحات و الگو‌های رفتاری اقتصادی مردم)، توجه به صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی و افزایش میل به مشارکت با افزایش امید، اعتماد و احساس نفع مادی ومعنوی در این زمینه بسیار مهم است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی توجه به صنایع خلاق را ضرورتی اجتناب ناپذیر عنوان کرده و ادامه داد: گردش مالی صنایع خلاق در ایران تقریباً صفر است؛ اما این رقم در کشور‌های توسعه یافته به میلیارد‌ها دلار می‌رسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهش تولید جز با مشارکت مردم رخ نمی‌دهد
  • جهان‌بین: جهش تولید جز با مشارکت مردم رخ نمی‌دهد
  • تبریک مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران درپی قهرمانی تیم ملی کشتی
  • حراست ورزش مامور رسیدگی به چاقوکشی در کشتی!
  • حراست وزارت ورزش به میدان آمد؛ رسیدگی فوری به جنجال چاقوکشی در کشتی مازندران
  • ورود حراست وزارت ورزش و جوانان به اتفاقات مسابقات کشتی در مازندران
  • ورود حراست وزارت ورزش به ماجرای چاقوکشی در کشتی مازندران
  • تمدید مهلت ثبت نام آزمون EPT اردیبهشت ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد
  • دیدار رئیس و معاونین دانشگاه آزاد اسلامی با دکتر ولایتی
  • تمدید مهلت ثبت نام آزمون EPT اردیبهشت ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی