Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز (سه‌شنبه اول مهر) درباره رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس بیان کرد: البته در مدارسی که ۵۰ درصد مشکل رعایت پروتکل‌های بهداشتی دارند، معمولا آن مشکلات در عرض یک هفته رفع نمی‌شود. زیرا اکثر این مشکلات، مسائلی مانند مشکل در سیستم آب خوری و دست شویی‌ها و تهویه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه این مدارس تا زمان رفع مشکل، تعطیل خواهند بود.

وی ادامه داد: از طرفی مدارسی هستند که میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در آنها حدود ۷۰ درصد است و ۳۰ درصد مشکل دارند که به آنها اخطار داده شده و فرصت برای رفع مشکل هم داده می‌شود. این مشکلات شامل مواردی مانند تجمع در ورود و خروج یا هنگام زنگ تفریح است. همچنین مواردی مانند مشکل در سیستم آب خوری و نوبتی کردن استفاده از آن برای جلوگیری از تجمع هم در این دسته از مدارس به چشم می‌خورد.

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: در برخی شهرستان‌ها که روند بیماری کووید ۱۹ شدیدتر است، اگر یک نفر در یک کلاس مبتلا به کرونا شود، آن کلاس حتما باید برای دو هفته تعطیل شود. زیرا باید وضعیت بقیه دانش آموزان کنترل شده و باید غیرحضوری در کلاس شرکت کنند. اگر علائمی نداشتند، از هفته سوم دوباره می‌توانند حضوری سر کلاس حاضر شوند. همچنین اگر دو درصد بچه‌های یک مدرسه مبتلا به کرونا شوند، کل آن مدرسه برای دو هفته باید تعطیل شود.

شرکت کمتر از ۱۰ درصد دانش‌آموزان در کلاس‌های حضوری

رئیسی اظهار کرد: اکنون کمتر از ۱۰ درصد دانش آموزان به صورت حضوری در کلاس‌ها شرکت می‌کنند. در تهران و شهرهای بزرگ، مدارس خلوت شده است. در ابتدای بازگشایی مدارس که حضور اختیاری نشده بود، حدود ۱۵ درصد از دانش آموزان در مدارس حاضر می‌شدند و اکنون این میزان در تهران به کمتر از ۱۰ درصد رسیده است.

تفاوتی در آمار ابتلا و بستری کودکان ایجاد نشده است

معاون وزیر بهداشت درباره برخی مطالب مطرح شده مبنی بر تاثیر بازگشایی مدارس در زمینه افزایش ابتلا و بستری کودکان و نوجوانان بیان کرد: آمار ابتلا و بستری سنین ۶ تا ۱۸ سال از اسفند تا ۱۵ شهریور و از ۱۵ شهریور تاکنون مقایسه شده که نشان می‌دهد هیچ تفاوت معنی داری بین این دو بازه زمانی وجود ندارد، البته هنوز برای قضاوت بسیار زود است و باید حداقل دو هفته صبر کنیم.

وی ادامه داد: برخی خبرها در زمینه ابتلای دانش آموزان به کرونا منتشر شد که صحت نداشت. از طرفی نباید افراد جامعه را بر اساس شغل جدا کنیم. به طور مثال معلم‌ها در همین جامعه زندگی می‌کنند و دسته بندی در کرونا بر اساس شغل صحیح نیست.

نگرانی برای دانشگاه‌ها بیشتر از مدارس است

رئیسی گفت: میزان نگرانی‌ها برای دانشگاه‌ها نسبت به مدارس بیشتر است و دلیل این نگرانی، خوابگاه‌ها هستند. زیرا تجمع چندانی در کلاس‌ها اتفاق نمی‌افتد، اما در مورد خوابگاه‌ها نگرانی وجود دارد. فضای خیلی استانداردی در خوابگاه‌ها وجود ندارد و افراد از شهرهای مختلف به خوابگاه می‌روند و در نتیجه رعایت پروتکل‌های بهداشتی بعید است. به همین علت، نگرانی ما در خوابگاه‌های دانشجویی به نسبت مدارس بیشتر است.

بازرسی بهداشت محیط از مدارس ادامه دارد

سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز پیش از این درباره نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس گفت: بازرسی نیروهای بهداشت محیط از مدارس برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حال انجام است و از ۱۸ تا ۲۵ شهریور ماه، ۱۳ هزار و ۴۵۹ بازرسی توسط تیم‌های بهداشتی از مدارس انجام شده که ۳۷۸ اخطار بهداشتی نیز به مدارس داده شده است.

وی افزود: بر اساس آخرین بازرسی‌های انجام شده توسط تیم‌های بهداشتی، انجام صحیح گندزدایی کلاس‌ها و محیط مدرسه ۷۵ درصد و تهیه و وجود مایع دستشویی در سرویس‌های بهداشتی ۸۶ درصد رعایت شده است. یکی از مشکلات موجود در مدارس، عدم وجود تهویه مناسب در کلاس‌ها و فضاهای عمومی است که این موضوع در مدارس کشور تا ۷۴ درصد رعایت شده است. فعالیت بوفه در همه مدارس ممنوع است که این موضوع به طور صد درصد رعایت می‌شود.

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: در این بازه زمانی، بیشترین میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس سراب با ۹۵ درصد و کمترین میزان در مدارس اردبیل با ۵۰ درصد گزارش شده است.

لاری بیان کرد: بیشترین نگرانی در دانش آموزان دوره ابتدایی وجود دارد، زیرا این گروه سنی آگاهی کافی از رعایت پروتکل‌های بهداشتی ندارند و از طرفی دانش آموزان به تجمع در زنگ تفریح یا هنگام خروج از مدرسه تمایل دارند. همچنین مشکل تجمع والدین در مقابل در مدرسه به دلیل زمان بندی کوتاه کلاس‌ها نیز وجود دارد.

۲۳۵۲۳۵ کد خبر 1435164

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کرونا در ایران رعایت پروتکل های بهداشتی خوابگاه ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۹۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم ۱۲ تن مواد غذایی فاسد در طرح نوروزی غرب خراسان

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: در همین بازه زمانی ۱۳۸ مورد از اماکن عرضه مواد غذایی نیز به دلیل نواقص بهداشتی و بی توجهی در رفع این نواقص مهر و موم شدند.

هادی کرابی به افزایش ۲۳۰ درصدی پوشش بازرسی های دانشگاه در طرح سلامت نوروزی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل اشاره کرد و گفت: در مدت زمان اجرای طرح، بازرسان بهداشتی بیش از ۲۳ هزار مورد بازرسی را از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی، مراکز و اماکن بین راهی و پایانه های مسافربری انجام دادند که در این ماموریت ها ۵۲ بازرس در قالب ۳۲ گروه وظیفه نظارت بر وضعیت مراکز و اماکن را به انجام رساندند.

کرابی تعداد کلرسنجی های انجام شده نوروزی از آب آشامیدنی غرب خراسان رضوی را حدود هشت هزار مورد اعلام و بیان کرد: با تجهیز بازرسان بهداشت به وسایل قابل حمل بررسی بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی، حدود ۲۴ هزار مورد سنجش و نمونه برداری از ۵۴۰ مورد آب و مواد غذایی مشکوک انجام شد.

مدیر گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار افزود: در قالب طرح سلامت نوروزی حدود هزار و ۶۰۰ مورد اقدام قانونی علیه متخلفان بهداشتی این منطقه صورت گرفت که به تعطیلی ۱۳۸ مکان انجامید.

در طرح سلامت نوروزی بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی سبزوار علاوه بر انجام ۵۱۵ مورد بازدید مشترک با سازمان ها و ادارات مرتبط به ۳۶۷ مورد شکایات کتبی حضوری و همچنین از طریق سامانه ۱۹۰ نیز رسیدگی کردند.

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، ۱۹۵ خانه بهداشت و ۶ بیمارستان زیر پوشش به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در غرب خراسان رضوی خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

 
 

دیگر خبرها

  • کتک زدن معلم در کلاس توسط دانش آموز بی تربیت
  • افتتاح مرکز جامع سلامت روستای میقان شاهرود
  • امحا مواد غذایی فاسد در آباده
  • کسری ۳۳۱ هزار متر مربعی فضای آموزشی در کردستان
  • تصفیه روزانه ۲۸ هزار متر مکعب فاضلاب در شهر خوی
  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • جمع آوری هزار و ۷۹۵ کیلو گرم مواد غذایی غیر بهداشتی در فیروزه
  • معدوم ۱۲ تن مواد غذایی فاسد در طرح نوروزی غرب خراسان
  • بارش‌های رگباری و تعطیلی مدارس در سیستان‌وبلوچستان
  • برگزاری کلاس آموزشی بهداشت و پرورش کرم ابریشم در نیشابور