Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترکیه امروز (سه‌شنبه) از تصمیم اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم بر یک شرکت دریایی ترکیه‌ای انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت امور خارجه ترکیه در بیانیه‌ای گفت: برای ما هیچ ارزشی ندارد که در نتیجه نشست شورای امور خارجه اتحادیه اروپا شرکت دریایی‌مان به بهانه لیبی در فهرست تحریم‌ها اضافه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این بیانیه آمده است: جای بسی تاسف دارد که چنین تصمیم اشتباهی در بحبوحه تلاش‌ها برای کاهش تنش‌ها در شرق مدیترانه اتخاذ شده است.

وزارت امور خارجه ترکیه افزود: "عملیات ایرینی" اتحادیه اروپا از خلیفه حفتر، فرمانده ارتش ملی لیبی حمایت می‌کند و دولت وفاق ملی لیبی را که از سوی سازمان ملل به رسمیت شناخته شده، مجازات و تنبیه می‌کند.

عملیات نظامی ایرینی که 31 مارس سال جاری میلادی توسط وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا تصویب شد، قصد دارد عملیات‌های دریایی و هوایی و همچنین عملیات‌هایی را با ماهواره‌ها انجام دهد تا مطمئن شود که همه کشورها به ممنوعیت تامین تسلیحات برای طرفین درگیر در لیبی احترام می‌گذارند.

وزارت امور خارجه ترکیه در ادامه این بیانیه گفت: درحالی که کمک کشور ما به دولت مشروع لیبی به عنوان نقض تحریم‌های تسلیحاتی توصیف می‌شود، نادیده گرفتن کشورها و شرکت‌هایی که از طریق زمینی و هوایی به ویژه از طریق امارات برای خلیفه حفتر سلاح ارسال می‌کنند، بیانگر رفتار جانبدارانه و مغرضانه اتحادیه اروپاست. اگر اتحادیه اروپا خواستار امنیت و ثبات در این منطقه است باید این رویکرد جانبدارانه و مغرضانه خود را کنار بگذارد و با رای‌زنی و همکاری با ترکیه عمل کند.  

به گفته فایز السراج، "نخست وزیر دولت وفاق ملی لیبی، اگرچه این عملیات با هدف اجرای تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه طرفین درگیر در جنگ لیبی انجام می‌شود، اما این عملیات عمدتا بر فعالیت‌ها در مدیترانه تمرکز دارد در حالی که جناح تحت رهبری خلیفه حفتر که دشمن دولت مشروع لیبی محسوب می‌شود به دریافت تسلیحات و مهمات از طریق راه‌های هوایی و خاکی ادامه می‌دهد."

لیبی به دنبال سرنگونی معمر قذافی در سال 2011 میلادی گرفتار یک جنگ داخلی شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تركيه ليبي اتحادیه اروپا امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۹۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند

 وزیر امور خارجه سوئد طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

به گزارش تسنیم به نقل از راشاتودی، توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد روز دوشنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

بیلستروم پیش از دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که دور بعدی تحریم‌ها ممکن است شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه و همچنین "اقداماتی برای مهار ناوگان در سایه روسیه" باشد.

روسیه عملاً تمام صادرات انرژی خود را پس از اعمال محدودیت‌های غرب در پی جنگ اوکراین، به سمت آسیا روانه کرده است.

بر اساس گزارش‌ها، این کشور همچنین صادرات نفت خام خود را به "ناوگان در سایه" نفت‌کش‌های فرسوده منتقل کرده است که تحریم‌های بین‌المللی بر آن قدرت محدودی دارد.

اگرچه اتحادیه اروپا واردات نفت و فرآورده های نفتی از روسیه را ممنوع کرده اما گاز خط لوله و ال‌ان‌جی این کشور هنوز تحت تأثیر این محدودیت ها قرار نگرفته است.

چندین کشور، از جمله سوئد، فنلاند و کشورهای حوزه بالتیک، برای تحریم کامل گاز LNG روسیه به اتحادیه اروپا فشار وارد کرده‌اند، اما مجارستان به شدت با این اقدام مخالفت کرده است. ممنوعیت کامل این واردات نیاز به به اجماع نظر در میان اعضای این بلوک دارد.

برخی از کشورهای اتحادیه اروپا هنوز به شدت به گاز ال‌ان‌جی روسیه وابسته هستند.  این کشور به جریان صادرات ال‌ان‌جی به قاره اروپا عمدتاً از طریق بنادر اسپانیا، بلژیک و فرانسه ادامه داده است.

رویترز پیش ز این در ماه جاری میلادی با استناد به آمار تجارت این اتحادیه گزارش داد که در سال 2023، اتحادیه اروپا خرید این گاز را از روسیه افزایش داد، علیرغم اینکه متعهد شده بود واردات سوخت از این کشور را تا سال 2027 متوقف کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اتحادیه اروپا شماری از سیاستمداران روس را تحریم کرد اتحادیه اروپا تحریم های روسیه را تصویب کرد

دیگر خبرها

  • انتقاد نماینده بلژیکی از رویکرد اتحادیه اروپا در قبل نسل کشی غزه
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • نشست مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا با بررسی تحولات غزه
  • واکنش امیرعبداللهیان به تصمیم اتحادیه اروپا درباره ایران
  • اتحادیه اروپا باید رژیم اسرائیل را تحریم کند
  • امیرعبداللهیان: اتحادیه اروپا باید رژیم اسرائیل را تحریم کند
  • اتحادیه اروپا باید رژیم اسراییل را تحریم کند
  • امیرعبداللهیان: اتحادیه اروپا نباید از توصیه واشنگتن برای رضایت رژیم جنایتکار اسرائیل پیروی کند
  • امیرعبداللهیان: اروپا نباید از توصیه واشنگتن پیروی کند