Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

مینو محرز متخصص بیماری‌های عفونی در برنامه تهران کلینیک رادیو تهران درباره افزایش آمار مبتلایان کرونا اظهار داشت:  جهش کرونا در خردادماه بود که بعد کاهش پیدا کرد اما پس از تجمعات، مسافرت ها و برگزاری کنکور سراسری دوباره با افزایش شدید آمار مبتلایان و مرگ و میر مواجه شدیم و با بازگشایی مدارس وضعیت بدتر هم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما دائم در روی موج هستیم و موج اول و دوم و سوم معنا ندارد.

محرز در خصوص اظهارات وزیر بهداشت مبنی بر ثبت سفارش 20 میلیون واکسن هندی خاطرنشان کرد: قاعدتا بخش واکسیناسیون وزارت بهداشت تنها واکسن هایی را مورد تایید قرارمی‌دهد که توسط سازمان جهانی بهداشت، FCA آمریکا و یا اتحادیه اروپا تایید شده باشند و در صورت عدم تایید آن این واکسن ها وارد نخواهد شد.

وی درباره واکسن روسی آنفلوآنزا گفت: روسیه واکسن های خود را به مراکز بین المللی جهت تایید نمی فرستد ولی من چون شخصا اطلاعی از روند ساخت آن ندارم نمی توانم آن را تایید یا رد کنم.

عضو ستاد علمی کرونا درباره واکسن های هندی گفت: هندوستان بزرگترین کارخانه های تولید واکسن را دارد و حتی یونیسف واکسن های مورد نیاز برای ریشه کنی سرخچه و اوریون در سال های گذشته را از کارخانه های هندی تهیه کرد و پس از آن در ایران مصرف شد. این کارخانه ها از امکانات تولید انبوه واکسن برخوردارند.

محرز درباره داروی اکتمرا در اثر بخشی جهت بهبود بیماران کرونایی افزود: داروی انتخابی برای درمان کرونا وجود ندارد اکتمرا داروی ضد ویروس نیست. اکتمرا جدیدترین دارویی است که برای درمان کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد. تمامی داروهای مورد استفاده تا به امروز از تاییدیه سازمان بهداشت برخوردارشده اند؛ اما قطعیتی برای تاثیر گذاری این داروها وجود ندارد.

وی تاکید کرد: قیمت اکتمرای وارداتی 80 میلیون و قیمت تولید داخل 2 میلیون است اما هنوز با اینکه برای بیماران بسیار بدحال استفاده می شود اثر بخشی قطعی آن در درمان کرونا تایید نشده است.

عضو ستاد علمی کرونا با تکذیب تاثیر گذاری دهانشویه ها در ازبین بردن ویروس کرونا گفت: باکتری‌هایی در دهان وجود دارد که برای بدن لازم هستند و می‌توانند از بروز بیماری  جلوگیری کنند در حقیقت سیستم ایمنی بدن را بالا می برند. استفاده از دهانشویه ها تنها این باکتری‌ها را از بین می برد. تنها توصیه مفید در این زمینه مرطوب نگه داشتن دهان و استفاده مکرر از مایعات است.

محرز درباره کاهش استفاده از ماسک توسط ایرانیان با اظهار تاسف گفت: تنها راه های موثر در جلوگیری از ابتلا به این بیماری شست‌وشوی مکرر دست‌ها، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک است. افرادی که از ماسک استفاده نمی کنند تنها با این کار جان خود و اطرافیان شان را به خطر می‌اندازند. استفاده از ماسک علاوه بر جلوگیری از ابتلا به کووید-19، احتمال ابتلا به آنفولانزا را نیز کاهش می دهد. نتایج مثبتی در این خصوص در نیمکره جنوبی مشاهده شده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کرونا کنکور سراسری ویروس کرونا کنکور سراسری ویروس کرونا واکسن HPV واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۹۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نرخ جرایم رانندگی تاثیری بر معیشت مردم ندارد ولی بر جانشان دارد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سردار حسن مؤمنی، ‌رئیس پلیس راه کشور در مراسم سراسری آغاز اجرایی پویش «چشم‌به‌راهیم» با بیان اینکه در سالی که گذشت، ۱۴ نفر از همکاران سازمان راهداری در راه خدمت به مردم جان خود را از دست دادند، اظهار کرد: برای کنترل تصادفات از دو روش اقدامات سلبی و ایجابی عمل می‌کنیم و اقدامات ایجابی شامل فرهنگ‌سازی می‌شود، بیش از ۸۰ درصد تصادفات در اثر سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، نداشتن توجه به جلو و به‌دلیل استفاده از تلفن همراه و خستگی و خواب‌آلودگی است؛ این عوامل همه مربوط به راننده است و اگر به این عوامل توجه کنیم، می‌توانیم ۸۰ درصد سوانح را کاهش دهیم.


وی افزود: به نسبت آزادراه‌هایی که در کشور داریم که ایمنی زیادی دارند، تعداد فوتی‌ها زیاد است و این از سرعت، خستگی و خواب‌آلودگی ناشی می‌شود که در دو سال گذشته هم افزایش داشته است، در این خصوص درخواست داریم هموطنان برنامه‌ریزی‌های خود را فشرده انجام ندهند برای اینکه زمان از دست رفته را جبران کند، زیرا این موضوع منجر به سانحه می‌شود، در آن صورت برای ۱۴۰۳ روزنه خوبی خواهیم داشت و می‌توانیم به کاهش تصادفات امیدوار باشیم.
‌رئیس پلیس راه کشور اظهار کرد: در نوروز ۱۴۰۲، ۱۲۱۷ نفر از هموطنان جان خود را از دست دادند که آمار بالایی نسبت به سال‌های گذشته بود، آمار ۱۱ ماه سال جاری هم حاکی از آن است که بیش از ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر جان خود را از دست دادند، همچنین آمار کشته‌شدگان در تصادفات در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹، ۱۲ درصد افزایش داشته، در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، ۱۸ درصد افزایش داشته و این افزایش در سال ۱۴۰۲ تا کنون به ۳.۴ درصد رسیده است که باز هم باید کاهش یابد.
‌مؤمنی با بیان اینکه در سه روز گذشته ۱۱۰ نفر جان خود را از دست دادند، گفت: با توجه به ارتباطات با سازمان راهداری، تعاملات خوبی داریم و تمرکزمان را بر ۳۰ کیلومتری شهرها را افزایش دادیم، زیرا تراکم جمعیت در این مناطق و احتمال رانندگی با حالت خواب‌آلودگی برای رسیدن به مقصد هم بیشتر است، از این رو در ایام نوروز بر ۳۰ کیلومتری شهرهای تمرکز کردیم تا حوادث را کم کنیم.
‌وی با اشاره به اقدامات سلبی از سوی پلیس راه نیز اظهار کرد: باید با رانندگان خاطی برخورد جدی شود، البته بیش از ۹۰ درصد رانندگان قانون‌مند هستند و تخلف حادثه‌ساز انجام نمی‌دهند، اما برخی هستند که می‌خواهند تخلف خود را تحمیل کنند که باید با آنها برخورد شود؛ زیرا حتی یک اشتباه هم می‌تواند به آخرین اشتباه تبدیل شود، به همین دلیل در نوروز ۱۴۰۳ با کسانی که تخلف حادثه‌ساز دارند، برخورد خواهیم کرد.
‌رئیس پلیس راه کشور خاطرنشان کرد: واقعیت کشور این است که نرخ جرایم رانندگی بازدارنده نیست، کسی که تخلف می‌کند، باید تاوان سنگینی دهد چون جان خودش و دیگران را به خطر می‌اندازد، درخواست این است که این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد، زیرا جریمه سبد خانوار نیست که اگر افزایش پیدا کند، در معیشت مردم اثر بگذارد، بلکه تصادفات را کاهش می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین آمار جهانی کرونا؛ فقط ۲ کشور در روز گذشته ابتلای جدید داشتند
  • شهروندان ابتلا به بیماری‌های حاد تنفسی، کرونا و آنفلوآنزا را شوخی نگیرند
  • آمار جهانی کرونا؛ فقط ۲ کشور در روز گذشته ابتلای جدید داشتند
  • نوشیدن آب داغ چه تاثیری بر بدن ما می‌گذارد؟
  • ۵ نکته که باید درباره ذات‌الریه بدانیم
  • تجدید ارزیابی دارایی‌ چه تاثیری در افزایش قدرت تسهیلات‌دهی بانک‌ها دارد؟
  • افزایش نرخ جرایم رانندگی تاثیری بر معیشت مردم ندارد ولی بر جانشان دارد
  • آمار جهانی کرونا؛ آمریکا رکورددار مبتلایان روزانه
  • استفاده از اوریگامی DNA برای تولید واکسن ضدسرطان
  • آمار جهانی کرونا؛ هنگ‌کنگ رکورددار فوتی‌های روزانه