Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه روابط عمومی آب منطقه‌ای مرکزی، «عزت الله آمره‌ای» افزود: کسری مخزن سالانه دشت‌های استان از جمله شازند، خنداب و کمیجان متوقف شده اما، برای جبران کسری آب سایر دشت‌های استان به زمان بیشتری نیاز است.

وی اظهار داشت: دشت‌های اراک و ساوه در استان مرکزی ممنوعه و بحرانی  هستندو با توجه به سرمایه‌گذاری‌های کلان صنعتی و قابلیت کشاورزی که در حریم آن‌ها وجود دارد  فشار مضاعفی را متحمل می‌شوند و بهبود نسبی در جبران کسری مخزن اب آن‌ها رخ نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی استفاده از ظرفیت پساب‌ تصفیه‌خانه فاضلاب‌ها و انتقال از حوزه‌های مجاور را از جمله برنامه‌های این شرکت برای کاهش فشار برداشت و حفظ موثر منابع آب زیرزمینی در دشت‌های اراک و ساوه عنوان کرد.

آمره‌ای افزود: یک‌هزار و ۳۰۰ حلقه چاه غیرمجاز سال‌های اخیر در راستای برنامه‌های نظارتی و حفاظتی در استان مسدود شده و با کنترل چاه‌ها و اضافه برداشت‌ها گام‌های مهمی برای بهبود سفره‌های آب زیرزمینی برداشته شده است.

وی اظهار داشت: بارندگی‌های ۲ سال اخیر آثار مطلوبی در بهبود نسبی منابع آب زیرزمینی استان داشته است و برنامه‌های نظارتی و حفاظتی ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی گفت: استان مرکزی بهار پارسال فصل پرآبی را تجربه کردو به طور تقریبی تمام سدها و بندهای مخزنی استان سرریز داشتند.

آمره‌ای درباره ذخیره آبی ۲ سد بزرگ استان نیز افزود: سد الغدیر ساوه ۲۱۰ میلیون متر مکعب و سد کمال صالح در اراک ۸۲ میلیون مترمکعب ذخیره آبی دارند و پیش‌بینی می‌شود امسال نیز این سازه‌ها در صورت پربارشی سرریز داشته‌باشند.

وی توضیح داد: ۴۵ سد کوچک هم در استان مرکزی بر اثر فعالیت بارشی مطلوب در ۲ سال اخیر سرریز داشته‌اند.

۹۲ درصد از حجم آب مصرفی استان مرکزی در بخش کشاورزی، سه و نیم درصد در بخش صنعت و بقیه در بخش آشامیدنی مصرف می‌شود.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی شرکت آب منطقه ای مرکزی شرکت مدیریت منابع آب ایران پروندهٔ خبری قطب چهارم صنعت کشور در قاب خدمت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی شرکت آب منطقه ای مرکزی شرکت مدیریت منابع آب ایران اراک استان مرکزی شرکت آب منطقه ای مرکزی شرکت مدیریت منابع آب ایران اخبار کنکور استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۹۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌های استان نسبت به متوسط دوره آماری بلند مدت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جواد محجوبی مدیر عامل این شرکت گفت: در سال آبی جاری یعنی از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ تا امروز، ۱۰۹.۵ میلی متر بارندگی در سطح استان یزد داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸.۶ درصد و نسبت به متوسط دوره آماری بلندمدت ۲۷.۲ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: این در حالی است که متوسط بارندگی کشور ۱۹۰ میلی متر بوده و استان یزد به لحاظ بارندگی رتبه ۲۷ را در بین ۳۱ استان داشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد ادامه داد: تفت با ۲۵۳.۲ میلی متر و بافق با ۶۶.۲ میلی متر بیشترین و کمترین بارندگی را به خود اختصاص داده اند. بیشترین آمار بارندگی در ایستگاه منشاد با ۳۹۸ میلی متر ثبت شده و کمترین میزان نیز مرتبط به بافق بوده است.

محجوبی با اشاره به تاثیر بارش باران بر کاهش برداشت از سفره‌های زیرزمینی تصریح کرد: این بارش‌ها سبب پر شدن چشمه‌ها و قنوات می‌شود، اما نباید انتظار داشت که سبب بالا آمدن دائمی سطح آب می‌شود.

رئیس هیئت مدیره شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد ابراز کرد: با وجود بارندگی‌های خوبی که اتفاق افتاده است به دلیل افت بالای کسر حجم مخازن تجمعی، اثرات این بارش‌ها به صورت موقت است.

محجوبی گفت: در سطح استان یزد ۲۵ پروژه تغذیه مصنوعی با حجم ۲۷ میلیون متر مکعب وجود دارد که علاوه بر کنترل سیلاب، تغذیه مصنوعی سفره‌های آب زیرزمینی را انجام می‌دهد.

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد در پایان بر صیانت از سفره‌های آب زیرزمینی و جلوگیری از برداشت‌های بی رویه از آبخوان‌ها و اجرای برنامه سازگاری با کم آبی تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌های استان نسبت به متوسط دوره آماری بلند مدت
  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت
  • خرید مدل های مختلف جاروبرقی مرکزی از نمایندگی های معتبر کسری
  • برداشت ۲۲ میلیون مترمکعب آب غیرمجاز از چاه‌های غیرمجاز در قم
  • هشدار؛ جان زمین در خراسان‌شمالی مکیده می‌شود
  • ۶۳ درصد حجم مخازن سد‌های کشور پر شد
  • شستشوی ۷ مخزن با ظرفیت ۵۲ هزارو ۶۰۰ مترمکعب در ارومیه
  • افزایش ظرفیت مخازن آب شهری کردستان
  • تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی
  • افزایش مصرف آب مشترکان گلستانی با گرمای تدریجی هوا/مردم از مصارف غیرضروری خودداری کنند