Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-16@13:43:56 GMT

بازگشایی استخرهای سرپوشیده؛ فعلا ممنوع

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۸۰۱۵۱

بازگشایی استخرهای سرپوشیده؛ فعلا ممنوع

محمد اسد مسجدی در مورد آخرین وضعیت بازگشایی استخرهای سرپوشیده با توجه به اینکه پیش از این تعطیلی این اماکن ورزشی تا پایان شهریورماه سال جاری تمدید شده بود، اظهار کرد: هنوز جوابی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به ستاد مقابله با گسترش کرونا در ورزش داده نشده و این به منزله این است که فعلا استخرهای سرپوشیده تا زمان صدور مجوز، حق بازگشایی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در عین حال که باید به مقوله موج سوم شیوع ویروس کرونا توجه داشته باشیم قصد داریم نشست و جلسات بیشتری را با مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد فعالیت استخرهای سرپوشیده برگزار کنیم و در نهایت به جمع بندی برسیم.

 پیش از این مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران از تمدید تعطیلی استخرهای سرپوشیده و فعالیت رشته های ورزشی پر برخورد و رزمی تا پایان شهریور خبر داده بود، بنابراین با توجه به اینکه مجوزی تا کنون از سوی وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد بازگشایی استخرهای سرپوشیده صادر نشده، این اماکن فعلا حق فعالیت ندارند.

سوم تیرماه سال جاری بود که بر اساس تصمیم ستاد مقابله با گسترش کرونا در ورزش، استخرهای سرپوشیده با رعایت فاصله مجاز مطابق با دستورالعمل صادره از وزارت بهداشت و با ۵۰ درصد ظرفیت در مناطق زرد از جمله پایتخت  شروع به فعالیت کردند، در نهایت اما شرایط به گونه متفاوتی پیش رفت و با شروع موج دوم شیوع ویروس کرونا و با انتقال کانون تصمیم گیری از ستاد مقابله با گسترش کرونا در ورزش به مراجع استانی، تهران تعطیلی دوباره استخرهای سرپوشیده کلید خورد و تا کنون نیز ادامه داشته است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بازگشایی استخر کرونا استخر سرپوشیده پارسی خبر استخرهای سرپوشیده وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۰۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با قاچاق امری «فرادستگاهی» است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله «سیدابراهیم رییسی» رییس‌جمهور کشورمان در جلسه صبح امروز سه‌شنبه (۲۸ فروردین ۱۴۰۳) ستاد اقتصادی دولت بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها و هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی با ستاد مقابله با قاچاق برای مقابله بی‌امان با این معضل اقتصادی و نیز اجرای دقیق قانون تازه به تصویب رسیده ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی با همکاری همه دستگاه‌های مسوول تاکید کرد.

در ابتدای این جلسه که به منظور بررسی آخرین وضعیت پیشگیری و مقابله با قاچاق برگزار شد، دبیر ستاد مبارزه با قاچاق ضمن ارایه گزارشی از وضعیت قاچاق کالا و سوخت از مبادی ورودی رسمی و غیررسمی، به دیگر ابعاد این پدیده از جمله حجم بالای گردش مالی قاچاق، استفاده از بسترهای قانونی برای دور زدن قانون، مسیرهای قاچاق کالا و سوخت از خارج به داخل و از داخل به خارج و همچنین نقش پشتیبانان مسیر و روند قاچاق پرداخت.

رییس‌جمهور پس از استماع این گزارش و همچنین نقطه نظرات اعضای ستاد اقتصادی دولت در سخنانی با بیان اینکه مبارزه و مقابله با قاچاق، کمک به تولید و اشتغال در کشور است، بر برنامه‌ریزی هماهنگ همه دستگاه‌های اجرایی نسبت به شناسایی و مسدودسازی بسترهای قاچاق و همچنین هماهنگی کامل با ستاد مقابله با قاچاق برای مقابله بی‌امان با این معضل اقتصادی تاکید کرد.

آیت‌الله رییسی با اشاره به آثار سو ضد تولیدی قاچاق، تبیین ابعاد خسارت‌های قاچاق به زیرساخت اقتصادی کشور را برای مدیران و همه استانداران ضروری دانست و تصریح کرد: مبارزه با قاچاق امری فرادستگاهی است و همه مدیران دولتی موظفند بدون هرگونه تأخیر با بهره‌گیری از قانون موجود و به کارگیری همه ظرفیت‌ها، مقابله قاطع با قاچاق را جز اولویت‌های کاری خود قرار دهند.

همچنین رییس‌جمهور در این جلسه بر اجرای دقیق و کامل قانون تازه به تصویب رسیده ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری، ملوانی و ته‌لنجی) با همکاری همه دستگاه‌های مسوول و اعمال نظارت جدی بر نوع و میزان کالاهای وارداتی و ثبت اطلاعات آن در سامانه‌های گمرکات کشور تاکید کرد.

کد خبر 6080014

دیگر خبرها

  • رئیسی: همه ظرفیت‌ها برای مقابله با قاچاق به کار گرفته شود
  • مبارزه با قاچاق امری «فرادستگاهی» است
  • فعالیت ۲۵۰ راهدار برای بازگشایی محور‌های مواصلاتی هرمزگان
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • برخورد سخت در انتظار اماکن و باشگاه های ورزشی مختلط و متخلف در خصوص تصویربرداری و انتشار در فضای مجازی 
  • واردات گوشی‌های دکمه‌ای ممنوع نشده است
  • خبر خوش برای علاقمندان به تهرانگردی |‌ سردر باغ ملی بازگشایی می‌ شود
  • آبگیری ۱۱ سازه آبخیزداری شهرستان درمیان