Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-24@14:05:47 GMT

اهداف راه‌اندازی سامانه آموزشیار چه بود؟

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۸۰۲۱۶

اهداف راه‌اندازی سامانه آموزشیار چه بود؟

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان گفت: مکانیزه‌شدن آموزش و پژوهش با یکپارچه‌‌سازی داده‌ها و توسعه شبکه علمی هوشمند از اهداف راه‌اندازی سامانه آموزشیار بوده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لنجان، سیدمسعود داودی در نشست با اعضای هیئت علمی و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان اظهار کرد: هدف دانشگاه آزاد اسلامی از راه‌اندازی سامانه پژوهشیار و آموزشیار، تبدیل این دانشگاه به دانشگاه کارآفرین و انتخاب اول متقاضیان ورود به دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی به منظور یکپارچه‌سازی و تسهیل امور دانشجویان و تجمیع سامانه‌های واحدهای دانشگاه آزاد راه‌اندازی شده است، اضافه کرد: دانشجویان دانشگاه آزاد برای انجام اموری مانند انتخاب واحد، مشاهده برنامه درسی، پرداخت شهریه و ... باید به سایت آموزشیار دانشگاه آزاد به نشانی edu.iau.ac.ir مراجعه کنند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با تشریح چرایی راه‌اندازی سامانه آموزشیار بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از بزرگ‌ترین و پرجمعیت‌ترین دانشگاه‌های کشور است که واحدهای آن در استان‌ها و شهرستان‌ها مشغول به فعالیت هستند.

ویژگی‌های سامانه آموزشیار

داودی عنوان کرد: با توجه به تعداد بالای دانشجویان و دانشگاه‌ها برای جلوگیری از اتلاف وقت و بهینه‌سازی امور دانشگاهی و دانشجویی، زیرساخت‌های الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان به منظور ارائه خدمات بهتر روزبه‌روز در حال پیشرفت است.

وی توضیح داد: یکی از ویژگی‌های سامانه آموزشیار، چابک‌سازی در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان است که در سه بخش تمامی فرآیندهای مربوط به آموزش را دربرمی‌گیرد؛ بنابراین با اجرایی‌شدن سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، چابک‌سازی، تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در سطوح مدیریتی تسهیل خواهد شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با بیان مشخصات سامانه آموزشیار مطرح کرد: در سامانه آموزشیار هر عملیاتی قابل ردیابی و جست‌وجو است و این ویژگی موجب شفاف‌سازی در تمام حوزه‌های این دانشگاه خواهد شد.

داودی با اشاره به برخی از ویژگی‌های سیستم اتوماسیون آموزش تشریح کرد: یکپارچگی و ارتباط داده‌ها برای کسب دانش، نظارت جامع و آمار و اطلاعات یکپارچه، مدیریت واحد در مدل شبکه‌ای دانشگاه، وجود سیستم کدینگ یکسان در تمام واحدهای دانشگاهی، کاهش ورود اطلاعات توسط کاربران و ... ازجمله ویژگی‌های سیستم اتوماسیون آموزش است.

وی تأکید کرد: امیدواریم با هدایت مدیران انقلابی و جهادی دانشگاه آزاد اسلامی و رفع مشکلات در آینده نزدیک شاهد تحول آموزشی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی باشیم.

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان دانشگاه کارآفرین لنجان سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی سامانه سامانه آموزشیار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۰۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدحسین تقی‌پور فرمانده سپاه ناحیه دامغان در دیدار حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با تبریک انتصاب وی اظهار کرد: تغییرات و تحولات در زندگی ما نه‌تنها فرصت‌های جدید را به دست می‌آورند، بلکه به ما امکان رشد، یادگیری و تجربه‌ جدید را‌ می‌دهد.

وی اضافه کرد: هر تغییری می‌تواند به ما ارزش‌های جدیدی آموزش دهد و ما را به سمت بهبود و پیشرفت هدایت کند و باید آن را به‌عنوان فرصت‌هایی برای رشد و توسعه دیده و از این تجربه استفاده کنیم.

فرمانده سپاه ناحیه دامغان افزود: همواره ارتباطات تنگاتنگ و مثبتی را با دانشگاه آزاد داریم و به‌عنوان یک مدرس دانشگاه از نزدیک شاهد حرکت رو به پیشرفت دانشگاه در تمامی ابعاد فرهنگی و علمی‌ هستم.

تقی‌پور بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان خود را در جنبه‌های مختلف علمی و فرهنگی ازجمله دانشکده حقوق، کشاورزی و داروسازی به‌عنوان یک نشان کشوری شاخص کرده که این دستاورد ارزشمند به همت استادان و دانشجویان به دست آمده است.

وی با اشاره به صحبت‌های کارآفرینی و اقتصادی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گفت: دانشگاه‌ها نقش محوری در تحقق اهداف اقتصادی دارند و به‌عنوان مرکزی برای تولید دانش، تحقیقات علمی، و انتقال این دانش به جامعه عمل می‌کند و این فرآیند می‌تواند به توسعه اقتصادی و تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم و اهداف مقدس نظام اسلامی کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • دانشگاه آزاد بجنورد میزبان بیش از یک هزار داوطلب آزمون سراسری خواهد بود
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • اولین کودکستان‌های «تاک» دانشگاه آزاد مهرماه افتتاح می‌شوند
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • بازدید دانش‌آموزان مدارس میاندوآب از دانشگاه آزاد اسلامی
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی
  • راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در «عین‌الکش»/ بیمارستان سینا را از ما گرفتند!
  • تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه
  • تقویت بنیه علمی دانشگاه‌ها با راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان