Web Analytics Made Easy - Statcounter

در اعلامیه مشترک هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس سازمان ملل آمده است، در میان چالش‌های جهانی از بیماری همه‌گیر ویروس کرونا گرفته تا تغییرات آب و هوایی و افراط گرایی خشونت آمیز، فوریت برای جمع شدن همه کشورها به ندرت بیشتر از اکنون بوده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، در این اعلامیه مورد تایید ۱۹۳ کشور عضو که به صورت مجازی در این مراسم حضور یافتند، سازمان ملل به عنوان تنها سازمان جهانی دارای قدرت برای کنار هم قرار دادن کشورها و امید دادن به مردم برای یک جهان بهتر و ایجاد آینده‌ای که خواهانش هستند، مورد ستایش قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان ملل برخاسته پس از جنگ دوم جهانی با هدف نجات نسل‌های باقی مانده از وحشت جنگ تشکیل شده است و این واژه‌هایی است که در منشور آن ذکر شده است.

این اعلامیه به موفقیت‌ها و شکست‌های این نهاد بین‌المللی در بیش از هفت دهه و وعده ایجاد یک جهان پسا-پاندمی که برابرتر باشد و همچنین همکاری و حفاظت از کره خاکی اشاره دارد.

در ادامه این اعلامیه همچنین آمده، در دوران تنش‌های بزرگ، سازمان ملل به دنبال استعمار زدایی، آزادی، توسعه، حقوق بشر و برابری و همکاری برای از بین بردن بیماری‌هاست و در عین حال به میانجی‌گری ده‌ها درگیری، نجات جان صدها هزار تن از طریق اقدامات بشر دوستانه و ارائه خدمات آموزشی برای کودکان پرداخته است.

همچنین در بخشی از این اعلامیه آمده است: جهان با افزایش نابرابری، فقر، قحطی، تروریسم، درگیری‌های مسلحانه، ناامنی، تغییرات آب و هوایی و پاندمی‌ها روبروست که این مایه تاسف است. فقیرترین و کم توسعه یافته ترین کشورها جهان رو به فراموشی رفته، استعمارزدایی کامل نشده و مردم مجبورند تا با سفرهای خطرناک به کشورهای دیگر مهاجرت کنند و به پناهدگی روی بیاورند. چالش‌های ما با یکدیگر در ارتباط است و می‌توان آن را فقط از طریق چندجانبه گرایی تجدید شده حل و فصل کرد و مورد رسیدگی قرار داد.

این اعلامیه بر این مساله تاکید دارد که "بزرگداشت تاسیس سازمان ملل در حالی صورت گرفته که جهان با پاندمی کرونا روبروست که نه تنها باعث مرگ و بیماری جدی شده بلکه اقتصاد جهان را به رکود کشانده و فقر و تنگدستی و ترس و هراس را تشدید کرده است. پاندمی کووید-۱۹ به ما قدرتمندرین روشی را یادآوری می‌کند که ما باید از نزدیک با یکدیگر در ارتباط باشیم."

در ادامه این اعلامیه مشترک آمده است: تنها با همکاری نزدیک می‌توان به این پاندمی پایان داد و تنها می‌توانیم با تاب آوری در مقابل پاندمی‌های آتی و سایر چالش‌های جهانی مقابله کنیم و بایستیم. چندجانبه گرایی تنها یک گزینه نیست بلکه یک ضرورت است که ما باید آن را برای یک جهان برابرتر، قابل تحمل‌تر و پایدارتر در نظر داشته باشیم. سازمان ملل باید به عنوان مرکز تمامی اقدامات و تلاش‌های ما مدنظر باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۰۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای یک‌جانبه پیرامون میدان آرش در بیانیه‌ای دوجانبه حقی برای مدعی ایجاد نمی‌کند

به گزارش جام جم آنلاین، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه مفاد بیانیه مشترک سفر امیر کویت به اردن در خصوص میدان آرش را مردود اعلام و بر حق جمهوری اسلامی ایران در این میدان تاکید نمود. 

کنعانی در واکنش به بند مربوط به ادعای کویت درباره میدان آرش گفت: طرح ادعای یک‌جانبه در این گونه بیانیه‌ها هیچ حقی را برای مدعی ایجاد نمی‌کند. 

کنعانی با اشاره به مذاکرات و رایزنی‌های قبلی فیمابین ایران و کویت تصریح کرد: به کویت توصیه می‌کنیم از مسیر نادرست هیاهوی رسانه‌ای در این موضوع اجتناب نموده و به جای آن به مذاکرات فنی و حقوقی برگردد که بهترین و مناسب‌ترین مسیر برای رسیدگی به موضوع است.

کنعانی بار دیگر تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بر اساس حقوق تاریخی و سوابق مذاکرات مشترک، آمادگی دارد در خصوص چارچوبی که متضمن احترام به منافع مشترک باشد، گفتگوها را ادامه دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر اصل حسن نیت در تعاملات منطقه‌ای، بر ضرورت اجتناب از مداخله دولتهای ثالث در خصوص این موضوع تصریح نمود.

وی گفت؛ بدون تردید دولتهای ذیربط می‌توانند در پرتو همکاریهای دوستانه و در راستای منافع مشترک، بدور از جنجال‌های رسانه‌ای به توافق لازم نایل شوند.

دیگر خبرها

  • ادعای یک‌جانبه پیرامون میدان آرش در بیانیه‌ای دوجانبه حقی برای مدعی ایجاد نمی‌کند
  • شصت و پنجمین سالگرد ارتحال آیت الله العظمی بروجردی برگزار شد
  • (تصاویر) مراسم شصت و پنجمین سالگرد ارتحال آیت الله بروجردی
  • شوک به گرایی؛ حذف کاپیتان کشتی از المپیک!
  • گرامیداشت چهل و پنجمین سالگرد شهادت سپهبد قرنی در قم
  • مراسم شصت و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت آیت الله العظمی بروجردی
  • مراسم چهل و پنجمین سالگرد شهادت سپهبد «قرنی» برگزار شد
  • آیین بزرگداشت چهل و پنجمین سالگرد شهادت سپهبد «قرنی» برگزار شد
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید
  • خطر نادیده انگاری پاندمی های جدید