Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-25@08:46:42 GMT

صرفه جویی ۷۰۰ میلیون دلاری هند با نفت ۱۹ دلاری

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۸۰۵۵۷

ساعت24-هند از قیمت فوق العاده ارزان نفت در اوایل امسال برای پر کردن ذخایر استراتژیک خود استفاده کرد و با قیمت ۱۹ دلار هر بشکه نفت، تقریبا ۷۰۰ میلیون دلار در این فرآیند صرفه جویی کرد.

وزارت نفت و گاز طبیعی هند اعلام کرد این کشور با سود بردن از قیمت پایین نفت در بازار بین المللی، در فاصله آوریل تا مه ۲۰۲۰ حدود ۱۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷۱ میلیون بشکه نفت خریداری و سه مخزن استراتژیک که در ویشاکاپاتنام، مانگالور و پادور ایجاد کرده بود را پر کرد.

میانگین قیمت نفتی که هند در فاصله آوریل تا مه خریداری کرد، ۱۹ دلار در هر بشکه در مقایسه با ۶۰ دلار در ژانویه سال ۲۰۲۰ بود. هند به لطف قیمت ارزان نفت که در چند سال اخیر کم سابقه بود، توانست در هزینه واردات نفت خود ۶۸۵.۱۱ میلیون دلار صرفه جویی کند.

هند مانند چین که بزرگترین واردکننده نفت جهان است، در آوریل از قیمتهای پایین نفت که در بیش از دو دهه اخیر کم سابقه بود، بهره برد و به انبارسازی نفت پرداخت. در نتیجه هند در فاصله آوریل تا ژوییه سال ۲۰۲۰ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته هزینه کمتری برای واردات نفت خام متحمل شد.

دارمندرا پرادهان، وزیر نفت هند هفته گذشته به پارلمان این کشور اعلام کرد به دلیل افت قیمت نفت در بازار بین المللی، هزینه واردات نفت هند در فاصله آوریل تا ژوییه که نخستین سه ماهه سال مالی این کشور است، ۱۲.۴ میلیارد دلار بود. هند با این هزینه ۵۷.۲ میلیون تن نفت خام وارد کرد در حالی که در مدت مشابه سال گذشته ۷۴.۹ میلیون تن نفت به ارزش ۳۶.۲ میلیارد دلار وارد کرده بود.

تقاضا برای سوخت در هند در طول دوران قرنطینه ملی ۶۰ درصد سقوط کرده بود و در اوت بر مبنای ماهانه دوباره کاهش یافت که بزرگترین کاهش ماهانه از آوریل بود زیرا قرنطینه های منطقه ای روی فعالیت اقتصادی و تردد تاثیر قابل ملاحظه ای داشته است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، حجم واردات نفت هند ممکن است مایه نگرانی بازار باشد. واردات این کشور در ژوئن به پایینترین حد در بیش از پنج سال اخیر نزول کرد و وارداتش در ژوییه به دلیل قرنطینه منطقه ای و تعمیرات پالایشگاهی، به پایینترین حد در بیش از یک دهه اخیر رسید.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: فاصله آوریل واردات نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۰۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه جویی ۱۲۰۰ مترمکعبی مصرف آب در دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، استخر ژئوممبران دانشگاه در آخرین روز‌های فروردین ماه ۱۴۰۳ با ظرفیت ۱۲۰۰ مترمکعب سرریز از آب شد.


با توجه به وجود خشکسالی‌های پی در پی، و برای استفاده حداکثری از ظرفیت آب‌های سطحی، استخر ژئوممبران در محل پردیس شوکت آباد با هزینه‌ی حدود ۵۰۰ میلیون تومان احداث شد.


در پی بارش‌های بهاری، این استخر آبگیری و سرریز شد که آب سرریز شده در باغ آموزشی اناری دانشگاه مورد استفاده قرار گرفت.


با جمع‌آوری یک میلیون و دویست هزار لیتر (۱۲۰۰ مترمکعب) آب باران در این استخر در حدود ۱۰۰ میلیون تومان در آبیاری فضای سبز دانشگاه صرفه جویی شده است.


آب جمع آوری شده در طول تابستان برای استفاده فضای سبز دانشگاه مورد استفاد قرار خواهد گرفت که موجب استفاده بهینه از آب‌های سطحی در فضای سبز دانشگاه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • در مصرف برق صرفه جویی کنید خودرو جایزه ببرید
  • با صرفه جویی در مصرف برق، خودرو جایزه بگیرید
  • کنتورهای هوشمند موجب صرفه جویی برق شدند
  • جایزه خودرو برای صرفه‌جویی کنندگان در مصرف برق خانگی
  • صرفه جویی ۱۲۰۰ مترمکعبی مصرف آب در دانشگاه بیرجند
  • EV2؛ خودروی مقرون‌به‌صرفه‌ کیا آماده رقابت با تسلا می‌شود
  • اسلامی: ارزش سوخت فسیلی صرفه‌جویی شده در نیروگاه بوشهر ۸ میلیارد دلار است
  • صادرات ۲۸۶ میلیون دلاری ایران به پاکستان در ۳ ماه