Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیروز حناچی در مراسم دوچرخه سواری با سفرای چند کشور مقیم ایران از جمله فرانسه، دانمارک، هلند و آلمان؛ که به مناسبت روز جهانی صلح انجام شد، با اشاره به همزمانی روز جهانی صلح با آغاز جنگ تحمیلی علیه ایران گفت: جنگ تحمیلی خسارات زیادی به بار آورد و البته سالروز آغاز این جنگ خاطرات دلاوری جوانان این سرزمین را به یاد می آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حناچی ادامه داد: هنوز هم برای حل مشکلات جاری از تجربیات هشت سال دفاع مقدس استفاده می کنیم.

شهردار تهران همچنین با اشاره به روز جهانی بدون خودرو از تلاش شهرداری برای افزایش سهم دوچرخه سواری در حمل و نقل عمومی به یک درصد تا پایان سال جاری خبر داد.

حناچی با بیان اینکه یکی از عارضه های کلانشهرها کم تحرکی و بیماری های ناشی از آن است، گفت:  دوچرخه سواری علاوه بر اینکه یکی از مدهای حمل و نقلی است به دید سلامت نیز به آن نگاه می‌کنیم.

وی افزود: حدود ۱۷۰ کیلومتر مسیر دوچرخه در تهران وجود دارد که ۴۰ کیلومتر آن در این اواخر احداث شده و این مسیر پاک در همه مناطق شهرداری تهران در حال توسعه است.

حناچی اظهار امیدواری کرد که سهم دوچرخه که از ابتدای این دوره نیم درصد بوده، در دوره ای پنج ساله به چهار درصد افزایش پیدا کند.  

شهردار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینکه امروز از گوشه هایی از پروژه های در دست احداث تهران در مسیر رکاب زنی با سفرای کشورهای خارجی عبور کردیم، افزود: برنامه ما کاهش آلایندگی، کنترل ذرات معلق و گازهای آلاینده و کاهش جدی آنها و معاینه فنی خودروها است.  

وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۴۰ کیلومتر مسیر ریلی در هفت خط در تهران وجود دارد و همین مقدار نیز برنامه برای توسعه آن در دستور کار است و از سوی دیگر  توسعه شبکه اتوبوسرانی نیز در شرایط تحریم کار بسیار سختی است اما در دستور کار قرار گرفته است.

حناچی همچنین گفت که امسال آخرین سال قرن هجری شمسی است و از این رو برنامه های متفاوتی در سطح شهر تهران برای امسال با عنوان تهران ۱۴۰۰ آغاز خواهیم کرد.

ایران با ۲ ویروس کرونا و تحریم روبروست

وی همچنین با بیان اینکه همه کشورها در حال حاضر درگیر اپیدمی کرونا هستند، گفت: کشور ما علاوه بر این مشکل با معضل تحریم ها نیز روبرو است.

شهردار تهران یادآور شد: در شرایط سخت کشورها به کمک یکدیگر می روند و در این دوره سخت ما نیز این انتظار را از سایر کشورها داریم.

وی همچنین از کشورهای اروپایی که در حمایت از برجام با پایبندی مسیر درست را انتخاب کردند، قدردانی کرد.

 به گزارش ایرنا، اول مهر مصادف با ۲۲ سپتامبر  و روزهای جهانی «صلح» و  « بدون خودرو» است.

پبروزحناچی شهردار تهران امروز به مناسبت روز جهانی بدون خودرو با سفرای کشورهای فرانسه، دانمارک، هلند، آلمان، بوسنی و هرزگوین، سوئیس، نروژ، دانمارک، اتریش، نماینده بهداشت جهانی در تهران و نماینده دفتر سازمان ملل در ایران پا به رکاب شد.

برچسب‌ها دوچرخه‌سواری بیدود پیروز حناچی شهر تهران شهرداری تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دوچرخه سواری بیدود پیروز حناچی شهر تهران شهرداری تهران دوچرخه سواری بیدود پیروز حناچی شهر تهران شهرداری تهران اخبار کنکور دوچرخه سواری شهردار تهران روز جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۰۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایه درگیری‌های جهانی بر سر نشست اقتصادی اروپا

در حالی سران اتحادیه اروپا برای رفع مشکلات اقتصادی و تجاری اتحادیه اروپا امروز در بروکسل گرد هم می‌آیند که سایه جنگ‌ها و درگیری‌های جهانی بر سر این نشست سنگینی کرده و به کشیده شدن بحث‌های اقتصادی به سمت و سوی حل این بحران‌ها منجر می‌شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "تاگس شاو" در مطلبی نوشت: در نشست امروز اتحادیه اروپا، آخرین تحولات در مناطق بحرانی جهان دوباره مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. تمرکز اصلی در بروکسل البته باید بر سیاست اقتصادی و مسئله رقابت پذیری اروپا باشد.

در ادامه این مطلب آمده است: برای سه دهه، بازار داخلی اروپا رونق فزاینده‌ای را در کشورهای عضو اتحادیه اروپا تضمین کرده است. این یکی از بزرگترین دستاوردهای اتحادیه اروپا محسوب می شود.

برای اینکه وضعیت به همین شکل باقی بماند، چیزهای زیادی باید تغییر کند: همه‌گیری کرونا نشان داده است که زنجیره‌های تامین در اروپا چقدر آسیب‌پذیر هستند. جنگ روسیه در اوکراین باعث شد اتحادیه اروپا از وابستگی خود به منابع انرژی خارجی آگاه شود. از طرفی چین، رقیب سیستم اروپا رقابت را با یارانه های عظیم مخدوش می کند. از منظر اتحادیه اروپا، حتی شریک بروکسل یعنی ایالات متحده آمریکا، شرکت‌های اروپایی را در رقابت برای فناوری‌های سبز با برنامه تأمین مالی خود مورد تبعیض قرار می دهد.

به طور خلاصه، اتحادیه اروپا وقتی پای رشد، بهره‌وری و نوآوری به میان می‌آید، خود را تحت فشار شرکا و رقبا می بیند یا حتی از آنها عقب می‌ماند.

به همین دلیل است که این تشکل می‌خواهد بازار داخلی را از طریق یک توافق جدید در زمینه رقابت، ضد بحران و آینده‌نگر کند. برای انجام این کار، کشورهای عضو باید موانع را از بین ببرند و مقررات موجود را بهتر اجرا کنند. این باید به ارائه خدمات آسان تر در سراسر مرزهای اتحادیه اروپا کمک کند و به سرمایه اجازه کار بدهد.

با این حال، در سال های اخیر، کشورهای عضو همیشه مایل به کاهش موانع قانونی و بوروکراتیک برای ارائه دهندگان خدمات و کارمندان کشورهای شریک نبوده اند. انریکو لتا، نخست‌وزیر سابق ایتالیا ماه‌ها بر روی گزارشی در این مورد کار کرد و اکنون در حال ارائه آن به سران کشورها و دولت‌ها است.

بازسازی پایدار اقتصاد اروپا صدها میلیارد یورو در سال هزینه دارد. علاوه بر این، دولت های اتحادیه اروپا می خواهند با توجه به تهدید روسیه، خود را به طور گسترده مسلح کنند. اما کشورهای عضو نمی توانند به تنهایی سرمایه گذاری های لازم در این راستا را انجام دهند.

اروپاییان برای جمع آوری وجوه خصوصی اضافی، می خواهند بازار سرمایه را هماهنگ کنند، یعنی مقررات ملی را همسو کنند. این امر در مورد بورس اوراق بهادار و قانون ورشکستگی و همچنین مالیات شرکت‌ها و سود سهام اعمال می شود. کارشناسان سال ها بدون هیچ پیشرفت ملموسی روی این موضوع کار می کنند. این دقیقا همان چیزی است که نشست سران اتحادیه اروپا در پایان مارس خواستار آن شد و اعضای اتحادیه اروپا این بار هم در مورد آن بحث می کنند.

اولاف شولتز، صدراعظم آلمان اتحادیه بازارهای سرمایه را "منبع اساسی برای رشد آینده" می نامد. او اصلاحاتی را در قانون ورشکستگی و مالیات شرکت ها پیشنهاد می کند. شولز شکایت دارد که پول از اروپا به مراکز جمع آوری سرمایه آمریکا سرازیر می شود قبل از اینکه دوباره از آنجا در استارت آپ های اروپایی سرمایه گذاری شود.

چندین کشور عضو همچنین خواستار ایجاد بازار اروپایی برای اوراق بهادار برای آزادسازی سرمایه هستند.

البته از آخر هفته گذشته، این اجلاس اقتصادی موضوع جدیدی پیدا کرده و آن تشدید مناقشات بین ایران و رژیم صهیونیستی است که این نگرانی را ایجاد کرده است که جنگ در خاورمیانه ممکن است به یک آتش سوزی تبدیل شود. این موضوع احتمالاً بیانیه نهایی اجلاس را نیز مشخص می کند.

سایه جنگ اوکراین نیز بر سر این نشست خواهد بود. مسکو از هواپیماهای بدون سرنشین در جنگ خود علیه اوکراین استفاده می کند. وضعیت در این منطقه نیز از منظر غرب نگران کننده است و در این اجلاس مورد بحث قرار خواهد گرفت. ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، انتظار دارد ارتش روسیه در پایان ماه می یا اوایل ژوئن عملیات تهاجمی را آغاز کند.

وی فوراً از اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا درخواست کمک نظامی بیشتر - به ویژه در قالب سیستم های ضد هوایی "پاتریوت"، توپخانه و مهمات اضافی را دارد. این اقدام می تواند تا حدی از درآمدهای بهره از دارایی های مسدود شده روسیه در اتحادیه اروپا پرداخت شود. به گفته یک دیپلمات اتحادیه اروپا، اولین درآمد از این دارایی های بلوکه شده ممکن است در اوایل ماه ژوئن به جریان بیفتد.

الکساندر دو کرو، نخست وزیر بلژیک در نشست سران همچنین می خواهد به این سوء ظن مبنی بر رشوه دادن مسکو به نمایندگان پارلمان اروپا رسیدگی کند. د کرو، توضیح داد که بلژیک به عنوان مقر نهادهای اتحادیه اروپا، با توجه به انتخابات اروپا در ماه ژوئن، مسئولیت حفاظت از حق هر شهروند برای رای دادن آزادانه و ایمن را دارد.

اتحادیه اروپا نقض تحریم توسط کشورهای عضو را جرم‌انگاری کردمسکو:عضویت اوکراین، پایان اتحادیه اروپا است

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صنعت نفت ایران بالاترین ارزش افزوده را دارد/ علت جذب سرمایه خارجی
  • (تصاویر) ماجرای دوچرخه‌سوارهای جنگ جهانی دوم
  • گروه۷: دارایی‌های روسیه تا زمان جبران خسارت اوکراین مسدود می‌ماند
  • عجیب‌ترین اسکناس‌های دنیا را بشناسید
  • سایه درگیری‌های جهانی بر سر نشست اقتصادی اروپا
  • ضرورت احیای دوچرخه سواری در تهران
  • پالتیکو: اوکراین در مسیر شکست است
  • برگرداندن سوخت از مسیر قاچاق
  • احیای دوچرخه‌سواری در پایتخت
  • آلوده‌ترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۳