Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@11:30:39 GMT

لباس رزم بر تن داریم اما اعتقاد ما صلح است

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۸۱۱۸۲

لباس رزم بر تن داریم اما اعتقاد ما صلح است

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش، سرتیپ حسین ولی‌وند زمانی در مراسم اختتامیه دومین نمایشگاه کتاب صلح و دفاع اظهار کرد: ۳۱ شهرریور روز بسیار مهمی در تاریخ انقلاب اسلامی  و یادآور آن است که ملت ایران و نیروهای مسلح هشت سال جنگیدند و مقاومت کردند تا ذره‌ای از خاک میهن و شرف خود را به کسی ندهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران (دافوس)  تصریح کرد: برابر دشمنی که دنبال اشغال تهران در یک هفته و دشمن صلح جهانی بود ایستادیم، لذا امروز زمان خوبی برای حرف از صلح در سالروز گرامیداشت دفاع مقدس است و صحبت از صلح در آغازین روز جنگ خیلی مهم و قابل اهمیت است.

ولی‌وندزمانی ادامه داد: به همان نسبت که افراد تأثیرگذار در شعله‌ور کردن جنگ موثر هستند، خیلی‌ها در زمینه برپا کردن صلح می‌توانند موفق باشند و اینجاست که کمبود و فقدان سند جامع صلح جهانی خود را نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: تدوین سند صلح باید به گونه‌ای باشد که افراد جنگ طلب نتوانند عرصه‌های بین‌المللی را جهت تامین منافع شخصی، صحنه تاخت و تاز قرار دهند.

فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران(دافوس)  افزود: بیانیه صلح جهانی از به آشوب کشیده شدن دنیا و به جنگ کشیدن شهرها جلوگیری کند و نشست‌های صلح و کارگاه‌های پاسداری از صلح در جوامع جهانی باید بیشتر برگزار شود.

ولی‌وند خاطرنشان کرد: آمادگی حمایت از پژوهشگران صلح را در تمام حوزه‌ها و زمینه‌ها داریم.

وی افزود: لباس رزم برتن داریم اما اعتقاد ما صلح است، ولی این‌طور نیست که مقابل دشمن کوتاه بیاییم. ان شاء الله دنیا در صلح و آرامش باشد و ما نظامیان به دنبال نشر صلح با آمادگی دفاعی صد در صد در دنیا باشیم.

در این مراسم ضمن قرائت بیانیه آنتونی گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد، توسط رجایی‌مقدم سرپرست مرکز اطلاع‌رسانی این سازمان در تهران از برگزیدگان و نویسندگان در زمینه صلح و دفاع تجلیل به عمل آمد و از دو کتاب با عنوان "عملیات سایبری و حقوق بین‌الملل" و "سربازی و نهادسازی" رونمایی شد.

برچسب‌ها حقوق بین الملل سازمان ملل متحد دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران حسین ولی وند زمانی آنتونیو گوترش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حقوق بین الملل سازمان ملل متحد دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران آنتونیو گوترش حقوق بین الملل سازمان ملل متحد دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران آنتونیو گوترش اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۱۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلاح شیمیایی در جنگ ایران و عراق / مصطفی چمران در جنگ چه کرد؟ / زندگی در روسیه پیش از جنگ جهانی / جنگ نفت کش‌ها در خلیج فارس / دره آراکو از نمای نزدیک / چگونه یک سخنرانی عالی داشته باشیم؟ / بوگاتی دیوو، خودروی ۵.۸ میلیون دلاری

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 


سلاح شیمیایی در جنگ ایران و عراق

در شرایطی که دولت آمریکا در سال‌های اخیر و در جریان جنگ سوریه، نگران سلاح ‌های شیمیایی شده، این کشور در اتحاد با رژیم بعث عراق، سکوت کرد. این موشن گرافی تاریخی، نگاهی به بزرگ ترین قربانی سلاح شیمیایی در تاریخ است.

 


مصطفی چمران در جنگ چه کرد؟

شهید دکتر مصطفی چمران وزیر دفاع دولت موقت، زمانی که ارتش بعث عراق به ایران حمله کرد، کوشید با تشکیل ستاد جنگ‌های نامنظم، سرعت پیشروی ارتش صدام حسین در خاک را کند کرده و همزمان نیروهای نظامی ایران به ویژه نیروهای بسیجی سازماندهی و در محورها مستقر شوند. در این موشن گرافی تاریخی، نقش چمران در مقام فرمانده ستاد جنگ‌های نامنظم تحلیل و بررسی شده است.

 


زندگی در روسیه پیش از جنگ جهانی

در تصاویر قدیمی از یک گزارش خبری، روز‌های معمولی روسیه در ۱۹۳۶ (سه سال پیش از جنگ جهانی دوم) به تصویر کشیده می‌شود. تصاویری از شکار ببر، خرید لباس در دوران حکومت کمونیسم، همینطور تصاویری از مراسم دفن دانشمند شهیر روسی پاولف که در آن سال از دنیا رفته بود و تصاویری کمتر دیده شده از آغاز دوستی استالین با یک دختربچه مغول.

 


جنگ نفت کش‌ها در خلیج فارس

در جریان جنگ ایران و عراق، آمریکا در حمایت از عراق و برخی از کشورهای منطقه، روی کشتی های عراق پرچم این کشور را نصب و در عین حال، مسیر انتقال و تولید انرژی را برای ایران ناامن کرد. این گزارش نشان می دهد، در جریان جنگ نفت کش‌ها در خلیج فارس چه رویدادهایی رخ داد.

 

 

سرکشی تزار روسیه به کازاک‌ها

ویدیویی از تزار نیکلای دوم، آخرین وارث دودمان رومانوف و آخرین تزار روسیه که به نیروهای کازاک ارتش خود سرکشی می‌کند. کازاک‌ها جنگجویان ماهر و خبره‌ای بودند که به مهارت در سوارکاری شهره بودند که در دوران تزار سازمان یافته و وارد ارتش روسیه شده بودند و تا حدودی وظیفه دفاع از مرز‌های روسیه را داشتند. تخصص این نیروها، جنگ‌های چریکی و نامنظم بود و به همین شکل در برابر پیشروی فرانسوی‌ها در زمان حمله ناپلئون به روسیه مقاومت کردند.

 

 

دره آراکو از نمای نزدیک

«دره آراکو / Araku Valley» یک محدوده جغرافیایی زیبا در بخش «ویساکهاپتنام / Visakhapatnam» واقع در ایالت آندرا پرادش هند است. این دره زیبا را از فراز آسمان در قاب 4K می‌بینید.

 

 

چگونه یک سخنرانی عالی داشته باشیم؟

در زندگی هر کسی ممکن است شرایطی پیش آید که مجبور شود مطلبی را برای گروهی از افراد توضیح دهد، یا یک سخنرانی تمام عیار داشته باشد و بخواهد با جمع کثیری از مخاطبان صحبت کند. ما کمتر از یک دقیقه فرصت داریم توجه مخاطبان را به خودمان جلب کرده و آن‌ها را به چیزی که می‌خواهیم بگوییم علاقه‌مند کنیم. امروزه خیلی از سخنرانی‌ها با وجود داشتن مطالب خوب و ارزنده، به خاطر یک شروع کلیشه ای یا نحوه بیان بد، اصلا مورد توجه قرار نمی‌گیرند. اما چطور می‌توان یک سخران خوب شد؟ آیا سخنرانی کردن یک امر ذاتی است یا هر کسی می‌تواند با کمی تمرین به یک سخنران خوب تبدیل شود؟در این ویدیو تکنیک‌های اساسی برای داشتن یک سخنرانی خوب توضیح داده می‌شود تا به شما نشان دهد هر کسی می‌تواند یک سخنران خوب شود.

 


بوگاتی دیوو، خودروی 5.8 میلیون دلاری

خودرو «بوگاتی دیوو / Bugatti Divo» یک هایپر خودرو بی‌نظیر دیگر از کمپانی بوگاتی است که تنها ۴۰ دستگاه از آن تولید خواهد شد و تمام ۴۰ دستگاه از قبل به فروش رفته اند؛ پس خودرویی است که هیچ کس دیگری نمی‌تواند آن را داشته باشد. نام این خودرو را هم مثل ویرون و شیرون، از یک راننده مسابقه‌ای گرفته‌اند که آلبرت دیوو نام دارد و در دهه ۱۹۲۰ میلادی مسابقه می‌داده است. این ویدیو در روز پرده‌برداری از این خودرو خارق‌العاده ضبط شده است که در آن مدیر اجرایی پروژه، درباره این خودرو و خصوصیات آن توضیحات نسبتاً کاملی را ارائه می‌دهد. متاسفانه هنوز نقد و بررسی کامل و مناسبی از این خودرو در دست نیست. به محض انتشار اولین نقد و بررسی مناسب، تابناک آن را انعکاس خواهد داد.

دیگر خبرها

  • داشتن عزم راسخ برای دفاع از آرمان‌ها ویژگی نیروهای مسلح است
  • اجرای طرح نور تأمین کننده منافع زن و خانواده است
  • تجلیل از پیشکسوتان ارتش نوعی «جهاد تبیین» برای نسل امروز
  • اساس سپاه معنویت و اعتقاد است
  • مأموریت ارتش دفاع از تمامیت ارضی و حفظ استقلال کشور است
  • قدرت غیر قابل انکار سپاه بر هم زننده تمامی معادلات جهانی
  • سلاح شیمیایی در جنگ ایران و عراق / مصطفی چمران در جنگ چه کرد؟ / زندگی در روسیه پیش از جنگ جهانی / جنگ نفت کش‌ها در خلیج فارس / دره آراکو از نمای نزدیک / چگونه یک سخنرانی عالی داشته باشیم؟ / بوگاتی دیوو، خودروی ۵.۸ میلیون دلاری
  • ولایت مداری و مردمی بودن، مهمترین ویژگی ارتش
  • سپاه به دژی تسخیرناپذیر در دفاع از کشور تبدیل شده است
  • ولایت‌ مداری و مردمی بودن مهمترین ویژگی ارتش است