Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-03-29@04:33:56 GMT

چکش‌کاری طرح تحول مجلس پشت درهای مجلس

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۸۱۳۸۰

چکش‌کاری طرح تحول مجلس پشت درهای مجلس

رییس مجلس در توضیح جلسه غیر علنی امروز نمانیدگان مجلس شورای اسلامیگفت: اصلاح آیین نامه داخلی برای طرح تحول مجلس در جلسه غیر علنی امروز مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش مشرق،  محمد باقر قالیباف در توضیح جلسه غیر علنی امروز نمانیدگان مجلس شورای اسلامی گفت: هفته دفاع مقدس را به همه ملت و خانواده‌های شهدا، ایثارگران و آزادگان تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مجلس امروز از سال ۸:۱۵ دقیقه تا ساعت ۱۱:۲۰ دقیقه جلسه غیر علنی داشت و این جلسه بیش از سه ساعت به طول انجامید.

رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در این جلسه غیر علنی موضوع اصلاح آئین‌نامه داخلی مجلس مورد بررسی قرار گرفت. پیرو این موضوع هم اندیشی لازم با مرکز پژوهش‌های مجلس و روسای کمیسیون‌های تخصصی داشتیم که ان‌شاءلله بتوانیم طرح تحولی برای کارآمدسازی مجلس با اصلاح آئین نامه داخلی مجلس  را در دستور کار قرار دهیم.
  منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین مجلس یازدهم مجلس شورای اسلامی قالیباف اخبار داغ جلسه غیر علنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۱۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تحول در رویکرد مدیران دولتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، جبار کوچکی نژاد با اشاره به شعار سال؛ با عنوان «جهش تولید، مشارکت مردمی»، گفت: اینکه مقام معظم رهبری در چند سال متمادی بر امر جهش تولید اشاره دارند؛ خود گویای اهمیت این مسئله در اقتصاد کشور است.   نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تحولات اقتصادی کشور برپایه جهش تولید رقم می‌خورد، اظهار کرد: تولید به هیچ وجه نباید در کشور متوقف شود و باید با سازوکار‌هایی موانع از پیش روی تولید برداشته شود.   عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید برای جهش تولید عزم راسخی داشته باشیم، بیان کرد: اگر قرار است برای رسیدن به جهش تولید همان مسیر قبل را در پیش بگیریم، حتما به نتایج مطلوب دست پیدا نخواهیم کرد لذا جهش تولید نیاز به تحول در رویکرد مدیران دولتی دارد و باید راهبرد دولتمردان در این بخش مشخص باشد.   وی با بیان اینکه قوانین خوبی در زمینه رونق و جهش تولید در مجلس یازدهم به تصویب رسید، تصریح کرد: مجلس یازدهم با تصویب قوانینی همچون قانون تسهیل در صدور مجوز‌های کسب و کار، قانون تامین مالی تولید، قانون چهش تولید دانش بنیان و جهش تولید مسکن شرایط را برای رونق تولید فراهم کرده است؛ بنابراین دولت باید اجرای این قوانین را در دستور کار خود قرار داده و روی این موارد تمرکز کند.   کوچکی نژاد در ادامه تصریح کرد: در کنار موضوع جهش تولید، مقام معظم رهبری به درستی به موضوع مشارکت مردمی در این بخش اشاره داشته است؛ از این رو دولت باید شرایط را برای حضور و مشارکت گسترده مردم در امر اقتصاد تسهیل کند.   وی با بیان اینکه باید از سرمایه گذاران بخش خصوصی به جد حمایت شود تا شاهد ریل گذاری صحیحی در این بخش باشیم، گفت: مشارکت مردم در جهش تولید می‌تواند فرصت‌های از دست رفته اقتصاد ایران جبران کرده و شرایط را برای تحولات اقتصادی فراهم سازد.

دیگر خبرها

  • دومین دیدار قالیباف با رهبران مقاومت فلسطین
  • دومین دیدار قالیباف با رهبران مقاومت فلسطین در امروز
  • دیدار زیاد نخاله با رئیس مجلس
  • 14 فروردین؛ نخستین جلسه علنی شورای شهر تهران در سال ۱۴۰۳
  • مروری بر مهم‌ترین تحولات سیاسی «آبان ماه» سال گذشته
  • مروری بر مهمترین تحولات سیاسی «آبان ماه» سال گذشته
  • دیدارهای نوروزی رئیس مجلس شورای اسلامی
  • تصویب دو لایحه شهرداری در نخستین جلسه علنی شورای شهر قزوین
  • ضرورت تحول در رویکرد مدیران دولتی
  • چکش‌کاری قوانین انتخاباتی/ اصلاح قانون انتخابات شوراها چه شد؟