Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه اردن بر لزوم اجرای راهکار تشکیل "دو کشور" برای حل نزاع میان فلسطین و رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن گفت: راه تحقق صلح میان فلسطین و اسرائیل راهکار تشکیل "دو کشور" است که بر تشکیل کشور فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تاکید دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: نیاز به تحرکات چندجانبه براساس قوانین بین المللی یک نیاز مبرم در خاورمیانه است. تحقق صلح عادلانه و حل بحران‌ها در منطقه ضروری است.

الصفدی گفت: نقض مکرر منشور سازمان ملل و قوانین بین المللی اعتبار این سازمان را از بین می‌برد. تلاش‌های ما برای تحقق صلح عادلانه با موانع بی‌سابقه‌ای مواجه است. صلح عادلانه گزینه استراتژیک ما و یک ضرورت منطقه‌ای و بین المللی است.

الصفدی از جهان خواست به فراخوان آژانس امداد و کار آوارگان فلسطینی(آنروا) و کمیساریای عالی امور پناهندگان برا فراهم کردن امکاناتشان برای کمک به آوارگان پاسخ دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اردن فلسطين صلح عادلانه بین المللی تحقق صلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۲۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت فیلسوف ایرانی از دفاع اخلاقی و عادلانه ایران در برابر اسراییل

دفاع مظلوم در برابر ظلم ظالم یکی از بهترین و اجتناب ناپذیرترین گزینه‌هاست. هر کس با شنیدن اخبار دفاع مظلوم در برابر ظالم، حس خوبی پیدا نکند باید در سلامتش تردید کرد!

به گزارش خبرآنلاین، دکتر بیژن عبدالکریمی اعلام کرد که به عنوان عضو بسیار کوچکی از جامعه فلسفی و دانشگاهی کشور، از حمله اخلاقی و عادلانه بسیار سنجیده و عاقلانه نیرو‌های دفاعی کشور به نحو تمام قد دفاع می‌کند.

این فیلسوف ایرانی که اخیرا در کمپین نجات چشم یک جوان شهرکردی، اقدام به جمع آوری کمک‌های مالی برای پرداخت دیه چشم کرده، در اطلاعیه اخیرش که در کانال تلگرامی اش منتشر شده، اعلام کرده است:

«اینجانب، بیژن عبدالکریمی، به عنوان عضو بسیار کوچکی از جامعۀ فلسفی و دانشگاهی کشور، از حملۀ اخلاقی، عادلانه بسیار سنجیده و عاقلانۀ نیرو‌های دفاعی کشور عزیزمان، ایران، با تمام وجود و به نحو تمام قد دفاع کرده، از خداوند بزرگ سلامت، عزت و مؤفقیت همۀ نیرو‌های نظامی و دفاعی کشورم را آرزومندم و هر گونه سخن یا حرکتی در جهت تضعیف آنان یا تعمیق شکاف‌های اجتماعی در شرایط تاریخی کنونی، از هر دو قطب اجتماعی، را خیانت به این سرزمین و مردم مظلوم و رنج کشیدۀ آن می‌دانم.»

عبدالکریمی همچنین در پیامی به یکی از منتقدان جنگ خواستار حمایت او از «دفاع مشروع، قانونی، و اخلاقی» در پاسخ متقابل ایران به تجاوز اسراییل در بمباران کنسولگری ایران در سوریه شد. او در پیام خود آورده است:

دوست و برادر بسیار عزیز، بزرگوار و دردمندم، که بسیار بیش از بنده به خاطر رشادت‌ها و جانبازی هایشان در جبهه‌های جنگ هشت ساله بر این سرزمین و این مردم و این نظام منت دارند، در یاداشتی با عنوان «جنگ هرگز خوب نیست» از مضرات جنگ سخن گفته و در آخر اعلام داشته اند که «جنگ بدترین گزینه‌هاست. هر کس با شنیدن اخبار جنگ، حس خوبی پیدا می‌کند باید در سلامتش تردید کرد!».

خواهانم به ایشان و همه عزیزانی که مثل ایشان می‌اندیشند خاطرنشان سازم اولاً همه کس، جز تولیدکنندگان و سوداگران اسلحه و خون، حتی کودکان به خوبی می‌دانند که جنگ یکی از زشت‌ترین و کریه‌ترین پدیدار‌هایی است که در عالم انسانی وجود دارد؛ لذا تکرار این امر بدیهی چندان به جامعه کمکی نمی‌کند.

همچنین، همان گونه که این کهنه سرباز شجاع دفاع هشت ساله به درستی ذکر می‌کنند هیچ آدمی که از سلامت روحی و روانی برخوردار است «از شنیدن اخبار جنگ حس خوبی» نخواهد داشت. اما بسیار ناجوانمردانه است که بعد از چهل سال تحریم و فشار به زندگی مردم، حملات سایبری مکرر، ترور شخصیت‌های متعدد و حملات به سربازان ما و کشتن آن‌ها و نهایتاً نیز حمله به کنسولگری ما، که بر اساس قوانین جهانی بخشی از خاک کشور ماست، بر «دفاع مشروع، قانونی و اخلاقی» نیرو‌های نظامی کشورمان از این سرزمین و این ملت نام «جنگ» بنهیم و از مضرات جنگ سخن بگوییم.

از سرباز بزرگ و شجاع و اخلاق مدار و صلح جوی کشورمان، جناب آقای رحیم قمیشی عزیز خواهانم متنی نیز در ارتباط با «دفاع» به خصوص «دفاع مظلوم در برابر ظلم ظالم» برایمان بنویسند و بفرمایند که آیا با بنده مخالفند که «دفاع مظلوم در برابر ظلم ظالم یکی از بهترین و اجتناب ناپذیرترین گزینه‌هاست. هر کس با شنیدن اخبار دفاع مظلوم در برابر ظالم، حس خوبی پیدا نکند باید در سلامتش تردید کرد!»

عبدالکریمی همچنین در مطلبی دیگر در کانال خود تاکید کرده است که: «وقتی از پدیدار‌هایی مثل جنگ، صلح، حمله، کشتن، بخشیدن، و. سخن می‌گوییم نباید آن‌ها را در یک فضای اثیری، ذهنی، یعنی در بیرون از زمان و مکان، بررسی کنیم بلکه آن‌ها را در بطن سیاق تاریخی شان باید بررسی کنیم؛ لذا به نحو مطلق از اخلاقی بودن یا غیراخلاقی بودن پدیداری مثل جنگ سخن گفتن عوامانه است، بلکه باید گفتن جنگ کی و کجا غیراخلاقی و کی و کجا اخلاقی است.»

دیگر خبرها

  • ابراز نگرانی سران عراق و اردن از تشدید تنش‌ها در منطقه
  • نشست تخصصی بازتاب و ابعاد منطقه‌ای و بین‌المللی تنبیه رژیم صهیونیستی برگزار شد/واکنش ایران به رژیم صهیونیستی معادله جدیدی را در منطقه رقم زد
  • ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای تحقق شعار سال
  • واکنش کنعانی به نقش اردن در رهگیری پرتابه‌ها و احضار کاردار؛ اقدام مشروع ایران باید مورد حمایت و تایید کشور‌های منطقه قرار بگیرد + فیلم
  • کنعانی: ایران یک قدرت مقتدر و امنیت‌آفرین است | آمریکا قدردان اقدام منطقی ایران باشد
  • پادشاه اردن درباره ایران به بایدن هشدار داد
  • حمایت فیلسوف ایرانی از دفاع اخلاقی و عادلانه ایران در برابر اسراییل
  • عمان خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از جنگ منطقه‌ای شد
  • ونزوئلا: صلح زمانی تضمین می‌شود که قوانین بین‌المللی، در مورد مردم و دولت فلسطین برقرار شود
  • اردوغان به پاپ نامه نوشت