Web Analytics Made Easy - Statcounter

برگزارکنندگان جشنواره «هایفست» ارمنستان وقتی بعد از 17 سال دریافتند به دلیل همه‌گیری کرونا، امکان برگزاری جشنواره را به صورت زنده ندارند، ترتیبی دادند تا کل شهر ایروان و دیگر شهرهای ارمنستان، میزبان این جشنواره شود.

جشنواره «هایفست» برای کسانی که اخبار و رویدادهای تئاتری را دنبال می‌کنند، جشنواره شناخته شده‌ای است که در 17 سال گذشته به طور مستمر و بدون تعطیلی برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قرار بود دوره هیجدهم این جشنواره مهر ماه امسال برگزار شود ولی شروع موج دوم کرونا، برنامه‌ها را تغییر داد و حالا آلبرت بیگجانی، عضو هیئت برگزارکننده و دبیر بخش ایران این جشنواره در گفتگو با ایسنا، توضیحاتی درباره شکل برگزاری این رویداد هنری ارایه می‌کند.
این هنرمند ایرانی ارمنی می‌گوید: تا همین چند ماه پیش هنوز برای لغو جشنواره تصمیمی نداشتیم. امیدوار بودیم وضع بهتر شود. چون ارمنستان جزو کشورهایی بود که در ابتدا شرایطش بد نبود ولی با شروع موج دوم کرونا، مقامات بهداشتی و کشوری اجازه برگزاری جشنواره را ندادند. به همین دلیل ناچار شدیم مانند بسیاری جشنواره‌های دنیا، «هایفست» را هم به صورت آنلاین برگزار کنیم که البته ویژگی‌های خاص خود را دارد.
او اضافه می‌کند: در مرحله اول امتیاز 5 اجرا از 5 کارگردان بزرگ دنیا را گرفتیم که در تاریخ‌های مشخص شده، امکان تماشای آثارشان در فیسبوک «هایفست» وجود دارد. این اجراها به صورت لایو انجام می‌شود و ضبط شده نیست و به همین سبب تماشای آن برای دوستداران تئاتر، غنیمتی است. 
این کارگردان تئاتر ادامه می‌دهد: 5 اجرای زنده  از هنرمندانی مانند استر مایر از آلمان،  جو استرومگرن از نروژ، شاشا والتز از آلمان، پیپو از سوییس، کولیابین از روسیه داریم که البته هنرمندی مانند استر مایر با اجرای نمایش «هملت» در جشنواره تئاتر فجر برای تماشاگران ایرانی، شناخته شده است. بخصوص که نمایش او در تالار وحدت با استقبال گرم مخاطبان همراه شد.  

بیگجانی از برگزاری 4 کارگاه آموزشی با حضور هنرمندانی از روسیه، انگلستان و ... خبر می‌دهد و اضافه می‌کند: در کنار اینها کنفرانس آی تی ام را هم داریم.
اما این هنرمند از اتفاق جالب دیگری هم سخن می‌گوید: امسال هم مثل هر سال گروه‌های نمایشی با فرستادن فیلم‌هایشان، متقاضی شرکت در جشنواره بودند و چون «هایفست» نتوانست میزبان آنان باشد، فیلم‌هایشان را در قضاهای عمومی،به صورت اسکرین در شهرهای مختلف ارمنستان ومکان‌های مختلف ایروان پخش می‌کند. به این معنا که این تصاویر روی ساختمان‌ها، دیوارها، ماشین‌ها ومراکزخرید  پخش می‌شود. 
سهم ایران از این کلیپ سه تیزر از اجراهای «کورچهرگی» ّبه کارگردانی حامد نصرآبادیان، «ارتباط» به کارگردانی نازنین والاجم و «مجلس قربانی سنمار» به کارگردانی شیما جوادپور است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس جشنواره تئاتر هایفست ارمنستان تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۲۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بیش از ۴۰ هزار نفر در رشته علوم آزمایشگاهی فعال هستند. این رشته در ایام کرونا در صف اول مواجهه با ویروس کرونا بود و در سایر مواقع نیز از جمله رشته‌هایی است که در ارتباط مستقیم با عوامل عفونی و ویروسی است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   آقای یار محمدی از جمله افرادی که ۳۲ سال در این رشته کار کرده و همکارانی داشته که در حین کار به علت آلودگی با نمونه ویروسی به هپاتیت مبتلا شده است. آقای یار محمدی در این باره گفت: متاسفانه برخی همکاران ما در این رشته بعلت مواجهه با نمونه‌های ویروسی به ایدز و هپاتیت آلوده شدند و برخی جانشان را از دست دادند. البته پیگیری‌های ما نشان می‌دهد هنوز مصوبه هیات وزیران در سال ۹۵ در خصوص اعمال سختی کار برای رشته آزمایشگاه اجرایی نشده است. محسنی بند پی گفت: باید این مصوبه در بخش خصوصی همچون بخش دولتی شامل حال شاغلین رشته آزمایشگاه شود و رفتار دوگانه‌ای نباید در این دو بخش وجود داشته باشد. از دیگر مشکلات این رشته محدودیت‌هایی است که برای اداامه تحصیل فارغ التحصیلان آن وجود دارد. موضوعی که سال هاست وزارت بهداشت در حال پیگیری آن است حسین درگاهی در این باره گفت: کمیته‌های تخصصی در حال بررسی این موضوع هستند و در صورت نیاز سنجی برای این رشته اجرا میشود. خبر خوب اینکه روز گذشته شورای انقلاب فرهنگی اعلام کرد ۳۰ فروردین در تقویم کشور به نام روز آزمایشگاه ثبت شده است.

دیگر خبرها

  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • جدول اجرای عموم نمایش‌های بخش کودک و نوجوان تئاتر «رضوی» اعلام شد
  • اعلام اجرای عمومی آثار چهاردهمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان رضوی 
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • راهیابی پنج نمایش از قم به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • حضور بیش از ۱۲۰ هنرمند در دومین جشنواره تئاتر خیابانی محلات
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • پرونده چهارمین همایش تئاتر تک در چهارمحال و بختیاری بسته شد
  • نماینده شهرستان‌ها در پایتخت هستیم/بعد از اجرا نمایش همراهتان است
  • نوجوانان از راه درست در مسیر تئاتر قدم بگذارند/ آموزشگاه‌های بازیگری به‌دنبال سرکیسه کردن