Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ ارقام تولید ناخالص داخلی برای سه ماهه دوم سال 2020 نشان می‌دهد که تاثیر ویروس کرونا بر اقتصاد سراسر جهان فاجعه‌بار بوده است.

هند آخرین کشوری بود که نتایج سه ماهه دوم خود را ارائه کرد که باید گفت اقتصاد این کشور برای محاسبات غیر سالانه به منفی 25.2درصد سقوط کرد (در ارقام رسمی این کشور میزان سقوط 23.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

9درصد بود). این رقم تا کنون بدترین نتیجه ثبت شده توسط سازمان همکاری و توسعه اقتصادی برای سه ماهه دوم بوده است.

چین بین ماه‌های ژانویه و مارس شاهد انقباض 6.8درصدی در اقتصاد خود بود (در آمار رسمی سازمان همکاری و توسعه اقتصادی منفی 9.8درصد است). این رقم بزرگترین ضرر ثبت شده توسط سازمان همکاری و توسعه اقتصادی در سه ماهه نخست سال 2020 اعلام شد. اما اقتصاد این کشور در سه ماهه دوم به حالت قبل بازگشت، زیرا در سه ماهه نخست توانست شیوع خود را تحت کنترل درآورد و همین مسئله سبب امید بخشیدن به اقتصادهای آسیب‌ دیده اروپایی برای سه ماهه سوم سال شد.

در ایالات متحده، که شیوع هنوز ادامه دارد، ممکن است ارقام سه ماهه سوم بهبود نیابد. این کشور در سه ماهه دوم سال 2020 در مقایسه با سه ماهه نخست، 9.1درصد از تولید ناخالص داخلی خود را از دست داد (در محاسبات سالانه منفی 31.7درصد ثبت شده است).

کره جنوبی، که به رغم شیوع ویروس کرونا تا حدود زیادی توانست اقتصاد خود را باز نگاه دارد، پس از سقوط 1.4درصدی تولید ناخالص داخلی در سه ماهه نخست، آمار منفی 3.2درصدی را برای سه ماهه دوم گزارش کرد.

ژاپن نیز که بیش از سایرین کسب و کار خود را باز نگاه داشته بود، پس از سقوط 2درصدی در سه ماهه نخست، کاهش 7.9درصدی در تولید ناخالص داخلی سه ماهه دوم را ثبت کرد (در محاسبات سالانه منفی 28.1درصد ثبت شده است).

در نمودار ارائه شده، میزان رشد اقتصادی کشورها در سه ماهه دوم سال 2020 را مشاهده می‌کنید؛

پربیننده ترین ۱۳عضو شورای امنیت در برابر آمریکا ایستادند/ آمریکا قلدری کند با پاسخ قاطع ایران مواجه می‌شود چهار هزار تن طلا در اختیار معابد هند!/ فروش طلاهای اهدایی برای پرداخت مخارج ۶.۸میلیون دلاری واشنگتن: توافق اروپایی‌ها با آمریکا درباره خطر ایران برای منطقه بیش از ۱۴درصد از نیروی کار کشورها تا پیش از سال۲۰۳۰ ناچار به ارتقاء یا تغییر شغل خواهند بود جزییات تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا هند تولید ناخالص داخلی اقتصاد چین وضعیت اقتصادی سقوط اقتصاد ضرر اقتصادی اقتصاد ژاپن اقتصادهای بزرگ جهان ویروس کرونا تاثیر اقتصادی کرونا اقتصاد کره جنوبی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت تولید ناخالص داخلی سه ماهه نخست سه ماهه دوم برای سه ماهه ثبت شده سال 2020

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۲۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین دستاورد‌های حوزه پایداری انرژی در کنفرانس بین‌المللی تاب‌آوری انرژی و پایداری

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدعباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف در آیین افتتاح این کنفرانس ضمن خوش‌آمدگویی به شرکت کنندگان گفت: برای ما افتخار بزرگی است که با برگزاری کنفرانس بین‌المللی تاب‌آوری انرژی و پایداری، محققان و متخصصان حوزه‌های مختلف انرژی مانند سیاست و برنامه‌ریزی انرژی، حاکمیت و مدیریت انرژی و امنیت انرژی را گرد هم آوریم.

وی در ادامه به اهداف این کنفرانس اشاره کرد و گفت: پرداختن به مسائل جدید فنی، تجاری و به اشتراک گذاشتن نتایج تجربی ارزشمند پژوهشگران در زمینه تاب‌آوری انرژی و پایداری، هدف اصلی این کنفرانس بین‌المللی است و کارگاه‌های آموزشی، سخنرانی‌های کلیدی، ارائه مقالات و پوسترها، برنامه‌های اصلی این کنفرانس چهار روزه خواهند بود.

رئیس دانشگاه خاطرنشان کرد؛ در بخش دیگری از این رویداد بین‌المللی، شرکت‌ها و بخش‌های دولتی و خصوصی آخرین دستاورد‌ها و توانمندی‌های خود را در قالب نمایشگاهی ارائه خواهند داد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این کنفرانس، همکاری خوبی میان سازمان‌های دولتی و خصوصیِ کشور‌های مختلف ایجاد شود.

تقویت ارتباط بین دانشگاه‌های کشور با پژوهشگران منطقه

در ادامه، مجید عباسپور دبیر کنفرانس بین‌المللی تاب‌آوری انرژی و پایداری نیز در این خصوص گفت: تلاش شده تا در این کنفرانس ارتباط خوبی میان دانشگاه‌های داخلی با پژوهشگران و استادان کشور‌های منطقه به وجود آید و امیدوار هستیم با توجه به NGO سازمان ملل که در ایران فعالیت جدی دارد بتوانیم این حلقه ارتباطی و همکاری‌های بین‌المللی را با استفاده از جدیدترین دانش روز در جهت بهره‌وری دانش زیست محیطی و استفاده از انرژی‌های پاک در کشورمان فراهم کنیم.

وی افزود: در حوزه دانش فنی و تکنیکی این همکاری‌ها به شدت احساس می‌شد و با توجه به این نیاز سعی شده تا با حضور استادان و پژوهشگرانی از کشور‌های مجارستان، اسکاتلند، ایرلند، روسیه، ترکیه، اتریش، مالزی، عراق، ازبکستان و پاکستان، نشست‌هایی در زمینه‌ی انرژی پایشی یا مسائل مربوط به سرمایه گذاری و حکمرانی در حوزه انرژی، با حضور نماینده‌هایی از دستگاه‌های دولتی و پژوهشگران و متخصصان داخلی و بین المللی داشته باشیم.

دبیر کنفرانس بین‌المللی تاب‌آوری انرژی و پایداری تصریح کرد: در این کنفرانس در قالب ورکشاپ و TEDTALK برنامه‌هایی با حضور کارشناسانی از یاسا (موسسه بین‌المللی تجزیه و تحلیل نظام‌های کاربردی) و با هدف نزدیک‌تر کردن بخش‌های دولتی و دانشمندان و پژوهشگران داخلی با جدیدترین دستاورد‌های حوزه انرژی، آب و محیط زیست فراهم شده است. همچنین در نظر داریم تا در پژوهشگاه انرژی و آب هم دبیرخانه‌ای دائمی برای همکاری‌های دائمی داخلی و بین‌المللی تعریف کنیم تا در طول سال این حلقه ارتباطی میان جامعه دانشگاهی وجود داشته باشد.

گفننی است؛ این کنفرانس می‌تواند فرصت مناسبی برای آشنایی و ارتباط با اساتیدِ به‌روز و شرکت‌های حرفه‌ای و همچنین اطلاع از آخرین سیاست‌های مربوط به تاب‌آوری و پایداری انرژی در جهان باشد.
گ

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • پیش بینی چشم انداز منفی اقتصادی تل آویو بدلیل تنش با ایران
  • بررسی آخرین دستاورد‌های حوزه پایداری انرژی در کنفرانس بین‌المللی تاب‌آوری انرژی و پایداری
  • کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟
  • تبعات منفی پنج‌شنبه‌های تعطیل برای بخش تجارت 
  • خم شدن کمر اقتصاد اسرائیل زیر بار جنگ غزه
  • اپل کنار رفت، سامسونگ بزرگ‌ترین گوشی ساز جهان شد
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • وضعیت بهتری در خصوص رشد اقتصادی و کاهش بیکاری نسبت به گذشته داریم
  • هشدار صندوق بین المللی پول درباره بدهی دولت آمریکا