Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان قم بیان داشت: با توجه به عدم صدور کارت بازرگانی و معلق شدن این کارت ها آسیب های بسیاری به تولید و صادرات وارد شده است که باید هرچه سریعتر مشکلات صدور کارت بازرگانی رفع شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  ابوالفضل خاکی در گفتگو با خبرنگار قم فردا با اشاره به انتظار اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی در شرایط امروز تحریم و کرونا، اظهار داشت: با توجه به مشکلات حاکم بر کشور که براساس تحریم ایجاد شده است و شرایطی که کرونا به وجود آورده است انتظار داریم سازمان های مربوطه با فعالان اقتصادی همراهی بیشتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه با اشاره به کارت های بازرگانی،ادامه داد:معلق شدن کارت های بازرگانی لطمه بسیاری به واحدهای تولیدی وارد می کند.
رئیس اتاق بازرگانی قم افزود: برخی از واحدهای تولیدی بزرگ استان به صورت ورود موقت، مواد اولیه را وارد و سپس بعد از تولید، کالای خود را صادر می‌کنند با تعلیق کارت بازرگانی، یا کالای وارداتی آنها در گمرک ترخیص نمی شود و یا کالای صادراتی آنها معطل مانده است.
وی اضافه کرد: برای اولین بار در دنیا صدور کارت بازرگانی به شیوه ای که اخیرا در کشور ما تعریف شده عمل میشود که اجرای این رسالت بر دوش اتاق بازرگانی استان هاست.
خاکی خاطرنشان کرد: متاسفانه در کشور ما بیش از دو ماه است که اختیارات اتاق‌های بازرگانی تمام استانها در این خصوص کمرنگ شده است.
وی بیان داشت: عدم وجود زیرساخت ها توسط سازمان توسعه تجارت که اخیراً مانع صدور کارت توسط اتاق‌های بازرگانی کل کشور شده است باید هرچه سریعتر رفع گردد. این سامانه بیش از دو ماه است که صدور و تمدید کارت بازرگانی را متوقف کرده است.
رئیس اتاق بازرگانی قم در خاتمه تاکید کرد: وجود این مشکلات باعث کاهش 24درصدی صادرات در سه ماهه اول سال شده است.


انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: صدور کارت بازرگانی اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۳۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص فضای کسب‌وکار در استان بوشهر مناسب نیست

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر، شاخص‌های فضای کسب‌وکار در استان را نامناسب دانست و گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی استان بوشهر و نقش آن در کشور، رتبه بیست و چهارم کسب‌وکار جایگاه استان بوشهر مناسب نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، خورشید گزدرازی ظهر امروز در نشست اعضای هیئت نمایندگان اتاق بوشهر با آیت‌الله صفایی‌بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر اظهار داشت: در آخرین پایش ملی محیط کسب‌وکار در پاییز سال گذشته وضعیت استان دارای رتبه 24 در سطح استان‌ها اعلام شد که این جایگاه شایسته و محیط مساعدی برای این استان به‌عنوان قطب اقتصادی کشور نیست.

وی اضافه کرد: مؤلفه‌های عوامل اصلی و عمده نابسامانی محیط کسب‌وکار استان بوشهر و چه بسا خروج بسیاری از فعالان از استان شده است رویه‌های ناعادلانه به ممیزی و دریافت مالیات، رویه‌های سختگیرانه اداره‌های کار و بیمه و تأمین اجتماعی، دشواری تأمین مالی از بانک‌ها، بی‌ثباتی سیاست‌ها، قوانین و مقررات و رویه‌های اجرایی ناظر بر کسب‌وکار، برداشت‌های سلیقه‌ای از قوانین و مقررات توسط بسیاری از مدیران و مسئولان مرتبط و ضعف زیرساخت‌های حمل و نقل جاده‌ا‌ی، ریلی، هوایی، دریایی و بندری است. برای تعدیل و کم رنگ کردن مشکلات یاد شده همراهی قوای سه‌گانه در کنار بخش خصوصی ضروری است.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم خاطرنشان کرد: داشتن برنامه‌ای منسجم و هماهنگی و تعامل همه دستگاه‌ها و ترغیب مشارکت بخش خصوصی برای رفع موانع و مشکلات موجود و تثبیت متغیرهای اقتصادی برای تحقق شعار سال ضروری است. باور داریم که اگر تمام ارکان کشور با احساس مسئولیتی ویژه به شعار سال نگاه و به ابعاد آن توجه کنند و دولت نیز به امر نظارتی خود بپردازد و از موضوع تصدی‌گری صرف نظر کند قطعاً وضعیت اقتصاد کشور از آنچه شاهد آن هستیم، متفاوت خواهد بود و روند مثبتی را خواهیم دید.

وی اضافه کرد: اصلاح قوانین مخل برای رونق تولید صادرات‌محور ، استفاده از ظرفیت تولیدات دارای مزیت و رقابتی و فعال کردن دیپلماسی اقتصادی با محوریت کشورهای همسایه در راستای رونق تجارت بین‌المللی و افزایش سهم کشور در تجارت جهانی از  شاخص‌های کلان برای اصلاح روند اقتصاد و بهبود شرایط کنونی و تحقق شعار سال خواهد بود.

گزدرازی بیان کرد: اگر قوای سه گانه به‌ویژه دولت و بانک مرکزی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری و با الهام گرفتن از شعار سال جدید در راستای رفع موانع و مشکلات با مشاوره بخش خصوصی که اتاق‌های بازرگانی ارکان اصلی آن هستند گام بردارند، به طور حتم شاهد کاهش چشمگیر مشکلات و سختی‌ها و تقویت توان اقتصادی کشور و بهبود محیط کسب و کار خواهیم بود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی چین برای ساخت بندر خشک ریلی در قرقیزستان
  • برگزاری سومین نشست معاون اول رئیس جمهور با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی و تعاون
  • بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!
  • حضور ٤ وزیر و برخی از سفرا در همایش کرمان آیدکس
  • شاخص فضای کسب‌وکار در استان بوشهر مناسب نیست
  • اصفهان میزبان اجلاس اتاق‌های بازرگانی کشور‌های آسیایی
  • طولانی شدن زمان تخصیص ارز مشکل عمده پرونده‌های میز گمرک است
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها بالاخره به کجا رسید؟
  • ساخت۶ مدرسه در هرمزگان در قالب مسوولیت‌های اجتماعی اتاق بازرگانی
  • کارگروه مشترک همکاری اتاق بازرگانی و وزارت کار تشکیل می‌شود