Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیر سامانه اعتبار سنجی وزارت صمت گفت: 665 درخواست صدور و تمدید کارت بازرگانی تا 25 شهریور از سامانه جامع تجارت به اتاق بازرگانی ارسال شده ‏که از این تعداد حدود 200 کارت تا روز گذشته تمدید و صادر شده است.
به گزارش خبرگزاری آریا، مهدی فسنقری افزود: از ابتدای مرداد حدود هزار درخواست تمدید و صدور کارت بازرگانی در سامانه جامع تجارت ثبت شده که برای بررسی به سازمان‌های ثبت استانی ارجاع شده است که به گفته دبیرکل اتاق بازرگانی ایران از این میزان 48 درخواست تا 25 شهریور و حدود 200 درخواست تا روز گذشته به چاپ کارت منجر شده است؛مابقی درخواست‌ها نیز در اتاق بازرگانی در حال بررسی و این در حالی است که روزانه 40 تا 50 درخواست را برای ادامه فرآیند به اتاق بازرگانی ارجاع می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: حدود 30 هزار کارت بازرگانی داریم که سالانه هزار تا هزار و 500 کارت بازرگانی جدید به آن اضافه می‌شود، البته بیشتر درخواست‌ها در سامانه جامع تجارت مربوط به تمدید کارت بازرگانی است.
آقای فسنقری با بیان این که در یک تا دو هفته نخست شروع کار، مشکل ارتباطی با بانک مرکزی داشتیم گفت: هم اکنون هیچ مشکلی در زمینه ثبت و بررسی درخواست در سازمان‌های صمت نداریم و این در حالی است که برای نخستین بار همه فرآیند‌ها را به صورت سیستمی و برخط از دستگاه‌های مرتبط استعلام می‌کنیم. به طور نمونه تا پیش از این فرم الف برای حساب جاری و چک برگشتی از متقاضی دریافت می‌شده است اما، اکنون این موارد را به صورت برخط از بانک مرکزی استعلام می‌کنیم. ضمن این که تا پیش از این فیزیک مدرک تحصیلی بررسی می‌شد، اما اکنون این موارد از وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد به صورت برخط استعلام می‌شود.
وی افزود: در شرایط جدید سوء پیشینه نیز به استعلام‌ها اضافه شده است و بحث نظام وظیفه، اظهارنامه ثبت دفاتر و ثبت شرکت‌ها نیز به صورت برخط استعلام می‌شود.
آقای فسنقری ادامه داد: بعد از ثبت درخواست توسط متقاضی، فرآیند استعلام گواهی 186 سازمان مالیاتی در مدت سه تا پنج روز به صورت دستی انجام می‌شود,، اما با توجه به این که سایر استعلامات برخط است بیشترین زمان پاسخ به درخواست متقاضی همان پنج روز است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وی گفت: با ابلاغیه 31 تیر امسال، قرار بود از اول مرداد ماه، همه فرآیند‌های جاری در اتاق بازرگانی برای ثبت درخواست‌های صدور و تمدید کارت بازرگانی متوقف و به سامانه جامع تجارت منتقل و ثبت درخواست شود,، اما در بررسی بیش از 600 پرونده متوجه شدیم که این متقاضیان پرونده باز در اتاق بازرگانی نیز دارند که به این علت متقاضی مجبور بود یا خود به اتاق بازرگانی مراجعه کند یا همکاران سازمان‌های صمت استانی، باید برای حذف آن فرآیند جاری و ارسال مجدد درخواست به اتاق مراجعه می‌کردند. البته به گفته اتاق بازرگانی در برخی موارد به دلیل پرداخت‌های مالی، توقف فرآیند به مراجعه حضوری متقاضی نیاز داشت، اما در مواردی که به پرداخت مالی هم نرسیده بود فرآیند متوقف نشد که ناهماهنگی‌هایی را در پی داشت.
مدیر سامانه اعتبارسنجی وزارت صمت افزود: بسیاری از کارت‌های بازرگانی که به علت نبود استعلام‌های برخط تمدید می‌شد، در استعلام‌های برخط فرآیند جدید به مشکل برخورد کرد. به طور نمونه امروز مراجعه کننده‌ای داشتیم که چک برگشتی داشت، اما با وجود این که آیین نامه صدور و تمدید کارت بازرگانی بر نداشتن چک برگشتی تاکید دارد، اما این متقاضی مدعی بود این موضوع نباید در فرآیند کار بررسی شود البته برخی نارضایتی‌ها هم ناشی از جلوگیری از سوء استفاده‌ها و بروز فساد در فرآیند جدید است

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صدور تمدید تمدید کارت بازرگانی سامانه جامع تجارت اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۳۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا

امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان در نشست خبری که شامگاه سه‌شنبه شب در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، با بیان این مطلب، افزود: موضوعاتی همچون کشاورزی و امنیت غذایی، سرمایه‌گذاری،  گردشگری و فناوری قرار است  در کمیسیون‌های مجمع ACD موردبحث و گفتگو قرار بگیرد.

وی ادامه داد: توسعه پایدار از دیگر موضوعاتی است که  در این مجمع  مورد بحث و گفت‌وگو قرار خواهد گرفت.  

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی  استان اصفهان تصریح کرد: اصفهان هر چند از لحاظ صنعتی رشد پیدا کرده اما سطح آلودگی هوا در آن بالا است و  مشکلات زیست‌محیطی دارد. این در حالی است که بسیاری از شهرهای جهان که  از ما صنعتی‌تر هستند، میزان آلایندگی‌های کمتری دارند.

کشانی با اشاره به اینکه استانبول نخستین میزبان این اجلاس در سال ۲۰۲۱ بود، گفت: استانبول بین شهرهای ترکیه شرایط ویژه دارد؛ اصفهان نیز یک فرصت بی‌نظیر جهانی از لحاظ فرهنگی و اقتصادی برای کشورمان است و کسانی که دل در گرو ایران دارند باید به تقویت اصفهان کمک کنند.

رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان با بیان اینکه  هم‌زمان با برگزاری این مجمع، نمایشگاه اکسپو  نیز  در تهران برگزار می‌شود و مهمانان از این نمایشگاه هم بازدید می‌کنند، ابراز امیدواری کرد با برگزاری این رویداد مهم، فضای تجاری، اقتصادی و بین‌المللی شهر تغییر می‌کند.

در ادامه این جلسه، سعید ابراهیمی قائم‌مقام دبیر دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا گفت: هدف اجلاس گفت‌وگو بین کشورهای آسیایی عضو است که از ۴۶ کشور که در این قاره قرار دارند، ۳۵ کشور عضو مجمع ACD هستند.

وی افزود: از بین ۳۵ کشور عضو مجمع، برای ۳۲ کشور دعوت‌نامه رسمی ارسال شده و پیگیری‌ها برای حضور مهمانان از طریق وزارت‌ امور خارجه و سفارتخانه‌های مربوطه انجام شده است.

به گزارش ایسنا، مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا ""Asia cooperation dialogue باهدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در " چا آم" تایلند تأسیس شد. این مجمع تلاش دارد تا فارغ از مباحث و مشاجرات سیاسی، راه‌های جدیدی را برای ایجاد همکاری با تمرکز بر مسائل توسعه‌ای و اقتصادی، شناسایی و تقویت کند.

ایران در سال ۱۳۸۳ عضو مجمع شد و در سال ۱۳۸۸ به‌عنوان کشور پیش‌گام همکاری فرهنگی انتخاب شد و در حال حاضر ریاست مجمع را برعهده دارد.

هدف مجمع به طور خلاصه شامل ترویج همکاری کشورهای آسیایی برای تقویت نقاط قوت و شناسایی فرصت‌های بالقوه است که بتواند فقر را کاهش دهد و از طریق  توسعه زیرساخت‌های علمی باعث بهبود کیفیت زندگی مردم آسیا شود. توسعه اقتصاد و بازارهای مالی  باهدف  افزایش توان رقابت در بازارهای بین‌المللی از دیگر اهداف مجمع است. همچنین  تلاش برای تمرکز کشورهای عضو در یک‌رشته فعالیت اقتصادی، بر اساس نقاط قوت و توانایی‌ها جهت تبدیل‌شدن اعضاء به شرکای قابل‌اطمینان و تبدیل‌شدن قاره آسیا به " جامعه آسیایی " از اهداف مهم این مجمع است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • نشست خبری اتاق بازرگانی اصفهان
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • اجلاس اتاق‌های بازرگانی فضای اقتصادی اصفهان را تغییرمی‌دهد
  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی
  • پروازهای فرودگاه بجنورد توسط اتاق بازرگانی چارتر شد
  • اصفهان میزبان « دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD» است
  • اعلام آمادگی چین برای ساخت بندر خشک ریلی در قرقیزستان
  • کمیسیون اجتماعی مجلس با تعطیلی شنبه موافق است/ منتظر پاسخ استعلام از دفتر رهبری هستیم