Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی ایمیدرو، «خداداد غریب پور» امروز در مراسم افتتاح "پروژه بومی سازی و ساخت شبیه ساز رانندگی دامپتراک" افزود: امروز با بومی سازی و ساخت شبیه ساز رانندگی دامپتراک، شاهد یک موفقیت علمی در بخش معدن و صنایع معدنی هستیم.

رییس هیات عامل ایمیدرو گفت: به دنبال صفر کردن حوادث ناشی از اقدامات غیر ایمن در معادن و صنایع معدنی با توسعه آموزش، مهارت و استفاده از روش های نوین آموزشی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: ورود شبیه ساز رانندگی دامپتراک به معادن، جامعه معدنی را وارد مرحله جدیدی می کند و این موفقیتی برای جامعه معدنی کشور، دانشگاه های کشور بخش خصوصی انجام دهنده پروژه و همکاران ایمیدرو محسوب می شود.

رییس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه ساخت شبیه ساز رانندگی دامپتراک، موضوع کوچکی به نظر می رسد، اما بخش قابل توجهی از حوادث معادن روباز مربوط به حوادث ترافیکی است.

وی، تصریح کرد: ساخت و استفاده از این دستگاه در معادن، سبب کاهش هزینه های مربوط به تلفات انسانی در بخش مربوطه خواهیم شد و ضریب تکرار و شدت حوادث به حداقل می رسد.

غریب پور گفت: اجرای این پروژه، به عنوان افتخارات دانشگاه خواجه نصیر محسوب می شود و این دانشگاه در بخش های دیگر خودرو سواری و اتوبوس نیز اقدامی مشابه را اجرا کرده است. امروز با رییس دانشگاه خواجه نصیر توافق شد تا تفاهم نامه همکاری در زمینه های مهندسی مواد و مکانیک امضا کنیم.

وی اضافه کرد: امسال در فولاد قائنات ( خراسان جنوبی)، تجهیزات بسیار مهمی بومی سازی شده که اطلاع رسانی خواهد شد.

غریب پور با اشاره به اینکه توجه به سلامت کارکنان و منابع انسانی در اولویت برنامه های ایمیدرو قرار دارد،گفت: باوجود افزایش ۳۰ درصدی تولید بخش معدن و صنایع معدنی در سال ۹۸، حوادث معدنی رشد بسیار پایینی (کمتر از پنج درصد) داشت.

وی اضافه کرد: ایمیدرو توجه و تمرکز خود را به حفظ منابع انسانی به عنوان با ارزش ترین منابع سازمانی معطوف کرده پس از آن حفظ ماشین آلات معدنی کشور توجه دارد.

به گفته رییس هیات عامل ایمیدرو، اکنون در سیمان، مس، فولاد آلومینیوم و اغلب محصولات این حوزه مازاد تولید داریم و اقدام به صادرات می کنیم.

اجرای پروژه برای ارتقای بهره وری

رییس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه این سازمان به دنبال افزایش تولید نیست، بلکه درصدد کیفی سازی تولید است و در کنار تولید، ارتقای بهره وری در برنامه ایمیدرو قرار دارد و اکنون با دانشگاه امیرکبیر در زمینه بهره وری پروژه اجرا می کنیم.

وی تاکید کرد: به دنبال نوآوری در بخش های اکتشاف، استخراج و فرآوری هستیم و تامین ماشین آلات معدنی از دیگر اولویت های ایمیدرو است و اکنون با شرکت هپکو و یک شرکت خودروساز برای ساخت دامپتراک ۳۵ و ۱۲۰ تنی مذاکره در حال انجام است که چنانچه به نتیجه برسد، نقش بسیار مهمی در تامین ماشین آلات معدنی خواهد داشت.

بنا به این گزارش، شبیه ساز رانندگی دامپتراک با مشارکت سه جانبه سه بخش دولتی، دانشگاهی و خصوصی انجام شد.

‌دو دستگاه شبیه ساز توسط دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با حمایت های مشترک ایمیدرو (با همکاری مجتمع سنگ آهن سنگان و پیمانکاران آن شامل کنسرسیوم اپال کانی و آسفالت طوس) و شرکت صنعتی معدنی گل گهر (و آرمان گهر سیرجان پیمانکار آن)، برای نخستین بار در کشور بومی سازی و ساخته شد.

برچسب‌ها ایمیدرو بومی سازی علم وزارت صنعت معدن و تجارت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایمیدرو بومی سازی علم وزارت صنعت معدن و تجارت ایمیدرو بومی سازی علم وزارت صنعت معدن و تجارت اخبار کنکور رییس هیات عامل ایمیدرو بومی سازی شبیه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۴۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد

به گزارش جام جم آنلاین،مجتبی سرلک معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان عنوان کرد: همچنین ۴۵ پروانه اکتشاف و پنج عدد گواهی کشف در حوزه معادن استان صادر شد،

وی افزود: در سال گذشته حقوق دولتی وصول شده معادن استان قم به ۵۰۰ میلیارد ریال رسید.

سرلک با تاکید بر رصد مستمر وضعیت صادرات استان تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۲۳۳ میلیون دلار صادرات انواع محصولات بوده است؛ همچنین در سال گذشته ۱۶ نمایشگاه در راستای معرفی کالاهای صادراتی قم در این استان برگزار شد.

معاون امور صنایع و معادن سازمان صمت استان قم بیان کرد: از تعداد ۴۷ هزار و ۱۳۰ بازرسی در سال ۱۴۰۲، بالغ بر ۶۹۵۹ پرونده به ارزش ۲۰ میلیارد ریال تشکیل شده است؛ همچنین تعداد پرونده‌های متشکله در حوزه قاچاق ۱۹۸ مورد به ارزش ۱۹ میلیارد ریال بوده است.

تحقق ۱۰۳ درصدی تعهد اشتغال در صمت قم

وی با اشاره به تحقق ۱۰۳ درصدی ایجاد اشتغال بخش صنعت، معدن و تجارت استان قم در سال گذشته، اظهار کرد: میزان تعهد ایجاد اشتغال در بخش صنعت، معدن و تجارت استان قم در سال ۱۴۰۲، ۵۰۰۰ نفر بوده که بر اساس آمار سامانه رصد در سال گذشته اشتغالزایی برای ۵۱۷۱ نفر یعنی بیش از تعهدات محقق شده است.

معاون امور صنایع و معادن سازمان صمت استان قم در پایان بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ در مجموع تعداد ۳۰۹ پرونده در بخش صنعت قم به‌منظور دریافت تسهیلات به مبلغ ۲۷ هزار و ۹۱ میلیارد ریال به بانک‌های عامل استان معرفی شده‌ که ۱۳۸ مورد آن به مبلغ ۱۲ هزار و ۸۱۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.

دیگر خبرها

  • افزایش صادرات غیر نفتی در هرمزگان
  • رشد صادرات غیر نفتی در هرمزگان
  • هدفگذاری صادرات ۶۵۸ میلیون دلاری از زنجان
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • ورزقان علی‌رغم تمام ظرفیت‌های معدنی همچنان محروم است
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد
  • صرفه جویی ارزی ۳۷ میلیون دلاری با بومی سازی کود سیاه
  • ۴۲۰ میلیارد ریال درآمد استان گیلان از محل حقوق دولتی معادن
  • کشف ۵ محدوده جدید در پهنه سنگان خواف
  • زیست بوم فناوری و نوآوری صنایع معدنی چه کاری انجام می‌دهد؟