Web Analytics Made Easy - Statcounter

توافقنامه تاسیس مرکز بین‌المللی مدیریت جامع حوزه آبخیز منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه خشک در ایران در قالب مرکز نوع دوم موسسات تحت پوشش سازمان آموزشی علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) با هدف ظرفیت سازی تبادل اطلاعات و ارتقای دانش و فناوری در این زمینه توسط وزیر جهاد کشاورزی و دبیرکل کمیسیون یونسکو در ایران امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، طرح تاسیس مرکز بین المللی مدیریت جامع حوزه آبخیز منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه خشک در ایران در قالب مرکز نوع دوم موسسات تحت پوشش سازمان آموزشی علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) با هدف ظرفیت سازی تبادل اطلاعات و ارتقای دانش و فناوری در این زمینه با پیگیری های وزارت جهاد کشاورزی در سی و هشتمین نشست کنفرانس عمومی یونسکو در سال ۱۳۹۴ در پاریس مورد تصویب قرار گرفت. متعاقباً، با تشکیل کمیته ای با محوریت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری، پیش نویس موافقتنامه تاسیس با فرمت پیشنهادی یونسکو تهیه و در فروردین سال ۱۳۹۶ توسط وزارت جهاد کشاورزی جهت طرح در جلسه هیئت دولت به معاونت حقوقی ریاست جمهوری ارسال شد و پس از اعمال اصلاحات ابلاغی معاونت حقوقی نهاد ریاست جمهوری، در تیر ماه ۱۳۹۶ در جلسه هیئت وزیران طرح و مشروط به تایید متن توسط وزارت امورخارجه تصویب شد. در نهایت، امروز سند توافق نامه مذکور به امضای وزیر جهاد کشاورزی و دبیرکل کمیسیون یونسکو در ایران رسید.

کاظم خاوازی - وزیر جهاد کشاورزی - در مراسم امضای توافقنامه تاسیس مرکز بین المللی مدیریت جامع حوزه آبخیز و منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه خشک در ایران، تاسیس این مرکز در کشور را مهم ارزیابی کرد و افزود: ما در کشور دانشمندان بسیار زیادی در حوزه آبخیزداری داریم که با توجه به دانش بومی که در مناطق روستایی کشور وجود دارد، می‌توانیم با تلفیق این دانش بومی با دانش جدید، کمک بسیار زیادی به این مرکز کنیم تا این مرکز یک مرکز بین‌المللی خوب و کامل باشد و تبادل علمی بین ایران و کشورهای دیگر اتفاق بیفتد.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: ما در کشور پتانسیل‌های علمی بسیار بالایی داریم که می‌تواند مرکز را به سمت گذار از مرحله مقدماتی پیش ببرند و این مرکز یکی از مهمترین راه‌ها برای رسیدن به توسعه پایدار در بخش کشاورزی است.

وی تاکید کرد: در تمام بخش‌هایی که با نگاه به آبخیزداری اقدامات زیربنایی انجام شده، علی‌رغم بارندگی‌هایی که در این دوران داشتیم، دچار سیل نشدیم.

خاوازی در رابطه با اشاعه‌ فرهنگ آبخیزداری به کشورهای همسایه خاطرنشان کرد: این مرکز می‌تواند فرهنگ آبخیزداری را به کشورهای همسایه اشاعه دهد که امیدواریم که این کار ادامه دار باشد.

وزیر جهاد کشاورزی از تمام زیرمجموعه‌های وزارت جهاد کشاورزی خواست تا به سازمان جنگل‌ها و سازمان تحقیقات کمک کنند تا این مرکز مانند یک گوهر در منطقه بدرخشد و ما بتوانیم مجوز نوع یک آن را از سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) دریافت کنیم.

بنا بر ااعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی در این مراسم، حجت‌الله ایوبی - دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران - اظهار کرد: این مرکز امروز به صورت رسمی کار خود را آغاز می‌کند.

وی افزود: حفاظت از آب در ایران اهمیت بسیار بالایی دارد و در ایران شاهد پیشرفت‌های بسیار خوبی در زمینه‌های تخصصی مربوط به آب هستیم و این مرکز می‌تواند تجربیات ایران را در اختیار کشورهای همسایه قرار داده و مدیریت آب را به این کشورها آموزش دهد.

ایوبی خاطرنشان کرد: آب در منطقه خاورمیانه می‌تواند محور صلح، گفت‌وگو و تبادل دانش و اندیشه باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آبخيزداري ايران وزارت جهاد کشاورزی وزیر جهاد کشاورزی منابع زیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۴۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی

مشاور معاون وزیر و مسئول جهاد دامپزشکی از ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی پس از دریافت مکتوب گزارش فعالیت‌های جهادی دامپزشکی در سال ۱۴۰۲ خورشیدی، از خدمات جهاد دامپزشکی به عنوان خدمت مؤثر سازمان دامپزشکی کشور به بهره‌برداران مناطق روستایی و عشایری صعب‌العبور تقدیر و تشکر کرده است.

امین اسدی، مشاور معاون وزیر و مسئول جهاد دامپزشکی در این خصوصی با ابراز خشنودی از این تقدیر دلگرم کننده وزیر جهاد کشاورزی خطاب به جهادگران دامپزشک اظهار کرد: این رضایتمندی عزم همکاران جهاد دامپزشکی جهت گستردگی بیشتر خدمات جهاد دامپزشکی در سالی که به نام جهش تولید با مشارکت مردم نیز مزین شده است را دوچندان خواهد کرد.

وی افزود: تاکنون بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور در زمینه‌هایی همچون واکسیناسیون، درمان، تشخیص، آموزش و ترویج و مدیریت بیماری‌های دامی انجام داده است و در رزمایش‌های جهاد دامپزشکی از ظرفیت‌های دیگر ارگان‌های دولتی و غیردولتی، سپاه و بسیج و گروه‌های جهادی، برای تسریع خدمت‌رسانی به مناطق صعب‌العبور استفاده می‌شود.

لازم به ذکر است؛ از آنجا که کنترل بیماری‌های دام و طیور از جمله وظایف سازمان دامپزشکی است، سازمان دامپزشکی کشور در سالی که مزین به نام جهش تولید با مشارکت مردم است، با توسعه کمی و کیفی خدمت جهاد دامپزشکی به تولیدکنندگان می‌تواند در اجرای سیاست‌های این سازمان برای کشف استعداد و ظرفیت‌های گروه‌های جهادی در مناطق روستایی و خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی به تولیدکنندگان مناطق روستایی و عشایری کشور استفاده بهینه کند.

کد خبر 747162

دیگر خبرها

  • وزیر جهادکشاورزی؛ بر اقدام فوری مشترک کشورها برای مقابه با تخریب سرزمینی تاکید کرد
  • تاکید نیکبخت بر اقدام مشترک کشورها برای مقابله با تخریب سرزمینی
  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • برگزاری نشست آب، صلح و تاب آوری
  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • آغاز برداشت غلات از مزارع فراشبند
  • ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی