Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-19@00:14:18 GMT

بیش از ۱۸ هزار کودک قزوینی سنجش بینایی شدند

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۸۴۷۳۱

بیش از ۱۸ هزار کودک قزوینی سنجش بینایی شدند

زهرا غلامرضایی، معاون توسعه پیشگیری اداره کل بهزیستی استان قزوین گفت: ۱۸ هزار و ۷۳۲ کودک قزوینی امسال در طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال معاینه و مورد سنجش قرار گرفتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا غلامرضایی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین اظهار کرد: برنامه پیشگیری از تنبلی چشم و سایر اختلالات بینایی ویژه کودکان ۳ تا ۶ ساله از تیرماه همزمان با سراسر کشور در قزوین در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه تاکنون هزار و ۳۷۰ کودک مشکوک به تبنلی چشم جهت بررسی‌های تکمیلی به بینایی سنجان ارجاع داده شده‌اند، افزود: برنامه کشوری پیشگیری از تنبلی چشم و سایر اختلالات بینایی ویژه کودکان هرساله در آبان ماه انجام می‌شد که امسال به دلیل شیوع کرونا و احتمال شدت یافتن مجدد آن در ۶ ماهه دوم سال، زمان اجرای آن به تیرماه تغییر یافته است.

معاون توسعه پیشگیری اداره کل بهزیستی استان قزوین تصریح کرد: تعداد کودکان معاینه شده توسط بینایی سنج ۶۹۹ نفر و از این تعداد ۱۲۸ کودک مبتلا به تنبلی چشم شناسایی شده و تحت درمان قرار گرفته‌اند که به نظر می‌رسد با توجه به تعداد ۶۰ هزار کودک مشمول طرح هنوز تعداد زیادی از کودکان جهت معاینه مراجعه نکرده‌اند که علت اصلی آن نگرانی خانواده‌ها از شیوع کرونا است.

این مقام مسئول بیان کرد: غربالگری بینایی کودکان براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده از ۱۵ تیرماه آغاز شده بود و امسال طرح‌های غربالگری در پایگاه‌های دائم سنجش بینایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فقط با دستگاه غربالگر بینایی صورت می‌گیرد.

سنجش بینایی کودکان در 26 پایگاه ثابت و سیار

غلامرضایی عنوان کرد: غربالگران در ۲۶ پایگاه در سطح استان به صورت ثابت و در روستاها به صورت سیار  کودکان را معاینه می‌کنند.

وی در خصوص نحوه اجرای این طرح در ایام کرونا گفت: طرح‌های غربالگری پیشگیری از معلولیت‌ها با توجه به پروتکل‌های تدوین شده از سوی بهزیستی کشور اجرا می‌شود و خانواده‌ها با توجه به اهمیتی که اجرای این طرح در پیشگیری از نابینایی و کم بینایی در بزرگسالی دارد باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به پایگاه‌های تعیین شده در هر شهرستان مراجعه و از سلامت چشمان کودک خود مطمئن شوند.

معاون توسعه پیشگیری اداره کل بهزیستی قزوین در پایان گفت: با توجه به مذاکرات صورت گرفته بین دفاتر تخصصی کشور در صورت تمایل مدیران مهدهای کودک، اجرای طرح غربالگری پیشگیری از معلولیت‌ها در مهد های کودک بلا مانع است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۴۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تبلیغات در شبکه کودک برداشته شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به تازگی یک آگهی تبلیغاتی متعلق به یک مجله مطبوعاتی ویژه خردسالان، همراه با یک رپرتاژ آگهی، به جدول پخش شبکه کودک سیما اضافه شده است.

هرروز در چند نوبت، برنامه‌ای با عنوان «قصه‌های نبات» روی آنتن شبکه پویا می‌رود که در آن، گیتی خامنه مجری پیشکسوت سیما طی مدت زمان حدود ۲ تا ۵ دقیقه، قصه‌ای کوتاه را برای بچه‌ها روایت می‌کند. همزمان متن آگهی خرید این مجله از طریق سامانه پیامکی، چند بار به صورت زیرنویس پخش می‌شود. در انتهای این برنامه کوتاه نیز تیزر تجاری ۴۵ ثانیه‌ای که همراه با ترانه، کودکان را به خریداری این مجله ترغیب می‌کند، به شکل ثابت روی آنتن می‌رود.

این در حالی است که در بیش از چهار سال گذشته، جز پخش تیزرهای برخی فیلم‌های کودک و پویانمایی مورد تأیید سازمان صداوسیما نظیر «پسر دلفینی»، «بچه‌زرنگ» و «مسافری از گانورا»، تیزرهای تبلیغات تجاری از شبکه کودک پخش نمی‌شود.

از آبان ماه ۹۸ و با دستور مستقیم سید مرتضی میرباقری (معاون وقت سیما)، پخش آگهی‌های تجاری از شبکه کودک (پویا و نهال) متوقف شد. کمپین #پویا_بدون_تبلیغات که در آن زمان به راه افتاده بود و توسط مدیران وقت شبکه حمایت می‌شد، از عوامل مؤثر در این تصمیم بود.

سازمان صداوسیما طی سال‌های اخیر برای تأمین هزینه‌های منابع انسانی و برنامه‌سازی ناشی از کمبود بودجه تخصیص‌یافته دولتی، به پخش تبلیغات تجاری درون‌برنامه و جذب حامی مالی برای بسیاری از برنامه‌های تلویزیونی روی آورده و به نظر می‌رسد پخش برنامه «قصه‌های نبات» نیز بخشی از آن پروسه باشد.

در شبکه‌های تلویزیونی خارجی مخصوص کودکان، تبلیغات تجاری با ملاحظات بسیاری انجام می‌شود، چراکه کودکان توانایی تشخیص تبلیغات تجاری از محتوای فرهنگی را ندارند. اگرچه برخی کارشناسان پخش تبلیغات فرهنگی مرتبط با کودکان را در شبکه مخصوص کودکان، دارای اشکال نمی‌دانند.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896429

دیگر خبرها

  • نگاهی بر چند خبر ورزشی استان قزوین 
  • مروری بر چند خبر ورزشی استان قزوین 
  • میزبانی استقلال از قزوینی‌ها بعد از ۱۳ سال!
  • ممنوعیت تبلیغات در شبکه کودک برداشته شد؟
  • ۴ تغییر در ترکیب استقلال نسبت به بازی گذشته با قزوینی‌ها
  • میزبانی استقلال از قزوینی‌ها بعد از 13 سال!
  • این درد را در سنین رشد کودکان را جدی بگیرید
  • قدردانی دانش آموزان قزوینی از سپاه پاسداران
  • گلایه کشاورزان قزوینی از تاخیر در اختصاص آب
  • شناسایی ۹۱ هزار فرد مبتلا به فشار خون در قزوین