Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگاه فضایی ایران همزمان با هفته جهانی فضا، وبینار «ماهواره‌ها چگونه زندگی بشر را بهتر می‌کنند» را برگزار می کند.

پژوهشگاه فضایی ایران در راستای اهداف ترویجی خود در هفته جهانی فضا ۲۰۲۰ ، برگزاری وبیناری با موضوع «ماهواره‌ها چگونه زندگی بشر را بهتر می‌کنند» را در دست اجرا دارد.

مرتضی نیک‌خو مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران در این باره گفت: فناوری فضایی چنان تغییر و تحول بنیادینی در جهان ایجاد کرده‌ که زندگی کنونی ما بدون تکنولوژی‌های فضایی بسیار دشوار و غیرممکن به نظر می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر، عملکرد ماهواره‌ها روز به روز گسترده‌تر شده و از پایش حوادث غیرمترقبه مثل سیل و زلزله تا پزشکی از راه دور و حفاظت از محیط زیست، همه و همه توسط ماهواره‌ها و سرویس‌های ماهواره‌ای قابل انجام هستند.

وی افزود: از این‌رو امسال هفته جهانی فضا ۲۰۲۰ با اشاره به اهمیت ماهواره‌ها و نقش این فناوری با شعار « ماهواره‌ها زندگی را بهتر می‌کنند» در تمام دنیا برگزار خواهد شد.

نیک‌خو خاطرنشان کرد: ما نیز در پژوهشگاه فضایی ایران همگام با شعار هفته جهانی فضا، برنامه‌های گرامیداشت این هفته را حول محور ماهواره‌ها و کاربرد و نقش آنها در زندگی عموم مردم درنظر گرفته ایم و برگزاری وبیناری را تحت عنوان «ماهواره‌ها چگونه زندگی بشر را بهتر می‌کنند»، ترتیب داده‌ایم.

وی گفت: در این ارائه سعی بر این است که ضمن مرور سرویس‌ها و کاربردهای ماهواره که نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی بشر دارند، سرریز فناوری‌های فضایی که موجب تحول در عرصه‌های مختلف زندگی بشر شده‌اند را معرفی کرده و در مورد آنها بحث و بررسی شود

وبینار «ماهواره‌ها چگونه زندگی بشر را بهتر می‌کنند» روز دوشنبه ۱۴ مهرماه جاری به صورت رایگان از ساعت ۱۰ تا ۱۱:۳۰ توسط امید شکوفا عضو هیئت علمی پژوهشکده سامانه‌های ماهواره پژوهشگاه فضایی ایران ارائه خواهد شد./مهر

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: پژوهشگاه فضایی ایران هفته جهانی فضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۵۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با یک آپارتاید علمی از سوی کشور‌های غربی مواجه هستیم

به گزارش خبرگزاری علم و فناروی آنا، جواد محمدی، رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در دیدار با وادین پتروویچ رئیس دانشگاه بیوتکنولوژی اوفای روسیه اشاره کرد: این پژوهشگاه قطب مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی ایران و منطقه است و ما در این پژوهشگاه در مرز های دانش و نیازهای ایران و منطقه در حال فعالیت علمی هستیم.

وی افزود: تا کنون فعالیت های فراوانی در حوزه تشخیص زود هنگام سرطان، مطالعات اصولی و بنیادین میوه زیتون، کشت غلات و گندم مقاوم به شوری، پروبیوتیک ها و حیوانات مدل بیماری با روش ویرایش ژن، ساخت کیت های تشخیصی انسانی و دام و طیور و ساخت واکسن HPV و واکسن آنفولانزا در پژوهشگاه انجام شده است.

رئیس پژوهشگاه ژنتیک در ادامه گفت: در جهان امروز علیرغم شعارهای فریبنده غربی ها، متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم و برای مقابله و عبور از این آپارتاید علمی باید با دانشگاه های کشورهای دوست و همسایه ائتلاف علمی تشکیل دهیم و با این ائتلاف در دانش و فناوری ایجاد قدرت نمائیم که با این ائتلاف علمی می توانیم تهدیدات آینده سلامت بشر و پاندمی هایی نظیر کرونا را شناسای و کنترل کنیم.

 محمدی ادامه داد: بر اساس سند روابط علمی بین المللی جمهوری اسلامی ایران، ما در حوزه علمی و فناوری، به دنبال تعاملات بین المللی با دانشگاه های جهان هستیم و با توجه به روابط استراتژیک میان ایران و روسیه، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری علاقمند است با دانشگاه بیوتکنولوژی اوفا در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی و فناوری و تبادل استاد و دانشجو و اجرای طرح ها و پروژه های مشترک همکاری های ارزنده ای داشته باشد.

در ادامه این نشست، وادین پتروویچ، رئیس دانشگاه بیوتکنولوژی اوفای روسیه نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران و بازدید از پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت: دانشگاه بیوتکنولوژی اوفا دانشگاهی با قدمت یک قرن است و در شاخه های مهم بیوتکنولوژی، ژنتیک پزشکی ، ژنتیک دام و طیور و آبزیان و کشاورزی و هوا و فضا فعالیت می‌کند و اشتراکات علمی بسیاری با پژوهشگاه مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی دارد و مایه مسرت و افتخار ما خواهد بود که تعاملات علمی بالایی با پژوهشگاه شما داشته باشیم.

در پایان این نشست، هیئت روسی از بخش‌های مختلف پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری بازدید به عمل آورد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مانور فضایی کره جنوبی و آمریکا در برابر کره شمالی
  • زباله‌های فضایی ماهواره ناسا را در آستانه نابودی قرار داد!
  • زامهران: نساجی قطعا در لیگ برتر می‌ماند
  • ۵ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • ایلان ماسک: شواهدی از بیگانگان ندیده‌ایم
  • با یک آپارتاید علمی از سوی کشور‌های غربی مواجه هستیم
  • ایلان ماسک: اگر فرازمینی‌ها وجود داشتند من می‌فهمیدم
  • اظهارات عجیب معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته/ تعطیلی پنجشنبه‌ها بهتر از ‌شنبه‌هاست؟
  • ایلان ماسک: با ۶۰۰۰ ماهواره در مدار زمین، هیچ مدرکی برای بیگانگان ندیده‌ام
  • چالش ماهواره‌ها در موقعیت‌یابی/ تصادفات خطرناک مداری در راه است