Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

«شی جین پینگ» روز سه‌شنبه در سخنرانی ویدئویی خود در هفتاد و پنجمین نشست سران کشورهای عضو سازمان ملل متحد که به دلیل شیوع کرونا در آمریکا، به صورت مجازی برگزار شد با تاکید بر اینکه چین به طور فعال در تحقیقات جهانی در مورد ردیابی منبع و مسیرهای انتقال ویروس شرکت خواهد کرد گفت: چین همچنان به اشتراک شیوه های کنترل اپیدمی و روش های تشخیصی و درمانی با سایر کشورها، پشتیبانی و کمک به کشورهای نیازمند و تضمین پایداری زنجیره های تأمین ضد اپیدمی جهانی ادامه خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهار کرد: کرونا شکست خواهد خورد و بشریت در این نبرد پیروز می شود لذا کشورها باید در پاسخ به COVID-۱۹ مردم و زندگی آنها را در درجه اول قرار دهند.

شی با تاکید بر اینکه در زمینه مبارزه با کرونا، هیچ موردی را نباید از دست داد و همه بیماران در مبارزه با کرونا تحت درمان قرار گیرند افزود: در میان بیماری همه گیر COVID-۱۹، کشورها باید همسو با سازمان بهداشت جهانی حرکت کنند.

رییس جمهوری چین با بیان اینکه در مبارزه با بیماری همه گیر کرونا کشورها باید همبستگی را افزایش دهند و این مساله را با هم حل کنند افزود: هرگونه تلاش برای سیاسی کردن همه گیری کرونا یا انگ گذاری باید رد شود.

شی افزود: در مواجهه با ویروس کرونا، کشورها باید نیاز کشورهای در حال توسعه، به ویژه کشورهای آفریقایی را برآورده کنند اقتصادهای بزرگ هم نه تنها باید اقتصاد خود را مجدداً راه اندازی کنند، بلکه به بهبود جهانی نیز کمک کنند.

او ادامه داد: جامعه بین الملل باید اقدامات به موقع و محکمی را در زمینه هایی مانند تخفیف بدهی و کمک های بین المللی انجام دهد، اجرای برنامه ۲۰۳۰ را برای توسعه پایدار تضمین کنند و به کشورهای در حال توسعه برای غلبه بر مشکلات خود کمک کنند.

رییس جمهوری چین در بخش دیگری از سخنانش گفت: هفتاد و پنج سال پیش، چین با پیروزی در جنگ جهانی ضد فاشیسم، به جامعه جهانی کمک تاریخی کرد و از تاسیس سازمان ملل حمایت کرد.

سازمان ملل متحد که با پایان یافتن جنگ جهانی دوم و با ۵۱ امضا از سوی کشورها ایجاد شد، اکنون به یک نهاد با ۱۹۳ کشور تبدیل شده است. این سازمان در شرایطی هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس خود را گرامی می دارد که هنوز نیز نماینده چند جانبه گرایی است اما به گزارش تلویزیون مرکزی چین با ظهور یکجانبه گرایی و همه گیری با چالش هایی بی سابقه روبرو شده است.

از جمله این چالش ها که رییس جمهور چین هم به آنها اشاره ای کرد ابتلای بیش از ۳۱ میلیون نفر به ویروس کرونا و مرگ بیش از ۹۶۰ هزار نفر در سراسر جهان بوده است و اکنون یکی از مباحث نقش سازمان ملل در پسا کرونا است.

«شی جین پینگ» رئیس جمهوری چین پیشتر در سخنرانی بزرگداشت این سالگرد تاکید کرد که سازمان ملل باید عدالت را حفظ کند زیرا کشورها، صرف نظر از اندازه آنها، برابر هستند و باید به هر یک احترام گذاشته شود.

وی افزود که این یکی از الزامات پیشرفت زمان و مهمترین اصل در منشور سازمان ملل است این سازمان باید متعهد به دستیابی به رشد مشترک از طریق مشاوره و همکاری باشد و از کشورهای جهان خواست که امنیت مشترک را حفظ کرده و ثمرات توسعه را به اشتراک بگذارند.

رییس جمهور چین خواستار افزایش نمایندگی و صدای بلندتر برای کشورهای در حال توسعه در سازمان ملل و حفظ اهداف و اصول منشور سازمان ملل شد و گفت: سازمان ملل متحد باید همکاری بین المللی را ارتقا بخشد و برای حل مشکلات مختلف در جهان تلاش کند. باید امنیت، توسعه و حقوق بشر را به روشی متعادل پیش ببرد و تأکید بیشتری بر توسعه در دستور کار جهانی داشته باشد.

وی بار دیگر بر تعهد چین به چند جانبه گرایی و عزم راسخ برای حفاظت از نظام بین الملل با محوریت سازمان ملل متحد تاکید کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: چین کرونا کشورهای در حال توسعه سازمان ملل متحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۵۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوتین: نظم نوین جهانی باید منافع اکثر کشورها را تأمین کند

به گزارش قدس آنلاین، ولادیمیر پوتین در پیام تصویری خود به این نشست که روز چهارشنبه با حضور دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز به کار کرد، افزود: مسکو آماده است تا برای تشکیل نظم جهانی چندقطبی و تقویت امنیت جهانی با همه کشورهایی که به این موضوعات علاقه دارند همکاری کند.

وی خاطرنشان کرد: در کنفرانس کنونی، نمایندگان کشورهای مختلف، وضعیت جهان را تجزیه و تحلیل خواهند کرد، موضوعات کلیدی ثبات جهانی و منطقه‌ای را مورد بحث و بررسی قرار خواهند داد و در مورد چگونگی واکنش موثرتر به چالش‌های مهم و خطرناک مدرن تبادل نظر خواهند کرد.

رئیس‌جمهوری روسیه ابراز اطمینان کرد که این نشست، به تقویت همکاری ها، به نفع دولت ها و مردمان مختلف و در راستای صلح و ثبات در کره زمین کمک خواهد کرد.

وی در ادامه حفظ ارزش های سنتی را شرط اصلی استقلال و امنیت دولت دانست و گفت: مهم‌ترین شرط برای تقویت حاکمیت و امنیت کشورها، حفظ و حراست از ارزش‌های معنوی و اخلاقی سنتی است.

پوتین تاکید کرد: همانطور که تجربه تاریخی نشان می دهد، کشورهایی که هویت ملی و اصالت مردم خود را حفظ می کنند، یاد نیاکان خود را گرامی می دارند و در عین حال به فرهنگ ها و سنت های دیگر احترام می گذارند، به طور مداوم و مستقل در حال توسعه هستند.

وی افزود: امروزه که نظم جهانی چندقطبی شکل می گیرد، موازنه جهانی قدرت به تدریج تغییر می کند و مراکز جدید توسعه فعالانه تقویت می شوند، این رویکرد اهمیت ویژه ای دارد.

رئیس جمهوری روسیه همچنین با اشاره به وقایع اخیر جهان گفت:‌ هدف از حملات تروریستی که توسط سرویس‌های اطلاعاتی برخی کشورها نیز پشتیبانی می‌شود، تضعیف پایه‌های قانون اساسی و بی‌ثباتی دولت‌های مستقل است.

وی تصریح کرد: روش های تروریست ها روز به روز پیچیده تر و وحشیانه تر می شود، حمله تروریستی در "کروکوس سیتی" یک بار دیگر این موضوع را نشان داد.

پوتین گفت: سرویس های ویژه و سازمان های مجری قانون روسیه به کشف تمام جزئیات حمله تروریستی شرور در "کروکوس سیتی" ادامه می دهند و آنها در حال شناسایی آمران، حامیان مالی و سازمان‌دهندگان این حمله تروریستی هستند.

وی تأکید کرد: هیچ یک از شرکت کنندگان در حمله تروریستی در کروکوس سیتی نباید از قصاص بگریزند.

دوازدهمین اجلاس بین المللی نمایندگان عالی کشورها در امور امنیتی روز چهارشنبه با حضور دکتر علی اکبر احمدیان نماینده رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی در سن‌پترزبورگ روسیه آغاز به کار کرد.

گفته می‌شود دبیران شورای امنیت، مشاوران امنیت ملی، معاونان نخست وزیر، روسای سرویس های امنیتی و اطلاعاتی بیش از یکصد کشور جهان در این نشست حضور یافته‌اند.

قرار است در این نشست موضوعاتی ازجمله مبارزه با تروریسم، مبارزه با مواد مخدر، مهاجرت های غیرقانونی و دفاعی غیر نظامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

در اجلاس سن‌پترزبورگ، همچنین چهار نشست با عناوین " تضمین امنیت اطلاعات در جهان نوظهور چند قطبی ( تهدیدها و فرصت ها)" ، "حفظ هویت ملی و ارزش های سنتی برای حفظ امنیت صلح و ثبات بین المللی"، "همکاری های بین المللی برای مقابله با مهاجرت غیرقانونی" و "مسائل حفاظت از جمعیت در درگیری‌های نظامی و شرایط اضطراری با ماهیت طبیعی و غیرطبیعی" برگزار شود.

همچنین درحاشیه این اجلاس، نمایشگاهی از محصولات و تولیدات نظامی، فناوری های پیشرفته، امنیت اطلاعات و مقابله با چالش های جدید و انرژی هسته ای نیز برپا شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بحرینی: چندجانبه‌گرایی ستون اساسی برای تقویت صلح است
  • دست نکشیدن غرب از هژمونی‌ خود دلیل اصلی تشدید تنش در جهان است
  • پوتین: نظم نوین جهانی باید منافع اکثر کشورها را تأمین کند
  • بنای تاریخی ملک زاهدان در اختیار صنعتگران صنایع دستی قرار می گیرد
  • عرضه اینترنتی دارو کلید خورد | اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار می‌گیرد؟
  • توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی
  • محتواهای رضوی با یک سامانه در اختیار هنرمندان قرار می‌گیرد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • ورزشگاه خرم آباد در اختیار تیم خیبر قرار می‌گیرد