Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-28@20:04:36 GMT

۷۴۰۰ میلیارد ریال طرح شهری در قم افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۸۶۳۵۳

۷۴۰۰ میلیارد ریال طرح شهری در قم افتتاح شد

به گزارش عصر سه شنبه روابط عمومی شهرداری قم سید مرتضی سقائیان‌‎نژاد در آیین آغاز عملیات اجرایی و افتتاح هفت طرح بزرگ شهری قم به مناسبت هفته دفاع مقدس با اشاره به عملکرد شهرداری قم از ابتدای امسال اظهار داشت: این سومین مراسم افتتاح طرح در سال جاری است.

وی افزود: دهه کرامت امسال پنچ هزار میلیارد ریال طرح و در ایام هفته دولت نیز هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال در اختیار مردم قم قرار گرفت، همچنین هفته دفاع مقدس هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال افتتاح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سقائیان‌‎نژاد با اشاره به اینکه این روند خدمت رسانی به تاسی از درس‌هایی است که از هفته دفاع مقدس آموخته‌ایم افزود: مدیریت جهادی مدیریتی است که در زمان نتوانستن بتواند کاری انجام دهد.

وی شرایط کشور از نظر اجرای طرح های عمرانی را سخت توصیف کرد و گفت: تغییر و تحولاتی که در قیمت‌ها رخ داده، پیشبرد طرح های عمرانی را با مشکل های بسیاری مواجه کرده است.

شهردار قم ادامه داد: قراردادهایی که با پیمانکاران داشته‌ایم دچار افزایش قیمت شده و با چنگ و دندان سعی می‌کنیم کاری کنیم تا طرح ها تعطیل نشود.

سقائیان‌‎نژاد با اشاره به اینکه تا پایان سال جاری ۸۹۹ طرح در شهر قم به بهره برداری خواهد رسید گفت: این طرح ها ابعاد مختلفی از زندگی مردم از فرهنگ و نشاط شهری گرفته تا مسائل ترافیکی را در بر می‌گیرند.

وی همچنین به افتتاح باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: شهرداری قم ۲۵۰ میلیارد ریال در باغ موزه دفاع مقدس هزینه کرده است.

شهردار قم با اشاره به اینکه زمین این طرح را نیز شهرداری در اختیار بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس قرار داده است اضافه کرد: هفته گذشته ۲۰ میلیارد ریال کمک برای پیشبرد بهتر طرح موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به تصویب شورای اسلامی شهر قم رسید و در آینده اگر مشکلی ایجاد شود باز هم کمک خواهیم کرد.

سقائیان‌‎نژاد با اشاره به افتتاح مرحله نخست باغ موزه دفاع مقدس گفت: این طرح محیط اطراف موزه را بسیار متحول کرده و فضا را برای حضور مردم و احیای فرهنگ ایثار و شهادت هموار می کند.

عملیات اجرایی  باغ موزه دفاع مقدس قم ازسال ۱۳۹۰ به مساحت  هشت هزار مترمربع  آغاز شد.

وی با تاکید بر اینکه درس هایی که از هفته دفاع مقدس به جا مانده برای ما یک سرمایه ارزشمند است افزود: خاطره شهیدان درس های بسیار مهی برای جامعه ما و نسل جوان دارد و راه برون رفت بسیاری از مسائل در این خاطره‌ها وجود دارد.

سقائیان‌‎نژاد با اشاره به رونمایی از دومین کتاب خاطره های شهدای شهرداری قم ادامه داد: برای هر چهار شهید شهرداری قم کتاب خاطرات منتشر خواهد شد.

عملیات اجرایی طرح سرمایه‌گذاری احداث مجتمع تجاری، اقامتی و مسکونی در قم آغاز شد

مسئول امور سرمایه گذاری شهرداری قم از آغاز عملیات اجرای یک طرح تجاری مسکونی در بلوار پیامبر اعظم(ص) با مشارکت بخش خصوصی خبر داد و با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری برای توسعه قم، اظهار داشت: آیین آغاز عملیات اجرایی طرح تجاری مسکونی آزادگان در هفته دفاع مقدس به صورت غیر حضوری برگزار شد.

محمد رضا معرفت افزود: این مجتمع تجاری، اقامتی و مسکونی که با مشارکت شهرداری و بخش خصوصی شکل می گیرد در بلوار پیامبر اعظم(ص) حدفاصل هنرستان و تقاطع فردوسی واقع شده است.

معرفت با اشاره به مساحت زیربنای ۱۴ هزار و ۶۰۰ متری این طرح ادامه داد: این مجتمع با ۲ هزار و ۱۱۸ متر مربع عرصه و در ۱۱ طبقه اجرایی می شود.

وی حجم سرمایه‌گذاری در این طرح را ۷۳۰ میلیارد ریال دانست و گفت: ۶۲ درصد سهم سرمایه‌‍گذار و ۳۸ درصد سهم مالک خواهد بود.

مسئول امور سرمایه گذاری شهرداری قم با اشاره اهداف این طرح خاطرنشان کرد: افزایش سرانه واحدهای مسکونی و تجاری، خدمت رسانی مناسب به زائران و مجاوران کریمه اهل بیت(س) و توسعه و تکمیل بدنه بلوار پیامبر اعظم(ص) از اهداف این طرح به شمار می آید.

معرفت بیان کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا، آیین آغاز عملیات اجرایی طرح فوق به صورت غیر حضوری و نمادین برگزار شد.

برچسب‌ها قم افتتاح طرح هفته دفاع مقدس مدیریت شهری سید مرتضی سقائیان نژاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم افتتاح طرح هفته دفاع مقدس مدیریت شهری قم افتتاح طرح هفته دفاع مقدس مدیریت شهری اخبار کنکور نژاد با اشاره هفته دفاع مقدس عملیات اجرایی سرمایه گذاری میلیارد ریال آغاز عملیات شهرداری قم باغ موزه طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۶۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا همه رزمنده‌ها روزه می‌گرفتند؟

در ۸ سال دفاع مقدس یعنی از سال ۵۹ که جنگ تحمیلی آغاز شد، شروع ماه رمضان در تیرماه بود و در آخرین سال جنگ یعنی سال ۶۷ ماه رمضان در فروردین و اردیبهشت ماه قرار گرفت و نتیجه اینکه در هشت سال دفاع مقدس ماه رمضان بین دو فصل بهار و تابستان واقع شده بود.

این روز‌ها در سایت‌ها و فضای مجازی به مناسبت ماه رمضان مطالبی دیده می‌شود که عده‌ای سعی دارند با خاطرات نه چندان دقیق به روزه‌داری رزمندگان در جبهه و در ماه رمضان بپردازند و متاسفانه اینچنین القاء کنند که رزمندگان علی‌رغم دستور فرماندهان و تأکید مبلغین دین که در جبهه‌ها حضور داشتند، بر واجب نبودن روزه‌داری برای رزمندگان باز در جبهه‌های مختلف با وجود گرمای زیاد و مأموریت‌های عملیاتی برای تقرب به خدا روزه می‌گرفتند.

جعفر طهماسبی از رزمندگان گردان تخریب در نوشته‌ای روزه‌داری در جبهه را اینگونه روایت می‌کند: «در دفاع مقدس بیشتر رزمندگان ملکف بودند؛ تقلیدشان از امام خمینی (ره) بود و در حکم شرعی همه رزمندگان به عنوان مسافر قلمداد می‌شدند. عمده آنها و فرماندهانشان اختیاری از خود نداشتند که در مکان‌ها و مقر‌های مختلف در مناطق عملیاتی قصد اقامت ۱۰ روزه کنند و نماز‌ها را کامل خوانده و روزه‌ها را بگیرند.

به اذعان رزمندگان در سال‌های دفاع مقدس، امر و دستور فرمانده در حین و قبل از عملیات نافذ بود و شرعاً رزمنده‌ای جایز نبود خلاف دستور آنان عمل کند.

 البته محدود رزمندگانی بودند که در جبهه روزه‌دار بودند. از جمله آنهایی که در جبهه راننده بودند؛ مثل راننده‌های کامیون، تانکر آب، راننده وسایل نقلیه سبک که خودرو در اختیار داشتند؛ چون بین مقر‌های پشتیبانی و عملیاتی در تردد بودند به فتوای امام (ره)، کثیرالسفر و یا دائم‌السفر بودند و باید روزه می‌گرفتند.

رزمندگانی که در پادگان‌ها، مقر‌های پشتیبانی و یا خطوط پدافندی مدت طولانی مستقر بودند و جابجایی نداشتند هم با اجازه فرمانده‌شان روزه‌دار بودند.

رزمندگان تخریبچی لشکر ۱۰ سیدالشهداء (ع) در ماه مبارک رمضان سال‌های دفاع مقدس به غیر از چند نفر که تعدادشان انگشت‌شمار بود، مجاز به روزه‌داری نبودند. دلیل آن آمادگی برای مأموریت‌های عملیاتی بود. مخلص کلام اینکه رزمندگان اسلام بنده خدا بودند و نه بنده خود.»

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • آیا همه رزمنده‌ها روزه می‌گرفتند؟
  • توسعه متوازن شهر و پایان پروژه‌های نیمه‌تمام، اولویت بودجه ۱۴۰۳ شهرداری زرین‌شهر
  • افزایش سرمایه اجتماعی و رضایتمندی مردم در گرو مبارزه با فساد
  • ۱۰۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری و هزینه‌کرد در شهربازی کرمان
  • افتتاح ۲ طرح گردشگری در زرند
  • شهر مقدس قم میزبان ۲ شهید گمنام می‌شود
  • دسترسی بدون واسطه گردشگران به محصولات محلی فراهم شود
  • سکوی سوم ثبت فرصت‌های سرمایه گذاری از آن شهرداری‌های خراسان جنوبی
  • افتتاح و رونمایی از ۲ طرح شهرداری بافق
  • مشارکت در طرح‌های اقتصادی، از برنامه‌های اولویت‌دار شهرداری‌های خراسان جنوبی