Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار ویژه لارستان گفت: احساس امنیت زمینه‌سازفعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است.

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس؛ جلیل حسنی در جمع مسئولین و مردم بخش بنارویه با ابراز خرسندی از راه‌اندازی دادگاه عمومی در مرکز بخش در سخنانی، گفت: این اقدام در راستای توجه دادگستری استان فارس به شهرهای مختلف در زمینه تأمین احساس امنیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی با اشاره به اینکه با توجه به شناخت مدیرکل دادگستری استان فارس از خطه لارستان به‌ویژه بنارویه که دادگاه عمومی در این بخش استقرار پیداکرده است و باید از حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی تقدیر و تشکر کرد، افزود: سهولت در کار مردم از دغدغه‌های دستگاه قضائی در سطوح کلان و جز است. فرماندار ویژه لارستان با بیان اینکه امنیت به صورت عام برای توسعه و پیشرفت مهم است، اما امنیت قضایی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و یکی از ارکان اساسی امنیت می باشد، گفت: هر چه اقدامات و عملکرد دستگاه قضایی عادلانه تر و پایدارتر باشد، احساس امنیت مردم بیشتر خواهد بود، کما اینکه احساس امنیت، گاهی اوقات از خود امنیت با اهمیت تر است. معاون استاندار فارس اظهار کرد: دسترسی به سیستم قضایی برای احقاق حق از نظر شکلی و فیزیکی و ایجاد سهولت در برقراری ارتباط از جمله موضوعاتی است که امنیت روحی و آرامش را برای مردم در پی دارد. حسنی ادامه داد: آنچه که امروز اتفاق افتاده و دسترسی مردم به دادگاه و قضات را از طریق افتتاح بخش بنارویه فراهم کرده است، کمک به ایجاد امنیت پایدار و مهمتر از آن ایجاد احساس امنیت بیشتر در جامعه است. وی اضافه کرد: امروز دیگر مردم بنارویه دغدغه هزینه های تردد، اتلاف وقت، اسکان و سایر هزینه‌های جانبی را ندارند و البته این امکانات و افتتاح لازم است ولی کافی نیست و از نظر محتوایی نیز عادلانه بودن نتایج پرونده‌ها و تسریع در رسیدگی از خواسته‌های دیگر مردم است که یقیناً با توجه به سیاست های قوه قضاییه و جدیت و عنایت ویژه رئیس کل دادگستری استان فارس محقق خواهد شد. رییس شورای تامین شهرستان لارستان در ادامه سخنانش تاکید کرد: انتظار داریم که تشکل‌های مردمی، شوراها، معتمدین و نیک اندیشان جامعه دست در دست هم دهند و سنت حسنه اصلاح ذات البین را جدی بگیرند و در مسیر وحدت، اختلافات ریز و کوچک را مرتفع سازند. این مسئول یادآور شد: علاوه بر این، هیئت های حل اختلاف با آموزش بیشتر و تسلط بر قوانین و مقررات، از حجیم شدن و تعدد پرونده‌ها در مراکز قضایی جلوگیری کنند. بر همین اساس رفع اختلافات مبتنی بر توافق که با کدخدامنشی شکل می‌گیرد، رضایتمندی طرفین و صلح و سازش پایدار را در پی دارد و از تحمیل هزینه‌های مادی و معنوی بر طرفین دعوی و بر دستگاه قضایی و کلا جامعه نیز جلوگیری می کند و حتی مانع آسیب هایی که ممکن است ناشی از زندان رفتن افراد و جرایم مالی و گاهی لطمات روحی باشد؛ می‌شود و ریشه‌دار شدن اختلافات، دشمنی و کدورت را به صلح و سازش تبدیل می کند. فرماندار ویژه لارستان با تأکید بر اینکه می‌بایست با توجه به زیرساخت‌هایی که در جامعه اسلامی ایجادشده احساس امنیت و آرامش داشته باشند، تصریح کرد: زمانی که مردم احساس امنیت کنند، می‌توانند در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی فعالیت کنند. وی با توصیه نسبت به اینکه سعی کنیم حجم پرونده‌ها سنگین نشود، ادامه داد: همه باید تلاش کنیم مردم در پیچ‌وخم انباشت پرونده‌های قضائی معطل نمانند تا نارضایتی‌ها استمرار پیدا نکند. گفتنی است دادگاه عمومی بخش بنارویه در زمینی به مساحت ۱۲۰۰ مترمربع و زیربنای آن ۲۸۰ متر مربع بااعتباری بالغ‌بر ۵ میلیارد ریال توسط خیرین محلی و دادگستری استان فارس نوسازی و تجهیز شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: لار دادگستری استان فارس احساس امنیت پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۶۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حفظ ثبات و امنیت پایدار به‌عنوان لازمه تحقق اهداف اقتصادی

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رییسی در ادامه برنامه‌های سفر خود به پاکستان عصر دوشنبه در دیدار «آصف علی زرداری» رئیس جمهور این کشور، اشتراکات مذهبی، فرهنگی و تمدنی دو ملت ایران و پاکستان را از جمله عوامل مهم در تحکیم پیوندها و زمینه‌ساز توسعه و تعمیق روابط میان دو کشور عنوان کرد.

رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر عزم مقامات عالی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان بر توسعه و ارتقای سطح روابط تجاری و اقتصادی، حفظ ثبات و امنیت پایدار را از جمله زمینه‌ها و ملزومات تحقق اهداف اقتصادی عنوان کرد و با بیان اینکه ایران اسلامی امنیت پاکستان را امنیت خود می‌داند، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت و فرصت مرزهای مشترک میان دو کشور در جهت انتفاع دو ملت تاکید کرد.

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله فلسطین به‌عنوان مسئله اول جهان اسلام که اکنون مسئله نخست جهان بشریت شده اشاره کرد و گفت: امروز آرمان بلند امام خمینی (ره) مبنی بر آزادسازی قدس شریف به مطالبه همه ملت‌های مسلمان و آزاده تبدیل شده و همه دولت‌های اسلامی باید به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

آصف علی زرداری رئیس جمهور پاکستان نیز در این دیدار عشق و دلدادگی دو ملت ایران و پاکستان به اهل بیت علیهم‌السلام به‌ویژه حضرت رضا (ع) را موجب تعمیق برادری میان دو کشور دانست و با تاکید بر علاقمندی کشورش به توسعه و ارتقای روابط با جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها، بر اراده مسئولان پاکستان برای گشودن فصل جدیدی از روابط با ایران در این راستا تاکید کرد.

رئیس جمهور پاکستان همچنین ضمن محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی بر علیه مردم بی‌دفاع غزه، بر مخالفت دولت پاکستان نسبت به هرگونه دخالت خارجی در منطقه تاکید کرد.

کد خبر 6085943 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • بابایی کارنامی: رونق بنگاه‌های اقتصادی متضمن امنیت شغلی کارگران است
  • استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید، از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد فارس
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • به واسطه وجود بزرگانی مثل اقبال لاهوری با مردم کشور پاکستان احساس همدلی می‌کنیم
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • دانشگاه برای ارتقای عقلانیت در حکمرانی استان مؤثر باشد
  • حفظ ثبات و امنیت پایدار ، لازمه تحقق اهداف اقتصادی
  • لزوم حفظ ثبات و امنیت پایدار به‌عنوان لازمه تحقق اهداف اقتصادی
  • تنها راه نجات جامعه توسعه فرهنگ همگرایی است