Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

واکنش احمد توکلی به ماجرای خودروی دناپلاس برای نمایندگان

احمد توکلی رییس دیده بان شفافیت و عدالت در واکنش به ماجرای تحویل خودروی دناپلاس به نمایندگان، طی نامه ای تاکید کرد: نمایندگان عزیز، رهبری این مجلس را مجلس انقلابی خوانده‌اند. کاری کنید که این صفتِ اِکرامی به شما بیاید و مردم را به باور برساند. در بخشی از این نامه آمده است: نمایندگی به اقتضای ذات خود و نیز فرهنگ سیاسی موجود کاری دشوار و کاهنده است. ایمنی و کارایی در انجام وظائف نمایندگی مردم، باید برایش فراهم باشد. پرواضح است که ایمنی و کارآیی مترادف با تجمل‌گرایی و راحت طلبی نیست. مدت زمانی که نماینده برای سرکشی به مردم حوزه انتخابیه یا سرکشی از حوزه های دیگر صرف می کند، ماهی یک بار به مدت ۱۰ روز است و معمولاً مسافت زیادی را طی می‌کند. لذا خودروی نسبتاً ایمن که علی‌القاعده کمتر خسته می‌کند لازم است. مجلس مکلف است تامین این وسیله را بر عهده بگیرد. ولی چرا خودروی دنا پلاس، با اضافات لوکس حداکثری؟ و چرا نماینده بهای آن را که نصف قیمت بازار است آن هم به صورت قسطی بپردازد و آن را مالک شود که بعضاً سر از بازار درآورد و یا در خدمت فرزند یا همسر قرار گیرد؟ نمایندگان عزیز، رهبری این مجلس را مجلس انقلابی خوانده‌اند. کاری کنید که این صفتِ اِکرامی به شما بیاید و مردم را به باور برساند.

تکذیب خبر تغییر در سن نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور تغییر در مصوبه این کمیسیون درباره حداقل‌ و حداکثر سن نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را تکذیب کرد. علی حدادی سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفت‌‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس درباره تغییر صورت گرفته درباره سن کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری و مصوبه این کمسیون اظهار داشت: ‌هیچ تغییری درباره مصوب کمیسیون شوراها در این باره صورت نگرفته و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری باید بین ۴۵ تا ۷۰ سال باشند؛ و بارها در این باره اطلاع‌رسانی شده است که قانون انتخابات ریاست جمهوری به چه نحوی در کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها اصلاح شده است. لذا تغییری در این باره صورت نگرفته و هر گونه تغییر درباره مصوبه این کمیسیون را تکذیب می‌کنم. حدادی گفت: پیش از این اصلاً سن نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و حداقل و حداکثری مطرح نبود بلکه در مجلس یازدهم با رایزنی‌های صورت گرفته با کارشناسان و متخصصین امر به این نتیجه رسیدیم که باید حداقل سن نامزدها بین ۴۵ تا ۷۰ سال باشد البته ممکن است در صحن علنی مجلس این عدد تغییر پیدا کند که موضوعش با مصوبه کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها متفاوت است.

رزم حسینی وزیر پیشنهادی صمت شد

طبق گفته معاون پارلمانی رئیس جمهور، رئیس جمهور پس از بررسی‌های وسیع و دقیق در نهایت علیرضا رزم حسینی را به عنوان وزیر پیشنهادی صمت به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد. به گزارش ایران آنلاین، حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: «رئیس جمهور پس از بررسی‌های وسیع و دقیق در نهایت رزم حسینی را به عنوان وزیر پیشنهادی صمت به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.»

واکنش قوه‌قضاییه به خبر درگذشت نادر مختاری

مرکز رسانه قوه قضاییه در مطلبی به ارائه توضیحاتی درباره «نادر مختاری» پرداخت. متن اطلاعیه مرکز رسانه قوه قضاییه در این باره به شرح زیر است: «رسانه‌های فارسی زبان خارج از کشور در راستای سلسله اقدامات خود در چارچوب پروژه تبلیغاتی علیه مبارزه همه جانبه دستگاه قضایی با فساد و دانه درشت های مفسد اقتصادی، بعد از عنوان کردن ۱۶ دروغ در مورد نوید افکاری و تحریف پرونده یک قاتل محکوم به قصاص اخیراً مدعی شده‌اند که یک زندانی به نام «نادر مختاری» که از دستگیرشدگان اغتشاشات آبان ۹۸ بود، در زندان فوت کرده است. به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه مدیر کل زندان‌های استان تهران در همین زمینه گفت: نادر مختاری اساساً در آبان ۹۸، در حال سپری کردن دوران محکومیت خود به جرم سرقت بوده و در اغتشاشات حضوری نداشته است. حیات الغیب در ادامه به سوابق کیفری متعدد نادر مختاری با عنوان سرقت اشاره کرده و در مورد زمان محکومیت فرد مورد اشاره عنوان می کند: جرائم وی کیف قاپی و سرقت های متعدد بوده است که به همین دلیل در مجموع به ۸ سال حبس و رد مال محکوم شده است. اما نکته مهم در مورد مختاری این بوده است که این فرد از مورخ ششم بهمن ۹۴ در ندامتگاه تهران بزرگ نگهداری می‌شده است، این را حیات الغیب عنوان کرد و ادامه داد: محکوم علیه از ابتدا که به زندان معرفی شده است بیماری تنگی نفس داشت و به علت ابتلا به بیماری و علی‌رغم پیگیری‌های جدی درمانی و چندین مرحله اعزام به بیمارستان‌های مختلف، متاسفانه در روز شنبه ۲۹ شهریور ۹۹ فوت می‌کند. به گفته مدیر کل زندان‌های استان تهران مرحوم مختاری در زمان اغتشاشات آبان ۹۸ در زندان و در حال سپری کردن دوران محکومیت خود بوده و ادعاهای مطرح شده مبنی بر اینکه این محکوم در زمان اغتشاشات بازداشت و به علت ضربه باتون به کما رفته کذب محض است.

واکنش یک نماینده به ماجرای دریافت دناپلاس: شاسی بلند می‌خواهم

ماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: من برای رفتن به مناطق کوهستانی و روستایی شاسی بلند می خواهم، اگر این ماشین را بفروشم با ۴۰۰ میلیون تومان اضافه هم نمی شود شاسی بلند خرید. لطف الله سیاهکلی در پی واکنش برخی نمایندگان به طرح دریافت خودروی دنا پلاس به قیمت نصف بازار با اعلام این مطلب افزود: در دوره قبل نماینده‌ها شاسی بلند گرفتند، من برای رفتن به مناطق روستایی شاسی بلند می‌خواهم. وی با اشاره به واکنش‌ها به این خبر گفت: دولت به جای اینکه نمایندگان را در مقابل هجمه افکار عمومی قرار دهد، باید دفترکار ، ماشین و نیروی انسانی بیشتری در اختیار نمایندگان بگذارد. وی با گلایه از اینکه نوع خودروهای تحویلی نسبت به دوره های قبل تغییر کرده، تصریح کرد: من الان برای رفتن به مناطق روستایی در جاده های کوهستانی باید شاسی بلند در اختیار داشته باشم در حالی که در دوره گذشته ماشین های شاسی بلند به نمایندگان داده شد و اکنون هم این ماشین را اگر بفروشم با ۴۰۰ میلیون اضافه نمی توانم شاسی بلند بخرم.

نمکی: موج دوم کرونا را با موفقیت پشت سر گذاشتیم

مکی گفت: متاسفانه به دلیل عدم رعایت برخی دستورالعمل‌های بهداشتی، گرفتار موج سوم کرونا در برخی از نقاط کشور هستیم. سعید نمکی وزیر بهداشت در پنجمین آیین رونمایی از پروژه‌های وزارت بهداشت تحت عنوان «ره پویش سلامت» که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، ضمن تبریک هفته دفاع مقدس پروژه‌های درمانی چند استان را به صورت مجازی افتتاح کرد و گفت: امسال به دلیل اینکه در سیاه چاله کرونا افتادیم، نتوانستیم به صورت حضوری در افتتاح این پروژه‌ها حضور داشته باشیم. نمکی گفت: موج دوم کرونا را با موفقیت پشت سر گذاشتیم اما متاسفانه به دلیل عدم رعایت برخی دستورالعمل‌های بهداشتی، گرفتار موج سوم این بیماری در برخی از نقاط کشور هستیم.

واکنش سخنگوی هیات رئیسه مجلس به حواشی تحویل «دناپلاس» به نمایندگان

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره حواشی ایجاد شده در مورد تحویل خودروی دناپلاس به نمایندگان متقاضی گفت: مجلس مصر است حاشیه ها بر متن غلبه نکند و انتظار بجا از مجلس این است که موضوع خودرو را به سامان مشخصی برساند. محمدحسین فرهنگی در حاشیه جلسه علنی صبح امروز سه شنبه مجلس در جمع خبرنگاران، گفت: موضوع تحویل خودرو که در فضای مجازی مورد بحث قرار گرفته، به صورت جانبی در جلسه غیر علنی مطرح شد و بحث های پراکنده ای صورت گرفت. توضیح لازم این است که اولا اینکه خودروهای تولید داخل در اختیار نمایندگان قرار گیرد تازگی ندارد و در همه ادوار سابقه داشته است. ضمنا ۱۸۰ نفر از همکاران ما در مجلس یازدهم سابقه نمایندگی نداشتند و اینها خودروی مناسبی برای سرکشی به حوزه های انتخابیه در اختیارشان نیست. وی با بیان اینکه معمولا کسانی که مسئولیت های پایین تری دارند خودروهای متنوعی در اختیار دارند، یادآور شد: این رویه در گذشته وجود داشته و اما تنها فرقش این بود که قبلا به نام نمایندگان شماره گذاری می شد، اما این دوره به نام مجلس شماره گذاری شده است و امکان واگذاری ندارد. هر چند بعد از پایان دوره هم این خودروها به درد مجلس نمی خورد که بخواهد به مجلس برگردد زیرا عملا مستهلک می شود و قابل استفاده نیست، اما آنچه در مورد تفاوت قیمتی گفته می شد عملا برای نمایندگان امکان پذیر نیست.

توضیح محسن هاشمی درباره انتشار نامه محرمانه‌اش در مورد خیابان «شجریان»

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در مورد انتشار نامه محرمانه‌اش در رسانه‌ها در خصوص نامگذاری معبری به نام شجریان واکنش نشان داد. هاشمی در مورد حواشی ایجاد شده پیرامون انتشار نامه محرمانه‌اش به حناچی در خصوص صبر کردن در نامگذاری یک معبر به نام شجریان که روز گذشته در رسانه‌های بیگانه منتشر شد گفت: این موضوع بسیار قدیمی است و برای یک و نیم سال قبل است واز آن جای که هدف این کار روشنگری نبود و افراد سعی در تخریب داشتند تصمیم گرفته شد که سخنگوی شورای شهر در این خصوص توضیحاتی ارائه کنند اما من نمی‌گویم که موضوع منتفی است بلکه از شهردار می‌خواهیم که در راستای اجرای هرچه بهتر این مصوبه مدتی صبر کند و جای نگرانی هم نیست.

احتمال دست داشتن عناصر داخلی در حادثه نظنز وجود دارد

سخنگوی دولت از احتمال دست داشتن عناصر داخلی در موصوع خرابکاری در نیروگاه نطنز خبر داد. علی ربیعی سخنگوی دولت در نشست خبری خود در پاسخ به سوال ایلنا درباره جزئیات خرابکاری نیروگاه نطنز و اینکه گفته شده چند نفر در این رابطه شناسایی شدند، اظهار داشت: دراین ماجرا خرابکاری قطعی است و خرابکاری صورت گرفته و به علت پیچیدگی در این خرابکاری، فرضیه‌های زیادی در مورد حادثه نطنز وجود دارد، چند دستگاه امنیتی در بخش‌های مختلف موضوع را بررسی می‌کنند. وی افزود: یکی از فرضیه‌های قوی متکی بر این است که عناصر داخلی در این ماجرا دست داشته‌اند. این موضوع تحت نظارت جدی دستگاه‌های امنیتی کشور است و پس از روشن شدن جدی ماجرا موضوع را بررسی و اعلام می‌کنیم.

تجربه فناوری در حوزه دفاعی را به ‎یمن منتقل کردیم

سردار شکارچی درباره حضور نظامی ایران در کشورهای منطقه با بیان اینکه حضور ما حضور معنوی و مستشاری است و به هیچوجه دخالت نمی‌کنیم، گفت: ما حضور نظامی به هیچ عنوان در جایی بنا نیست داشته باشیم، کشورهای جبهه مقاومت خودشان ارتش و نیرو دارند؛ ما به اینها کمک‌های مستشاری می کنیم. برای اینکه بتوانیم تجربیاتمان را به مردم سوریه، عراق، لبنان، یمن، منتقل کنیم، افراد مجرب ما به آنجا می‌روند و کمک فکری به آنها می کنند و در میدان عمل مردم و ارتش آن کشورها هستند که مقابل دشمنان صف آرایی می کنند. سخنگوی ارشد نیروهای مسلح تاکید کرد: هر کشوری که در مقابل رژیم صهیونیستی و رژیم خونخوار آمریکا صف آرایی کند، هرآنچه را بتوانیم به آن کمک کنیم. اما مشکلات اقتصادی کشور ما ایجاب نمی‌کند که چیزی را رایگان به کسی بدهیم، حتما چیزهایی را ممکن است از ما بخرند. وی درباره موضوعاتی که پیرامون کمک تسلیحاتی ایران به یمن مطرح می‌شود، عنوان کرد: مردم یمن بر خلاف آن‌چیزی که دشمن از آنها نشان می‌دهد، مردم بسیار فرهیخته و دانشمندی هستند و امروز در کمترین زمان ممکن توانسته‌اند خودشان موشک و پیشرفته ترین پهپادها را بسازند و در جنگ الکترونیک هم بسیار ماهر و پیشرفته هستند. سردار شکارچی ادامه داد: ما تجربه فناوری در حوزه دفاعی را به آنها منتقل کردیم و یاد گرفته‌اند و خودشان موشک و پهپاد و سلاح در یمن تولید کنند. اینگونه نیست که ما از ایران موشک در اختیار آنها قرار دهیم. ما تجربه و دانش خودمان را به مردم یمن منتقل کرده ایم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: قرارداد الجزایر الهام چرخنده دوره شبانه دانشگاه مکانیسم ماشه هفته دفاع مقدس بسته ویژه خبری نادر مختاری محمدرضا شجریان قرارداد الجزایر الهام چرخنده دوره شبانه دانشگاه مکانیسم ماشه هفته دفاع مقدس نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری کمیسیون امور داخلی کشور مجلس شورای اسلامی عناصر داخلی نامه محرمانه نادر مختاری قوه قضاییه رئیس جمهور شاسی بلند رسانه ها خبر هایی خبر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۶۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه

بررسی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای قانون بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، چهارصد و دهمین جلسه علنی امروز(سه‌شنبه چهارم اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست محمدباقر قالیباف و با حضور اکثریت نمایندگان آغاز شد که مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس دستورکار نمایندگان در این جلسه را به شرح ذیل قرائت کرد:

-گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در خصوص عملکرد سازمان حفظ نباتات در ممانعت از تولید سموم کشاورزی داخلی و واردات نمونه خارجی آن در اجرای ماده 212 آئین نامه داخلی مجلس

-گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جز (1) بند (س) تبصره 1 قانون بودجه 1401 و ردیف 16 جدول مصارف تبصره 14 قانون بودجه 1402

-گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (اعاده شده از شورای نگهبان)

-گزارش کمیسیون عمران درباره طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی (اعاده شده از شورای نگهبان)

-گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

-گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس. تی. سی) به داوری

-گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن‌ها

-گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح یک فوریتی استفساریه ماده 48 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (1)

-گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست درباره طرح استفساریه جز 1 بند الف ماده 2 قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 1400

در ادامه محسن دهنوی دیگر عضو هیئت رئیسه اسامی غایبان و متاخران این جلسه را قرائت کرد:

1-محمدرضا پورابراهیمی

2- علی بابایی کارنامی

3-جلیل رحیمی جهان آبادی

4-علی رضایی

5-علی علیزاده

6-اردشیر مطهری

7-مصطفی نخعی

8-جواد نیک‌بین

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • نامه وزیر دفاع به قالیباف
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس برای مصوبه تشکیل سازمان سپند
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • مجلس با ارسال گزارش کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • نادر کاشانی پیشکسوت بسکتبال درگذشت | دلیل درگذشت نادر کاشانی چه بود؟
  • رای منفی نمایندگان مجلس به ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضاییه
  • مجلس گزارش تفحص از وزارت جهادکشاورزی را به قوه قضاییه ارجاع کرد
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه
  • گزارش تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی به قوه قضاییه ارجاع شد