Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ روزنامه اعتماد در شماره امروز خود نوشت: مرسوم است که از ابتدای سال پایانی دوره دوم رییس‌جمهوری مستقر، کنشگری‌های انتخابات هم آغاز می‌شود. تب و تاب انتخابات هر سال منتهی به انتخابات چنان زیاد است که گاهی تمام وجوه جاری کشورداری هم تحت تاثیر آن قرار می‌گیرد.

امسال اما هم به ‌دلیل شرایط سیاسی و اجتماعی و اقتصادی و هم به ‌دلیل شیوع کرونا جلسات خصوصی، گعده‌های انتخاباتی و درگوشی‌های ۱۴۰۰ کم‌رونق‌تر از سال‌های پیش است و آرام‌آرام احزاب و گروه‌ها وارد تعیین مصادیق می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

با این همه اما روز گذشته گزارشی از جلسه حزب کارگزاران سازندگی منتشر شد و خبر آمد که در جلسه شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران، موضوع انتخابات۱۴۰۰ مورد بررسی قرار گرفته است.

آن‌طور که در این گزارش آمده، ابتدای جلسه این هفته شورای مرکزی حزب کارگزاران، محمد عطریانفر گزارشی از جلسات کارگروه «تدوین برنامه‌ها و بررسی مصادیق انتخابات ریاست‌جمهوری» ارایه داد و مقرر شد تصمیمات کارگروه پس از بررسی در کمیته سیاسی در شورای مرکزی مطرح شود. همچنین محسن هاشمی به نمایندگی از کارگروه «رایزنی برای انتخابات ریاست‌جمهوری» از تصمیمات این کارگروه گفت و بر این اساس مقرر شد پس از تدوین برنامه‌های حزب در انتخابات 1400 رایزنی‌هایی با شخصیت‌ها، احزاب تاثیرگذار اصلاح‌طلب و اهالی رسانه انجام شود. با این حال جزییاتی دیگر از جلسه منتشر نشد.

کارگزاران سازندگی احتمالا تنها حزب اصلاح‌طلب است که برای حضور پررنگ در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۴۰۰ از هم‌اکنون عزم خود را جزم کرده و ورود به مصادیق را از مدتی پیش و به ‌صورت جدی آغاز کرده است. پیش از این هم از اسحاق جهانگیری و محسن هاشمی به عنوان گزینه‌های حزبی کارگزاران برای انتخابات و از علی لاریجانی به عنوان گزینه فراجناحی مورد حمایت کارگزارانی‌ها سخن به میان آمده ‌بود.

ورود به مصادیق برای اصولگرایان نیز اگرچه هنوز به صورت جدی آغاز نشده اما آنها به ‌واسطه خاطرجمعی از شورای نگهبان کاندیداهای بالقوه بسیاری دارند که تنها لازم است برای معرفی آنها به توافق رسیده و همه طیف‌ها یا دست‌کم اغلب طیف‌ها روی یکی، دو گزینه به توافق برسند.

در این میان نام سعید جلیلی که یک بار رقابت برای ریاست‌جمهوری را سال ۹۲ آزموده، دوباره به گوش می‌رسد. سیاستمدار اصولگرایی که در دولت احمدی‌نژاد حضور داشت اما خط و مرز خود را با این جریان مشخص و البته در این ایام تلاش کرد ایده «دولت در سایه» را عملیاتی کند اما توفیق چندانی نیافت.

اخیرا محمدحسن قدیری‌ابیانه، تحلیلگر مسائل سیاسی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «احتمال اینکه سعید جلیلی به عرصه رقابت پا بگذارد بسیار زیاد است.»

برخی تحلیلگران سیاسی معتقدند که انتخابات سال آینده رقابت میان وزرای خارجه و دیپلمات‌هاست؛ چراکه مهم‌ترین و اولویت حاکمیت حل مساله دیپلماسی است که از قضا در دوران روحانی نیز راه‌حل قطعی برای آن پیدا نشد. از همین‌رو محتمل است همانقدر که برخی از کاندیداتوری ظریف می‌گویند، حضور دوباره جلیلی نیز از سوی اصولگرایان با استقبال مواجه شود. 

در این میان جامعه روحانیت مبارز که اخیرا با تغییرات تشکیلاتی تلاش دارد به روزهای اوج خود بازگردد و همان جامعه روحانیت مبارزی شود که حرف آخر را در تعیین کاندیدای اصولگرا بازی می‌کرد، معرفی کاندیدای تشکیلاتی را منتفی کرده است. حسین ابراهیمی یکی از اعضای این تشکیلات اگرچه گفته بحث در مورد انتخابات ۱۴۰۰ به زودی آغاز می‌شود، اما جامعه روحانیت کاندیدا معرفی نمی‌کند.

اخبار مرتبط توصیه معاون رییس جمهور به مجلس: لایحه جامع انتخابات را در دستور کار قرار دهید موضع آیت الله موسوی خوئینی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری 1400: بی‌توجهی به امر خطیر انتخابات قطعاً اوضاع را بدتر از آنچه هست می‌کند/ گروهی می‌خواهند با هر بهانه‌ای ریاست جمهوری را از ساختار نظام حذف کنند تغییر در سن نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری تکذیب شد جزییات دیدار 6 ساعته با مهدی کروبی از زبان کرباسچی: کروبی در خصوص انتخابات نظری نداشت شیرزاد: اصلاح‌طلبان برای انتخابات ریاست‌جمهوری، چهره‌های مطرح بسیاری دارند شاید انتخابات 1400 مثل انتخابات 76 شود؛ لاریجانی مثل ناطق نوری می شود؟ مهاجری: قالیباف به شدت علاقمند به نامزدی در انتخابات 1400 است

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا اسحاق جهانگیری اصلاح طلبان اصولگرایان حزب کارگزاران سعید جلیلی محسن هاشمی حزب کارگزاران سازندگی انتخابات 1400 سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات 1400

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۸۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نارضایتی استاندار همدان از عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات

استاندار همدان، گفت: وضعیت پرداخت تسهیلات سفر ریاست جمهوری در استان ضعیف است و برای همین از عملکرد بانک‌ها در این بخش راضی نیستم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد شامگاه سه‌شنبه در نخستین جلسه ارزیابی عملکردی بانک‌های استان همدان، اظهار‌ داشت: استان در پرداخت تسهیلات از محل سفر ریاست جمهوری به متقاضیان وضعیت خوبی ندارد که از بانک‌ها انتظار داریم در پرداخت این تسهیلات تسهیل و تسریع ویژه‌ای داشته باشند.

وی با بیان اینکه مدیران بانکی استان نباید خساست کنند و تولیدکننده‌ها را دچار مشکل کنند، بیان کرد: پرداخت تسهیلات تولیدی برای واحدی که قرار است احیا شود نیز باید در اسرع وقت انجام شود.

استاندار همدان با اعلام اینکه مصوبات استان برای جهش تولید برای مدیران دستگاه‌ها و بانک‌ها لازم‌الاجرا است، عنوان کرد: مدیران بانکی ما باید با هم‌افزایی و تعامل بیشتر این مصوبات را اجرایی کنند تا بتوانیم به هدف موردنظر در بخش جهش تولید استان دست پیدا کنیم.

قاسمی‌فرزاد تحقق 19.6 درصدی پرداخت تسهیلات از محل سفر ریاست جمهوری را ضعیف قلمداد کرد و گفت: ماموریت ما برای کشورمان که خواسته مقام معظم رهبری و رئیس جمهور است، جهش تولید با مشارکت مردم است، لذا باید سیستم اداری، بانک‌ها و بخش خصوصی با تعامل بتوانند از اشتغال موجود صیانت کنند، اشتغال جدید ایجاد و اقتصاد استان را توسعه دهند.

وی در خصوص نسبت مصارف به منابع بانک‌های استان، نیز عنوان کرد: طبق گزارش ارائه شده در این نشست، با توجه به نسبت مصارف به منابع بانک‌های استان می‌طلبد کمیسیون هماهنگی بانک‌ها برای عملکرد بانک‌هایی که نسبت مصارف به منابع شان کمتر از میانگین مطلوب مورد نظر استان است برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشند.

استاندار همدان با اخطار به بانک‌های خصوصی که عملکرد غیرقابل قبولی در نسبت مصارف به منابع دارند، تاکید کرد: بانک‌های خصوصی اساسا تشکیل شدند که برخی ناکار‌آمدی‌های ساختاری بانک‌های دولتی را بپوشانند نه اینکه در عمل خود تبدیل به بانکی ناکار‌آمد شوند.

قاسمی‌فرزاد تاکید کرد: افرادی که متقاضی دریافت تسهیلات تولیدی از همدان هستند باید حساب‌های مالی و منابع آن‌ها نیز در استان باشد.

وی در مورد طرح‌های تسهیلات خرد، نیز گفت: در پرداخت این تسهیلات در استان وحدت رویه ایجاد شود همچنین تاییدیه دستگاه اجرایی پشتیبان، برای پرداخت این گونه تسهیلات کفایت می‌کند در این مورد در پرداخت این تسهیلات مساعدت لازم انجام شود.

تسهیلات سفر ریاست جمهوری فرصتی ویژه برای جهش تولید، اقتصاد و اشتغال

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان نیز در ادامه این جلسه گفت: تسهیلات سفر ریاست جمهوری یک فرصت ویژه و ممتاز برای جهش تولید، اقتصاد و اشتغال استان است که باید بانک‌ها نسبت به پرداخت آن اهتمام جدی داشته باشند.

سید مجتبی حسینی با بیان اینکه انتظار دارم جلسه بعدی گزارش بانک‌ها در پرداخت تسهیلات سفر تغییر محسوسی کرده باشد گفت: بانک ها متعهد به پرداخت تسهیلات به طرح های معرفی شده بر اساس سهمیه اعتباری مصوب در کمترین زمان ممکن هستند.

وی تاکید کرد: نحوه پرداخت تسهیلات سفر از سوی نهاد ریاست جمهوری به شکل منظم رصد می‌شود و هر بانکی که‌ در پرداخت این تسهیلات اجتناب و یا اهمال کند باید به شکل مکتوب دلایل آن را عنوان کرد تا تصمیم لازم در مورد نحوه برخورد با موضوع گرفته شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان، بیان کرد: برخی طرح‌های معرفی شده از دریافت تسهیلات انصراف داده اند که سریعا طرح‌های جایگزین به بانک های عامل معرفی خواهد شد.

حسینی خطاب به رئیس شعب بانک ملی در استان همدان نیز بیان کرد: از بانک ملی باتوجه به در اختیار داشتن تعداد شعب، منابع مالی و نیروی انسانی که نسبت به سایر بانک‌های عامل استان بیشتر است انتظار داریم در پرداخت تسهیلات تکلیفی و غیر تکلیفی تعامل بیشتری داشته باشد.

وی همچنین تاکید کرد: از مدیران بانک‌های عامل درخواست دارم مشکلات خود در خصوص پرداخت تسهیلات به ویژه تسهیلات محل سفر ریاست جمهوری را به دفتر معاونت اقتصادی اعلام کنند و شخصا برای پیگیری از بانک مرکزی و یا بانک عامل کشور ورود پیدا خواهم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته اصلاح شد + فیلم
  • پریدر استعفایش را پس گرفت و نیامد/ ثبت نام ۱۵ کاندیدا برای ریاست شطرنج
  • پایان زمان ثبت نام از کاندیداهای شطرنج
  • ثبت‌نام ۱۵ نفر در انتخابات فدراسیون شطرنج/ پریدر نیامد
  • رقابت ۲+۱ برای بالانشینی در بهارستان
  • اعتراض گودرزی در انتخابات ترای اتلون/اسبقیان:رای نمی‌دهم
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • نارضایتی استاندار همدان از عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات
  • رقابت ۲+۱ برای بالانشینی در بهارستان | رقابت این ۴ نقر به قالیباف
  • انتقاد یک اصلاح‌طلب از مواضع صهیونیستی رادیکال‌ها