Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک پژوهشگر تاریخ اسلام گفت: آمریکا اگر می‌توانست علیه ما اقدام‌ نظامی کند۴۲ سال خاری در چشم؛ استخوانی در گلو و یک کارد در قلبش نگه نداشته بود؛ آنها از عکس‌العمل ما به‌شدت هراس دارند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدحسین رجبی‌دوانی، پژوهشگر و مورخ تاریخ اسلام در ویژه برنامه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر که با عنوان «قدم، قدم تا انحطاط» برگزار شد به بررسی عوامل موثر بر فرهنگ مردم کوفه و رقم خوردن واقعه‌ی عاشورا (با نگاهی به وضعیت امروز جامعه) پرداخت و عنوان کرد: ضعف و انحطاط مردم کوفه به واقعه کربلا برنمی‌گردد، بلکه سابقه ای وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در پی خیانت به ولایت پس از رحلت پیامبر صلی اللّه علیه و آله و سلم، رهبری اسلام به دست کسانی افتاد که فاقد صلاحیت برای اداره جامعه بودند، جامعه نه تنها از لحاظ سیاسی بلکه از لحاظ دینی دگرگون گشت و ارزش های الهی عوض شد.

رجبی دوانی یادآور شد: زمانی که به اسم انتشار اسلام به دو ابرقدرت ایران و روم حمله کردند، غارت گری های جاهلی در پوشش دروغین جهاد در بین آنها زنده شد؛ به جاهایی حمله ور می‌شدند که برای آنها منفعت مادی داشته باشد و بتوانند زن و بچه ها را اسیر کنند و بیاورند؛ از این رو است که شمال آفریقا و مصر را می‌گیرند، ولی به داخل آفریقای سیاه وارد نمی‌شوند، در حالی که بسیار مستعد پذیرفتن اسلام بودند.

وی افزود: از آنجایی که کوفیان تجربه‌ عدل حکومت امیرالمؤمنین علیه السلام را داشتند، هر چند به او خیانت کرده بودند، اما دیگر پذیرش حکومت یزید برای آنها سنگین بود؛ لذا وقتی امام حسین علیه السلام حاضر به بیعت با یزید نشدند و قیام کردند، به امام نامه نوشتند.

این پژوهشگر تاریخ با اشاره به زمان ورود عبیداللّه بن زیاد به کوفه گفت: وقتی عبیداللّه بن زیاد وارد کوفه شد، ۳۰ نفر کارکنان دارالاماره را در اختیار داشتند و ۲۰ نفر از اشراف کوفه به او پیوستند؛ منتهی توانستند بر یک شهری که چند ده هزار نیروی نظامی دارد و ۴۰ هزار نفر آماده یاری امام حسین علیه السلام بودند غلبه پیدا کند.

وی افزود: علت این است که چون اشراف و نخبگان و خواص جامعه به عبیدالّله پیوسته بودند و خود اینها فاسد شده بودند با پول آنها را خرید. در تاریخ داریم ۴ هزار دینار طلا و ۲۰۰ هزار درهم نقره بین آنها تقسیم کرد و گفت بروید افراد قبایلتان را از یاری مسلم باز دارید و آنها را بترسانید (مردم چون سابقه‌ جنایت های عبیداللّه را در بصره و پدرش زیاد را در کوفه در نظر داشتند، جا زدند).

رجبی دوانی در ادامه به مقایسه‌ این واقعه‌ تاریخی با وضعیت جامعه امروز پرداخت و گفت: ما به لطف خداوند در زمانی زندگی می‌کنیم که برای اولین بار پس از رحلت پیامبر صلی اللّه علیه و آله و سلم ولایت حاکم است.

رجبی دوانی گفت: همیشه تاریخ بوده، هر وقت حکومت حقی روی کار آمده، مقابلش هم دشمنان بیرونی علم شده اند و هم منافقان داخلی. پیغمبر صلی اللّه علیه و آله و سلم در ده سال حکومتش در مدینه از همان روز اول با پدیده شوم نفاق مواجه بود؛ پس از غصب خلافت شما جریان نفاق را نمی‌بینید تا به خلافت رسیدن امیرالمؤمنین علیه السلام. جمهوری اسلامی هم از روزی که تاسیس شد؛ چون نظام حق ولایی بود با پدیده شوم نفاق مواجه بود.

وی ادامه داد: اگر زمانی ما با منافقین در برخورد نباشیم باید در حقانیت خود شک کنیم. ولی در برهه های مختلف شیوه و چهره های آن عوض می‌شود.

رجبی دوانی عنوان کرد: الان هم با یک پدیده شوم نفاق دیگری مواجه هستیم که در فتنه ۸۸ خودش را نشان داد؛ اینها واقعا دنبال از بین بردن نظام بودند و تقلب و اینها بهانه ای بود برای نابود کردن نظام؛ یکی از این خبیث ها و آقازاده های فاسدِ منحرف به کشور های مختلف غربی سفر می‌کرد و می‌گفت این تحریم‌ها را علیه ایران اعمال کنید تا نظام فرو بپاشد، ولی در این فتنه چون توده‌ مردم تابع ولایت بودند، نظام پایدار ماند.

وی با اشاره به ترور و شهادت سردار سلیمانی  افزود: الان هم همین جریانِ وابسته خائن به دنبال این است که نظام با آمریکا کنار بیاید؛ اینها معلوم است که دین ندارند.

رجبی روانی گفت: اگر یک جو غیرت ملی داشتند زمانی که آمریکای جنایت کار، نماد شهامت و شجاعت و اقتدار ایران، شهید حاج قاسم سلیمانی را به شهادت رساند چگونه باز برای مذاکره له‌له می‌زنند؟ و از طرفی عشق می‌کنند که جوبایدن خبیث بر سر کار بیاید.

این پژوهشگر تاریخ گفت‌: اینها قطعا تطمیع شده اند توسط دشمن؛ عین خواص زمان امام حسین علیه السلام در کوفه و به خواست دشمن دارند در جامعه رعب و وحشت ایجاد می‌کنند تا مردم جا بزنند و نظام و ولایت را یاری نکنند، تا آمریکا بتواند در آرزوهایی که برای تسلط بر ما دارد موفق شود.

وی افزود: برای همین نباید فریب حرفهایی با پوشش خردمندانه را خورد؛ یا باید بصیرت داشت و یا اگر آدم قدرت تحلیل ندارد، باید تبعیت از ولایت کند.

رجبی دوانی در ادامه تأکید کرد: آمریکا اگر می‌توانست علیه ما اقدامی کند (اقدام نظامی)  ۴۲ سال خاری در چشم و استخوانی در گلو و یک کارد در قلبش نگه نداشته بود و همان موقع ها کاری می‌کرد.

وی در پایان گفت:  آمریکا می‌داند که قدرت چنین کاری را ندارد و از عکس‌العمل به شدت هراس دارد، می‌داند که ما مردمی نیستیم زیر بار زور رویم.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: حزب الله دانشگاه امیرکبیر حمله نظامی واقعه ی عاشورا رهبری اسلام ه ترور و شهادت سردار سلیمانی علیه السلام رجبی دوانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۸۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: اقدام نظامی ایران علیه اسرائیل در چارچوب دفاع مشروع بود

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک خود در نیویورک با «مائورو وییرا» وزیر امور خارجه برزیل دیدار و در خصوص آخرین تحولات منطقه‌ای و بین المللی و روابط دوجانبه بین دو کشور گفتگو و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این دیدار که در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شد، با تشریح پاسخ مقتدرانه اخیر نیرو‌های مسلح کشورمان علیه رژیم صهیونیستی گفت: اقدام نظامی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی در چهارچوب دفاع مشروع و وفق حقوق بین‌الملل صورت گرفت.

 همچنین ضمن هشدار نسبت به هرگونه ماجراجویی توسط رژیم صهیونیستی، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با شدت بیشتری به هرگونه خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی پاسخ خواهد داد.

 امیرعبداللهیان از نقش برزیل در راستای کمک به توقف نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه قدردانی کرد و تاکید نمود: عامل اصلی ثبات و امنیت در منطقه، توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و کرانه باختری و برقراری آتش‌بس پایدار است.

وزیر امور خارجه ایران تداوم حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی و عدم اراده این کشور برای پایان جنگ در کنار جنگ طلبی نتانیاهو را دلیل اصلی ادامه نسل‌کُشی علیه فلسطینیان دانست و بر لزوم تداوم تلاش جامعه جهانی بویژه کشور‌های اسلامی برای پایان نسل‌کُشی تاکید کرد.

او همچنین بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای ارتقای روابط در تمامی سطوح سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و همچنین سفر متقابل مقامات دو کشور تاکید کرد.

«مائورو وییرا» وزیر امور خارجه جمهوری فدراتیو برزیل، در این این دیدار ضمن تاکید بر مخاطرات ناشی از گسترش دامنه تنش‌ها در منطقه، اظهار داشت: برزیل خواستار تنش زدایی در منطقه است و تمام تلاش خود را برای کمک به برقراری صلح و امنیت در منطقه بکار می‌گیرد.

وی در ادامه بر اهمیت گسترش روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران در تمامی سطوح سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تاکید داشت.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: اقدام نظامی ایران علیه اسرائیل در چارچوب دفاع مشروع بود
  • در هیچ اقدام تهاجمی علیه ایران مشارکت نکرده‌ایم
  • بلینکن: در هیچ اقدام تهاجمی علیه ایران شرکت نکردیم
  • وزیرخارجه آمریکا: در هیچ اقدام تهاجمی علیه ایران مشارکت نکرده‌ایم
  • اقدام نظامی وعده صادق ایران علیه اسراییل یک دفاع مشروع بود
  • اسرائیل گزینه‌های خوبی در برابر ایران ندارد
  • «وعده صادق» تنها یک اقدام تنبیهی علیه اسرائیل بود
  • زارعی: رژیم اسرائیل برای اقدام علیه ایران محدودیت زیادی دارد
  • اقدام ضدایرانی مجلس نمایندگان آمریکا در پی پاسخ موشکی به اسرائیل
  • اقدام ضدایرانی مجلس نمایندگان آمریکا