Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-24@15:01:54 GMT

توصیه‌های وزیر اقتصاد به سهامداران بورس

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۸۹۲۶۰

توصیه‌های وزیر اقتصاد به سهامداران بورس

فرهاد دژپسند گفت: من هیچگونه اختیاری ندارم که به مردم بگویم سهام خود را بفروشید یا خیر و یا بخرید اما می‌توانم خواهش کنم، در مورد فروش دارایی خود حداکثر دقت را داشته باشند.

به گزارش سرویس بورس مشرق، فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصاد و دارایی پس از حضور در جلسه کمیسیون اقتصادی، با حضور در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه نمایندگان با استفاده از حقوق قانونی خود متناسب با شرایط ملی سوالاتی را مطرح می‌کنند، گفت: من هم امروز به منظور پاسخگویی به سوالات تعدادی از نمایندگان در کمیسیون اقتصادی حضور یافتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

بورس بی‌تفاوت به حقوقی‌ها

وی با بیان اینکه یکی از مباحث مهمی که نمایندگان بر آن تاکید داشتند، مشکلات مربوط به تجارت خارجی و ترخیص کالاها از گمرکات بود، افزود: خوشبختانه تعدادی از سوالات قبلاً به ما ارسال و جلسه‌ای در گمرک برای بررسی آن برگزار شده بود که در نشست مذکور گزارش پیشرفت‌های حوزه هوشمندسازی گمرک ارائه شد و خوشبختانه نمایندگان هم قانع شدند.

دژپسند تصریح کرد: در ادامه این جلسه مشکلات مرتبط با ترخیص کالا هم بررسی شدکه توضیحاتی هم درباره آن ارائه کردم که البته درباره بخشی از موارد هنوز اظهار نشده و نمی‌توان آنها را در زمره رسوب تلقی کرد.

وزیر امور اقتصاد و دارایی اظهار کرد: بارها در بنادر هستند و یا حتی برخی از بارها هنوز تخلیه نشده‌اند، به هر حال علت اصلی عدم ترخیص کالاها منشأ ارزی دارد و تایید این‌ها باید توسط بانک مرکزی صورت گیرد و ما طبیعتاً تابع قوانین و مقرارت هستیم.

وی تاکید کرد: خوشبختانه بانک مرکزی تسهیلاتی برای ترخیص کالاهای اساسی در گمرک ایجاد کرده و بنده فکر می‌کنم که وارد کنندگان باید وارد عمل شوند و در گمرک کاملا زمینه آماده است و مقرر شد که گزارش آن را به صورت کتبی ارسال کنیم، بخشی از سوالات نیز درباره نظام بانکداری به ویژه عملکرد بانک‌های خصوصی بود و در خصوص تقاضای تحقیق و تفحص برخی نمایندگان در این خصوص بحث و بررسی صورت گرفت و قرار شد، طی ده روز آینده وزارت اقتصاد نظرات خود را به صورت مکتوب ارائه کند.

عده‌ای با برنامه‌ریزی سعی دارند تا سهامداران را با فشار روانی مجبور به فروش کنند

دژپسند گفت: خیلی از مواردی که امروز مطرح شد، نیازمند این بود که جلساتی به صورت مشترک در وزارتخانه با سازمان‌های تابعه برگزار شود که مقرر شد، معاون پارلمانی وزارت اقتصاد پیگیر این موضوع باشد.

وزیر اقتصاد با اشاره به نوسانات بازار بورس هم گفت: از همه کسانی که می‌خواهند وارد بورس شده یا از آن خارج شوند، خواهش می‌کنم سه عبارت مشاوره، مطالعه و معامله را مبنای کار خود قرار دهند الان که بحث خروج از بورس مطرح است، به مردم می‌گویم که این دارایی شماست پس این دارایی را در معرض اصطلاحا بیا و بخر قرار ندهید چرا که این امر باعث عدم بیان ارزش واقعی سهام می‌شود.

وی تصریح کرد: من هیچگونه اختیاری ندارم که به مردم بگویم سهام خود را بفروشید یا خیر و یا بخرید اما می توانم خواهش کنم، در مورد فروش دارایی خود حداکثر دقت را داشته باشند. بنابراین مردم دارایی خود را در معرض فروش قرار ندهند تا برخی خریداران تور بیندازند، چرا که عده‌ای با برنامه‌ریزی سعی دارند تا سهام داران را با فشار روانی مجبور به فروش کنند.

وزیر اقتصاد و دارایی بیان کرد: نظرسنجی‌های ما در بسیاری موارد دیدگاه خوبی نسبت به آینده دارد اما می‌بینیم که برخی نظرسنجی‌های منفی را برجسته می‌کنند، ما در جلسه اخیر شورای عالی بورس ابزارهایی را تعریف کرده ایم که شرایط فروش تبعی را فراهم می‌کند که این امر یک ضمانت تلقی می‌شود پس وقتی تضمین وجود دارد چرا باید سهام با قیمت پایین فروخته شود،از بنگاه ها تقاضا می‌کنیم که بحث سهام خزانه را جدی بگیرند.

منبع: خانه ملت

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین وزیر اقتصاد فرهاد دژپسند بورس شاخص بورس بازار بورس بورس تهران فرابورس سازمان بورس سازمان بورس و اوراق بهادار بورس کالا اخبار بورس بازار بازار سرمایه سرمایه گذاری بازار سهام سهام سهامداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۹۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خداحافظی با نخستین سامانه تحت وب سمات پس از ۱۶ سال

فعالیت نخستین سامانه تحت وب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی پس از ۱۶ سال ارائه خدمت، از فهرست سامانه‌های تحت وب این شرکت متوقف شد تا بیش از ۴۰ هزار کاربر این سامانه به درگاه ذینفعان بازار سرمایه منتقل شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فعالیت سامانه وضعیت دارایی سهامداران (IPS) به عنوان نخستین سامانه تحت وب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در مراسمی با حضور مدیرعامل این شرکت متوقف شد تا بیش از 40 هزار کاربر این سامانه به درگاه ذینفعان بازار سرمایه (ddn.csdiran.ir) منتقل شوند.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری در این مراسم که با حضور معاون و مدیران فناوری و توسعه نوآوری برگزار شد، گفت: توسعه خدمات زیر ساختی در شرکت سپرده گذاری مرکزی باعث شده است تا این شرکت بتواند خدمات متنوعی را به ذینفعان خود ارائه کند.

محمد باغستانی با بیان اینکه تحولات فراوانی در سال های اخیر در حوزه فناوری اطلاعات در شرکت سپرده گذاری مرکزی رخ داده است، افزود: هدفگذاری مهم این شرکت در سال 1403 ارتقا و توسعه کیفی سامانه های سمات است تا بتوانیم خدمات مطلوبتری را به ذینفعان مختلف شرکت سپرده گذاری مرکزی ارائه دهیم.

وی یکی از ویژگی های بارز شرکت سپرده گذاری مرکزی را پویایی در این مجموعه بابت راه اندازی، توسعه، ارتقا و توقف فعالیت سامانه های خود اعلام کرد و اظهار داشت: عمر مفید سامانه ها با توجه به تغییرات فراوان در حوزه فناوری اطلاعات، حدود 10 سال است به همین علت فعالیت نخستین سامانه تحت وب شرکت سپرده گذاری مرکزی متوقف شد تا از این پس، کاربران این سامانه از خدمات متنوع و یکپارچه سامانه ذینفعان بازار سرمایه استفاده کنند.

این گزارش می‌افزاید: ایده راه اندازی سامانه وضعیت دارایی (IPS) را مرحوم علیرضا حاجی نوروزی مدیرعامل وقت شرکت سپرده گذاری مرکزی در سال 1386 برای مشاهده پرتفو (سبد دارایی) سهامداران مطرح کرد و این سامانه شهریورماه سال 1387 رونمایی شد.

سهامداران برای فعالیت در این سامانه که دارای سه نسخه فارسی، انگلیسی و تحت اندروید موبایل بود باید به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و در این سامانه ثبت نام می کردند تا بتوانند خدماتی همچون ارایه اطلاعات دارایی سهامداران (سبد سهام)، دارایی قابل معامله، کارگزار ناظر، نمایش آخرین معاملات آخرین روز معاملاتی و امکان گزارش گیری از سبد سهام را دریافت کنند.

در مجموع بیش از 40 هزار سهامدار در این سامانه حساب کاربری داشتند اما به مرور بعد از رونمایی درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه که خدمات کامل تری را در اختیار سهامداران قرار می داد سامانه وضعیت دارایی سهامداران به مرحله بازنشستگی خود نزدیک شد و پس از 16 سال ارائه خدمت، از فهرست سامانه های تحت وب شرکت سپرده گذاری مرکزی خارج شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قرار داد واگذاری شركت های استقلال و پرسپولیس امضا شد
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳/ افت بازار سهام، سیگنال فرصت خرید است؟
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد
  • جزییات واگذاری سرخآبی‌ها از زبان وزیر اقتصاد و دارایی
  • سهام باشگاه استقلال و باشگاه پرسپولیس قیمت‌گذاری شد + فیلم
  • واریز بیش از ۹۴۱ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران
  • واگذاری پرسپولیس به بانک ها قانونی نیست | فروش سرخ پوش ها به بانک ها چه آثاری دارد؟
  • خداحافظی با نخستین سامانه تحت وب سمات پس از ۱۶ سال