Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،بعد از پایان دوران دفاع مقدس، نوحه‌های مشهور آن زمان مانند «ای لشکر صاحب زمان»، «کربلا کربلا ما داریم می‌آییم»، «ممد نبودی»، «سوی دیار عاشقان» و ... ورد زبان‌ها شد، اما به مرور نسل جدید نمی‌توانست با این نوحه‌ها ارتباط برقرار کند و نیاز بود نوحه جدیدی برای این پیوند نسلی خوانده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حضور سعید حدادیان در دفاع مقدس

سعید حدادیان که خودش با رزمندگان مانوس بود، فرزند نوجوانش ـ محمدحسین ـ را به مشورت گرفت. حاج سعید می‌گوید: «پسرم محمدحسین ۱۰ـ۱۱ سال داشت که به فکر افتادم نسل جوان را به نسل خود و قبل خود گره زده و به نوعی به هم وصلشان کنم. یک شب که با محمدحسین نشسته بودیم به حرف و بحث، این شعر را سرودم. اولین‌بار هم آخر ماه صفر در هیأت رزمندگان غرب تهران خواندم.»

نوحه‌ای که اشک رهبر را جاری کرد

شاید اوج فراگیری این نوحه، زمانی بود که در محضر مقام معظم رهبری خوانده شد. حدادیان می‌گوید: «فاطمیه‌ای در محضر حضرت آقا برای اولین‌بار بخش‌هایی از «یاد امام و شهدا» را خواندم و احساس کردم وقت یک قدری گذشته، ادامه ندادم. وقتی خدمت حضرت آقا رسیدم چند قدمی به استقبال آمدند و این رفتار با همیشه تفاوت داشت. عرض کردم: «حضرت آقا ببخشید قسمت آخر مداحی اضافه بر سازمان بود.» ایشان که هنوز حالت محزون داشتند با بغض فرمودند: «این آخرین بخش مداحی‌تان از همه بهتر بود؛ چرا همه را نخواندید»؟» ایشان متوجه بودند که این اشعار طولانی است. گفتم: آقا! اجرای این مرثیه، ۲۰ دقیقه طول می‌کشید؟ من باید بخش‌هایی را با پسرم بخوانم. حضرت آقا فرمودند: «پسرتان را هم بیاورید و با او بخوانید.»

حاج سعید می‌گوید: «دفعه بعد به پسرم، محمدحسین گفتم من می‌دانم که حضرت آقا از حافظه سرشاری برخوردار هستند، اما با همه این تفاسیر فضای آنجا یک ایجاب‌هایی دارد که ممکن است در این ۶ ماهی که از آن موضوع گذشته نتوانی بخوانی. به هر حال با هم رفتیم؛ تا رسیدیم یک نفر آمد و به من گفت: «حضرت آقا گفتند آن شعر یاد امام و شهدا فراموش نشود.» می‌دانید شب عاشورا، صدای مداح آن شادابی اولیه را ندارد و برای این موضوع آن شب یک قدری لحن‌ها را تندتر اجرا می‌کردم. همه واقعا منقلب شده بودند؛ واقعاً این باور را داشتم که حضرت‌آقا در آلبوم خاطرات‌شان تصاویر شهیدان بهشتی، مطهری، مفتح، کاوه و هاشمی‌نژاد و... را ملاحظه می‌کردند.


حاج سعید حدادیان در محضر رهبر انقلاب

پس از پایان مداحی رفتیم برای دست‌بوسی خدمت حضرت آقا؛ ایشان دو سؤال از بنده کردند: اول پرسیدند، شعر از کی بود؟ عرض کردم، خودم. آقا فرمودند این باید کلیپ بشود. پس از آن با محمدحسین پسرم رفتیم بهشت زهرا و با برخی از دوستان فیلمبرداری کردیم و یک کلیپ ساخته شد.»

بیشتر بخوانید

روایت جالب آقای دیپلمات از حضور در جنگ/ رفتم نان بخرم از جبهه سر در آوردم

این نوحه میان رزمندگان دوران دفاع مقدس هم جایگاه ویژه‌ای پیدا کرد؛ چون حال و هوای جبهه‌ها را برای آن‌ها ترسیم می‌کرد. زمانی که سعید حدادیان آن را در هیأت گردان مقداد خواند و از حال و هوای آن روز‌های رزمندگان در قالب شعر گفت، گویی حرف دل با آنان زد، حرف‌هایی که هرکدام با فرزندان خود می‌زدند.

مالک مددی فرمانده کنونی گردان مقداد و مسئول هیأت این گردان می‌گوید: «سال ۶۶ در جلسات هیأت که رزمنده‌ها دور یکدیگر جمع می‌شدند، حاج سعید حضور پیدا کرد و این نوحه را خواند که شور و حال عجیبی در هیأت ایجاد کرد.»

سعید حدادیان در این نوحه که شعرش را خودش سروده است، تلاش کرده تا سوالات نسل‌های جدید در خصوص جبهه‌ها را پاسخ دهد و حال و هوای آن روز‌ها را بیان کند. این نوحه را بار دیگر بشنوید.

منبع: فارس

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دفاع مقدس دفاع مقدس رهبر معظم انقلاب سعید حدادیان سعید حدادیان حضرت آقا حاج سعید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۹۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله فاضل لنکرانی: نباید اجازه دهیم از بسیج یک وجهه ترسناک برای مردم درست کنند/ مسئولان و مدیران نظام اسلامی باید در طهارت نفس و در پاک‌دستی برای بقیه الگو باشند/ مراقبت از پاک‌دستی فقط با نظارت فیزیکی بسیج ادارات حاصل نمی‌شود؛ کارهای فرهنگی لازم است

به گزارش جماران؛ در آستانه سالروز ولادت با سعادت امام حسن مجتبی علیه السلام، سردار هاشمی فرمانده و جمعی از مسئولین بسیج ادارات قم در مرکز فقهی ائمه اطهار علهیم السلام با آیت الله فاضل لنکرانی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار و گفتگو کردند.

متن سخنان  آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی  در دیدار فرمانده و جمعی از مسئولین بسیج ادارات قم در پی می آید:

بسم الله الرحمن الرحیم

 از خدای تبارک و تعالی استدعا می‌کنم در این ماه رحمت و برکت، توفیق بندگی خودش را در همه ما بیشتر کند و در این ضیافت الهی به احسن وجه ما را مورد کرامت و عنایت خاص خود قرار بدهد تا بتوانیم لیالی قدررا به احسن وجه درک کنیم.

ولادت امام مجتبی (ع) و همچنین سال نو را تبریک عرض می‌کنم ان شاء الله سال بسیار خوبی همراه با رعایت دستورات دینی، توفیق در عمل و تحکیم پایه‌های انقلاب و استمرار دین در جامعه داشته باشیم.

بسیج در حدّ کلان یکی از مهم‌ترین نهاد‌های برخاسته از انقلاب است که مورد عنایت ویژه امام رضوان الله تعالی علیه بود و در صحنه‌های بسیار مهم با حضور قوی و پرشور خود انقلاب را حفظ، تقویت و تحکیم کرده است. به این نکاتی که اشاره فرمودید باید هر چه قوی‌تر عمل شود، پاک دستی مسئولین کشور، مدیران ادارات و کارمندان، مطلبی است که اسلام خیلی بر آن تکیه دارد، امام خمینی رضوان الله علیه و رهبری معظم نیز خیلی به آن تاکید و عنایت داشته و دارند، ولی متأسفانه آن‌طور که باید و شاید در این چند دهه مورد توجه قرار نگرفته، امیدواریم در این سال بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

 

 

مسئولان و مدیران نظام اسلامی می‌بایست در طهارت نفس و در پاک‌دستی برای بقیه الگو باشند، همان‌طوری که خود رهبری و برخی دیگر از مسئولان در پاک‌دستی الگو هستند. مراقبت از پاک‌دستی هم فقط با نظارت فیزیکی بسیج ادارات حاصل نمی‌شود. قبل از نظارت فیزیکی، کارهای فرهنگی لازم است. می‌بایست برای مدیران و کارمندان لااقل در هر ماه جلسات اخلاقی و تهذیبی بگذارید تا اعتقاداتشان قوی‌تر بشود. چرا یک فرد پاک‌دست نیست؟ برای اینکه یا خدا را قبول ندارد یا خدا را فراموش می‌کند، یا قیامت را قبول ندارد یا آن را فراموش می‌کند! چرا اینقدر در روایات تصریح شده که «اکثروا ذکر الموت»، یاد مرگ را در دل خود زیاد کنید، برای اینکه انسان با یاد مرگ یک تحوّل روحی پیدا می‌کند.

 

 

نکته دوم حضور در میان مردم و خدمت به مردم است، این کار که در مصلای نماز جمعه قبل از نماز جمعه یا روزهای دیگر، مدیری بنشیند و پاسخ‌گوی مردم باشد، یکی از آرزوهای همه ما بوده، مدیر باید در دسترس مردم باشد، درد مردم را بشنود و از درد جامعه و مشکلات مردم آگاه باشد. به اداره خودش و ارتباط با کارمندانش توجه داشته باشد. بحمدلله  هر چه زمان پیش می‌رود آن تعابیری که امام رضوان الله تعالی علیه در مورد بسیج داشتند بیشتر نمود پیدا می‌کند که می‌فرمودند بسیج یک شجره طیبه است، یک زمانی ما بسیج را فقط در دفاع مقدس و جنگ و جهاد خلاصه می‌کردیم، اما نه! بسیج  شجره طیبه‌ای است که واقعاً در همه زوایای نظام اسلامی باید حضور ارزشی مهم داشته باشد. نباید اجازه دهیم از بسیج یک وجهه ترسناک برای مردم درست کنند، بسیج باید یک چهره خدوم آماده ایثار نزد مردم داشته باشد همان‌طور که در مواقع بحران چنین بوده است. لازم است به تعابیری که امام فرموده بیشتر دقت بشود، الحمدلله اینها شکل گرفته و در حال توسعه است. من به سهم خودم از زحمات همه بسیجیان عزیز تشکر نموده ودعا می‌کنم خدا به شما و همه ما توفیق دهد که بتوانیم در راه حفظ انقلاب قدم‌های مؤثر برداریم.

دیگر خبرها

  • تحقق یک آرزوی دیرینه؛ مترو به حرم رضوی متصل می‌شود
  • پیام تسلیت امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی
  • آیت‌الله فاضل لنکرانی: نباید اجازه دهیم از بسیج یک وجهه ترسناک برای مردم درست کنند/ مسئولان و مدیران نظام اسلامی باید در طهارت نفس و در پاک‌دستی برای بقیه الگو باشند/ مراقبت از پاک‌دستی فقط با نظارت فیزیکی بسیج ادارات حاصل نمی‌شود؛ کارهای فرهنگی لازم است
  • روایت نور؛ از ابتدا تا انتهای سفر عاشقی به کربلای ایران
  • رزمندگان زنجانی با غیرت و سخت‌کوش بودند
  • پدران و مادران شهدا در لامرد تجلیل شدند
  • هرکس چشم خود را از نگاه حرام نگه دارد به قلبش ایمنی داده است
  • حال‌وهوای حرم حضرت معصومه در شب میلاد کریم اهل‌بیت(ع)
  • چرا امام حسن (علیه السلام) را مجتبی و کریم اهل بیت می‌گویند؟
  • وصف مظلومیت کریم اهل بیت(ع)