Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست هم اندیشی مدیران گروه صنعتی بارز با اساتید برجسته دانشگاه های مطرح در محل دانشکده مهندسی مکانینک دانشگاه تهران در راستای تبادل اندیشه برای رفع موانع در کارخانه بارز سیرجان برگزار شد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از روابط عمومی و ارتباطات گروه صنعتی بارزسرپرست گروه صنعتی بارز در این نشست با اشاره به ارتباط ضعیف بین دانشگاه و صنعت این جلسه را سرآغاز ارتباط بیشتر میان دانشگاه و صنعت عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اکبر مشرفی تصریح کرد: ارتباط صنعت و دانشگاه تاکنون آنطور که باید محقق نشده است و هنوز ارتباط نزدیکی به وجود نیامده است.

 وی تصریح کرد: تحریم ها فرصت بسیار خوبی هم برای دانشگاه و هم برای صنعت است که روند تکراری اتکاء به تکنولوژی خارج از کشور را کاهش دهیم و مشکلات صنعت توسط بزرگان، اساتید و فرهیختگان دانشگاه حل شود.

مشرفی بیان کرد: باید به صنمعت زیرساختی­تر و علمی­تر نگاه کنیم تا انشالله در آینده  صادرکننده برتر در دنیا باشیم.

وی با اشاره به تولید بیدبایر در کارخانه لاستیک سیرجان، گفت: در سیرجان که هم تایر روکش هم بیدبایرتولید می شود یک طرح تولید "استیل کورد" را در دست اقدام داریم که شباهت زیاد به بیدبایر دارد و امیدواریم از دانش و تجربه اساتید دانشگاه برای تهیه استیل کورد با تکنولوژی بالا بهره ببریم.

مشرفی در پایان گفت: خوشحالم که سرآغاز خوبی بین گروه صنعتی بارز و دانشگاه انجام شده است تا  طرح های توسعه ای خوبی که در گروه صنعتی بارز در حال اجرا هستند با همکاری دانشگاه ها به سرانجام بسیار خوبی برسد.

تولید 41 درصد تایر کشور در بارز

مدیرکل بهره­برداری کارخانه بارز کرمان نیز در این جلسه به معرفی کوتاهی از بارز پرداخت و گفت: د لاستیک بارز در سال 1372 با ظرفیت 25 هزار تن شروع به کار کرد و امروز بعد از 25 سال ظرفیت تولید به 140 هزار تن در سال رسیده است.

محمد زنده روح افزود: شرکت های بارز کردستان، سامان بارز و بارز سیرجان زیرمجموعه گروه صنعتی بارز هستند  و هم اکنون 41 درصد تولید لاستیک کشور توسط شرکت های زیرمجموعه بارز انجام می شود و به نوعی بارز رهبر تایرسازان ایران است.

به گفته زنده روح لاستیک بارز در رنکینگ جهانی رتبه 54 را دارد اما متاسفانه با توجه به نرخ ارز و پایین آمدن ارزش پول ملی، ما هم‌اکنون در حال عقب افتادن در بازار جهانی هستیم.

وی درباره شرکت بارز سیرجان گفت: بارز سیرجان در سال 74 به بهره‌برداری رسیده و نقش مهمی در تولید بید بایر و فنر دارد. هچنین ما در این شرکت به بازیافت لاستیک‌های فرسوده و کمک به محیط زیست نیز توجه زیادی داریم.

در ابتدای این نشست رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران نیز با ابراز خرسندی ازبرگزاری این جلسه گفت: امروز همه بر لزوم همکاری صنعت و دانشگاه تاکید دارند و ما به دنبال اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی در دانشکده با همکاری گروه صنعتی بارز هستیم.

کارن ابری نیا تصریح کرد: خوشبختانه امروز اساتید و نخبگان زیادی هستند که خدمت در کشور را به رفتن به خارج از کشور ترجیح می‌دهند و در کشور می مانند و خدمت می کنند.  

در پایان این نشست یک تفاهنامه همکاری بین گروه صنعتی بارز و دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران در راستای همکاری و تعامل بیشتر میان دانشگاه و صنعت و نیز بهره مندی از توان تخصصی اساتید دانشگاه برای بهبود و رفع موانع تولید گروه صنعتی بارزمنعقد شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بارز گروه صنعتی بارز گروه صنعتی بارز دانشگاه تهران بارز سیرجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۹۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷ برابر شدن قرار داد‌های دانشگاه شاهد با صنعت

خلداوی رئیس دانشگاه شاهد در نشست خبری گفت: دانشگاه شاهد در سال ۶۹ تاسیس شده است و اکنون دانشکده‌های دانشگاه در یک مکان متمرکز شده است. دانشگاه شاهد دارای ۱۰ دانشکده است که چهار دانشکده مربوط به علوم پزشکی است؛ دانشکده داروسازی در آینده نزدیک تاسیس خواهد شد. 

وی بیان کرد: دانشگاه شاهد دارای شش هزار دانشجو در تمام مقاطع است. در حوزه آموزش و پژوهش اقدامات خوبی انجام شده و بودجه پژوهشی در این مدت ۱۰ برابر شده است. 

رئیس دانشگاه شاهد ادامه داد: آزمایشگاه محاسبات رایانه ای با هزینه پنج میلیارد تومان راه اندازی شده است. تعداد قرارداد های ارتباط با صنعت در مدت دو سال ۱۷ برابر و میزان مبلغ آن حدود ۱۴ برابر شده است. 

خلداوی تاکید کرد: مجوز تاسیس پارک علم و فناوری اخذ شده است و در مدت دو سال گذشته مرکز رشد افتتاح شده است. پذیرش دانشجو در دانشگاه شاهد غیر متمرکز است. 

وی افزود: سرانه تولید مقاله به ازای هر استاد حدود ۱/۵ است و سالیانه ۵۳۰۰ مقاله در این دانشگاه نوشته می شود. دو استاد یک درصد و دو استاد دو درصد در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند. 

وی گفت: اکنون در دانشگاه شاهد حدود ۶۰ دانشجوی خارجی در حال تحصیل هستند و اکثرا از کشور نیجریه هستند. از سال بعد از ۱۲ کشور مانند پاکستان، استرالیا، عراق و سوریه دانشجو در این دانشگاه خواهیم داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهمنامه جاده ای و تقویت مناسبات حمل و نقلی با تاجیکستان
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • ۱۷ برابر شدن قرار داد‌های دانشگاه شاهد با صنعت
  • آمادگی استانداری تهران در انعقاد تفاهمنامه فرهنگی،اجتماعی و سلامت
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • انعقاد تفاهم نامه همکار بین اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی و دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه