Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، عباس نجاری، رئیس اداره محیط زیست ملایر با اشاره به اینکه این شهرستان دارای دو منطقه حفاظت شده لشگردر و گلپرآباد است، گفت: سه منطقه شکارممنوع شامل منطقه زند، علوی و تالاب آقگل در این شهرستان وجود دارد.

او با اشاره به اینکه ۹۳ هزار متر مربع از اراضی ملی در مناطق حفاظت شده شهرستان به صورت شخم‌های مشکوک و غیر مجاز شناسایی شده است افزود: در این زمینه با کمک منابع طبیعی حدود ۵ هزار و ۳۰۰ متر تاکنون از متصرفین خلع ید شده و مابقی نیز با همکاری مراجع قضایی در دست اقدام و پیگیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملایر ادامه داد: این میزان اراضی شناسایی شده از نیمه دوم سال گذشته تاکنون در حال اقدام و پیگیری بوده و امیدواریم هر چه سریعتر با همکاری مراجع قضایی شاهد رفع تصرف و برگرداندن این اراضی به محیط زیست و اراضی ملی باشیم.

نجاری با بیان اینکه منطقه حفاظت شده لشگردر با مساحت حدود ۱۶ هزار هکتار در جنوب شرقی ملایر واقع شده است، گفت: این منطقه به لحاظ دارا بودن پتانسیل‌های بالا در سال ۶۳ به عنوان منطقه شکار ممنوع اعلام شد و در سال ۶۹ به منطقه حفاظت شده ارتقا یافت.

او ادامه داد: این منطقه در سه وضعیت کوهستانی، تپه ماهور و دشت واقع شده و ۱۱ چشمه دائمی را در خود جای داده و ۱۶ روستا در اطراف منطقه وجود دارد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست ملایرعنوان کرد: منطقه حفاظت شده لشگردر دارای تنوع گیاهی و جانوری بالایی است و ۲۲۶ گونه گیاهی، ۷۵ گونه پرنده و ۱۸ گونه پستاندار در آن زندگی می‌کنند.

نجاری با بیان اینکه به منظور صیانت از منطقه حفاظت شده لشگردر ملایر دو پاسگاه محیط‌بانی در اطراف این منطقه وجود دارد گفت: وجود صنایع حاشیه منطقه، استخراج و فعالیت‌های معدنی، چرای زودهنگام و مازاد بر ظرفیت در مراتع منطقه و دام غیر مجاز، تخریب و شخم‌زنی اراضی و تبدیل مراتع به اراضی کشاورزی، خشکسالی، وجود عشایر در منطقه، بوته‌کنی و برداشت بی‌رویه پوشش گیاهی منطقه از جمله تهدید‌های منطقه لشگردر طی سال‌های اخیر بوده است.

او در ادامه با اشاره به وجود منطقه حفاظت شده گلپرآباد تأکید کرد: این منطقه در سال ۸۵ به عنوان منطقه شکارممنوع معرفی شد و به علت داشتن شرایط مناسب زیستی و تنوع گونه‌ای مناسب در سال ۸۶ به منطقه حفاظت شده ارتقا یافت.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست ملایرافزود: منطقه حفاظت‌شده گلپرآباد با وسعتی ۸ هزار و ۳۲۶ هکتار در فاصله حدود ۴۰ کیلومتری جنوب شرقی شهرستان واقع شده و دارای چندین چشمه و از تنوع حیاتی به ویژه پوشش گیاهی بسیار غنی برخوردار است و از این رو رشد و تکثیر حیات وحش آن در خور توجه است.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست منابع طبیعی منطقه حفاظت شده لشگردر رئیس اداره محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۰۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تعرض از ۱۷۷ هکتار زمین دولتی

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از رفع فوری ۶۵۷ مورد تعرض به اراضی دولتی از ابتدای سال توسط یگان حفاظت این سازمان در سراسر کشور خبر داد و گفت: مساحت این اراضی بیش از ۱۷۷ هکتار بوده است.

به گزارش مشرق، ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، گفت: در مورد اجرای احکام قطعی نیز در فروردین ماه امسال، ۲۱ مورد حکم قطعی به مساحت ۵۴ هکتار در کل کشور اجرا شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به نقش مؤثر یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در مبارزه با زمین‌خواری در کشور، افزود: نیروهای یگان حفاظت در همه استان‌های کشور و به صورت شبانه‌روزی در حال حفاظت از اراضی دولتی هستند و عملکرد این نیروها بیشتر جنبه پیشگیرانه دارد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • رفع تعرض از ۱۷۷ هکتار زمین دولتی
  • صدور حکم قضایی علیه مدیرعامل شرکت دولتی در اصفهان
  • رفع تصرف ۱۲۶ هزار مترمربعی اراضی ملی در خوزستان
  • (ویدئو) صحبت کردن یک محیط‌بان با خرس قهوه‌ای با لهجه مازنی
  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری
  • مدیریت اجتماعی پسماند در ۱۵ شهر و روستای چهارمحال وبختیاری
  • «نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • رفع تصرف ۱۱ هزار و ۶۹۷ متر مربع زمین ملی استان
  • بازگشایی پاسگاه محیط بانی دریاچه تار/ ورود گردشگران و طبیعت‌گردان به منطقه ممنوع است