Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار شهید ولی الله عباسی یکی از شهدای دوران دفاع مقدس دراستان ایلام است که توجه خاصی به مسائل اعتقادی و مسئولیت پذیری داشت به طوری همیشه اطرافیان خود را مسائل اعتقادی تشویق می کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایلام بیدار، دفاع مقدس سرشار از الگوهایی است که می توان از آن ها درس گرفت به عنوان سرمشقی برای پیشرفت استفاده کرد تا بتوان ترحیم ها را شکست داد و دشمنان را در رسیدن به اهدافشان ناکام گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجربه دفاع مقدس نشان می دهد که با استعداد یابی به نتایج شگفت انگیزی دست یافت و انسان هایی را تربیت کرد که امروز الگوی دیگران هستند و می توان از آن ها نکاتی یاد گرفت که در زمینه های مختلف امروزه مورد نیاز جامعه است.

تربیت نسل های آینده وظیفه مهمی است که همه برعهده دارند واین در حالی است که در دوران دفاع مقدس انسان های بزرگی با تمام وجود برای دفاع از انقلاب اسلامی ایستادند وبه شهادت رسیدند واین نشان می دهد که تربیت نسل انقلابی چقدر مهم است.

در هر منطقه ای از ایران اسلامی سفر کنیم حتما به یادمان شهدا ویا اسم شهدا برمی خوریم، کسانی که امروز الگوهای خوبی برای جوانان امروزه هستند تا درمقابل تهدیدات دشمن مراقب باشند.

قطعا زنده نگه داشتن یاد ونام شهدا وظیفه مهمی است که راه و روش شهدا را برای آیندگان تبیین می کندو نسل های آینده را برای یاد گرفتن راه و روش تربیت دینی وانقلابی آماده می سازد.

شهید ولی الله یکی از سرداران شهید شهرستان چرداول است که با تمام وجود در دفاع از انقلاب در مقابل دشمن ایستاد تا به فیض شهادت نائل شد، دراین گزارش قصد داریم به زندگی این شهید دوران دفاع مقدس بپردازیم.

شهید ولی الله عباسی سال 1343 در روستای پاقلعه از توابع شهرستان چرداول به دنیا آمد که تحصیلات ابتدایی وراهنمایی را در محل زندگی گذراند و سال آخر دبیرستان را در مرکز استان گذرانید که با داشتن ویژگی هایی مانند استعداد ودرس خوان بودن زودتر از دیگران موفق به اخذ دیپلم شد.

وی پس از دریافت مدرک دیپلم در سال1360، برای انجام خدمت سربازی به سپاه پاسداران پیوست و به عضویت رسمی سپاه درآمد. پس از گذراندن دوره­های آموزشی گوناگون، در بخش عقیدتی- سیاسی سپاه به عنوان مربی عقیدتی مشغول به کار شد. آخرین مسئولیتی که به ایشان محول گردید، جانشینی گردان پیاده503 شهید بهشتی بود. عباسی، افزون بر شرکت در عملیات والفجر3 و والفجر5، در چندین عملیات ایذایی و تک محدود، ضربات شکننده ­ای بر دشمن وارد ساخت

او همیشه مراقب وضعیت نیروها بود

"جاسم ولدبیگی" از رزمندگان دوران دفاع مقدس در خصوص شهید ولی االله عباسی گفت:من به همراه تعدادی از هم کلاسی هایم بعد از امتحانات پایه اول دبیرستان عازم جبهه شدیم  پس از آموزش­های اولیه، ما را در اختیار گردان 503 که مقر آن در منطقه ی چنگوله مهران  بود، قرار دادند. از آن­جا هم به تپه­ی 230 اعزام شدیم و در سنگرهای روی تپه مستقر شدیم. "جاسم امامی"، فرمانده گردان 503 شهید بهشتی و ولی الله عباسی، جانشین گردان بود.

وی در ادامه گفت: چیزی که در آن روزها خیلی برایمان جالب رفتار شهید عباسی بود که با نیروها چنان محترمانه برخورد می کرد که ما شرمنده می شدیم همچنین دریکی از عملیات ها که آرپی جی زن بودم به اردوگاه دشمن حمله کردیم وفرمان آتش داده شد خوب به یاد دارم که که در آن شب مهتابی ابری جلوی ماه قرار گرفته بود و نتوانستیم گلوله گذاری را به خوبی انجام دهیم ، خوشبختانه بالاخره مشکل برطرف شد وگلوله ها را به طرف دشمن شلیک کردیم وپس از عملیات  ولی الله عباسی نیروها را همراهی می کرد. هر کس موظف بود، شیاری را پیدا کند و خودش را نجات دهد. عباسی نیروها را می­پایید؛ جلو می رفت و دوباره به عقب برمی­گشت تا اگر کسی مجروح شده باشد، او را به مقر برساند. خیلی مواظب بود که کسی از نیروهای خودی جا نماند. ما شاهد بودیم که تمام دغدغه­ی او این بود که همه، سالم به مقر برگردند

رزمندگان را به مقاومت و پایداری و توکل به خدا  تشویق می کرد

"حسن بختیاری"، از رزمندگان دوران دفاع مقدس در گفتگو با خبرنگار ایلام بیدار گفت:  زمانی که در عملیات والفجر 3  و والفجر 5 در شهرستان مهران وچنگوله اجرا شد شاهد تلاش های شبانه روی شهید عباسی بودم وبه یاد داریم که در طوب این عملیات اصلا خواب نداشت وقبل از عملیات نیروها را ساماندهی می کرد ودر حین عملیات از خطوط بازدید کرده ، به مجروحان کمک کرده وبه نحو احسنت عملیات را مدیریت می کرد.

بختیاری اظهار کرد: نکته که در آن روزها حائز اهمیت بود این بود که حتی در اوج سختی ودر حین عملیات از کارهای تبلیغی غافل نشد و رزمندگان را به پایداری، مقاومت و توکل به خدا تشویق می کرد و مرتب با خواندن این آیه­ی شریفه: «اَلا بذکر الله تطمئنّ القلوب» رزمندگان را به یاد خدا می انداخت.

این رزمنده دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد:  نکته دیگر پشتکار شهید عباسی بود که نقش سازنده ای در عملیات ها داشت وبه رزمندگان به صورت مداوم روحیه می داد وخودش حتی لحظه ای بیکار نمی نشست و زمان حداقلی برای استراحت نداشت و می توان گفت در عملیات ها به همه چیز فکر می کرد.

تأکید بر مسئولیت پذیری همرزمان

محمد زاده از دیگر هم رزمان شهید عباسی گفت: شهید ولی الله عباسی مدام به رزمندگان مسئولیت هایشان را یاد آور می شد و خودش خیلی روی مسئولیت های دقت داشت.

وی افزود: شهید عباسی خیلی کم از مرخصی ها استفاده می کرد وزمانی که به مرخصی می رفت به دیدار خانواده می رفت ، همچنین در استفاده از بیت المال دقت داشت که  اشتباهی پیش نیاید.

این رزمنده دوران دفاع مقدس تصریح کرد: نکته مهم در خصوص شهید عباسی این بود که هیچ وقت کم کاری یا واگذار کردن مسئولیت خود به دیگران ویا کاری را ناقص انجام نمی داد وخیلی روی مسئولیت هایی که برعهده داشت دقت می کرد که درست اجرا شود واین نکته را به دیگران یادآور می شد.

توجه خاص به مسائل اعتقادی

"طلا علیزاده" مادر شهید عباسی می گوید: ولی الله از همان اوان کودکی به نماز خواندن عادت کرده بود؛ از مدرسه که برمی گشت به مسجد می رفت. نسبت به خواهر، برادر و خویشاوندان مهربان بود. امام خمینی(ره) را خیلی دوست داشت،  مهم ترین قسم او سوگند به جان امام بود. هر بار که از مرخصی استفاده می­کرد و به دیدار خانواده می آمد، به خواهرانش تأکید می کرد که حجابشان را رعایت کنند.

وی در ادامه گفت: شهید عباسی خانواده شهدا و جانبازان را دوست می داشت و همیشه مردم را برای دیدار وسرکشی از آن ها تشویق می کرد،  موقعی که به مرخصی می آمد، از لباس سپاه استفاده نمی­کرد. بلکه لباس شخصی می پوشید. می­گفت: “زمانی که در مرخصی هستم، نباید از لباس سپاه که بیت­المال است، استفاده کنم.”

 

 

شهادت

شهید ولی الله عباسی و همرزمانش روز 8خردادماه 1365 مصادف با 19ماه مبارک رمضان بر اثر اصابت گلوله خمپاره به لقاءالله پیوستند و پیکر پاک این شهید ، در مزار شهدا  در جوار بارگاه امام زاده علی صالح(ع)، واقع در بخش صالح آباد شهرستان مهران آرمیده است.

انتهای پیام/ر

منبع: دانا

کلیدواژه: دوران دفاع مقدس شهید عباسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۱۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی مسئولیت احیای گشت ارشاد را بپذیرد

به گزارش «تابناک، محمدجواد روح در روزنامه هم میهن نوشت: غلامحسین محسنی‌اژه‌ای در اظهارات خود، از برگزاری جلسه‌ای با سیدابراهیم رئیسی در اواخر سال ۱۴۰۱ و پس از فروکش کردن نسبی اعتراضات و ناآرامی‌های خیابانی خبر داد که در آن، دو طرف بر اجرای آنچه «قانون عفاف و حجاب» خوانده می‌شود، تاکید کرده‌اند و از جمله فعال شدن مجدد گشت‌های پلیس (فراجا) را مورد تاکید قرار داده‌اند.

در اینجا، بحث بر سر این نیست که تصمیم سران قوای قضائیه و مجریه در آن مقطع و پس از آن، درست بوده یا نه و چه نسبتی با واقعیات جامعه ایران به‌ویژه نسل جوان و نیرو‌های تغییرخواه دارد.

مجموعه تحلیل‌ها و گفتار‌هایی که از همان مقطع از سوی جامعه‌شناسان، روشنفکران، آسیب‌شناسان، روان‌شناسان، روان‌پزشکان و حتی برخی فقها و عالمان دین و طلاب حوزوی منتشر شده، نشانگر این واقعیت است که برخورد پلیسی با امر اجتماعی، حاصلی بیش از کوفتن آب در هاون ندارد و آزمون دوباره آزموده شکست‌خورده پیشین و بازگرداندن ون‌های پلیس به خیابان‌ها و ماموریت تذکر دادن به عوامل مترو و تغییر مسئولیت آن‌ها از نیروی نظم‌آفرین به بسترساز بی‌ثباتی و درگیری در خیابان و معابر عمومی، نتیجه‌ای به همراه نخواهد داشت.

در واقع، تصمیم سران دو قوه در آخرین روز‌های سال ۱۴۰۱ بیش از آنکه مبتنی بر مسئولیت‌پذیری آنان باشد، نشانگر ضعف یا ناتوانی دو مقام ارشد کشور در اتخاذ راهبرد مواجهه با جامعه است که بیش از هر چیز نوعی رفع تکلیف را نمایان می‌سازد.

اما فارغ از این بحث، نکته قابل تأمل در اظهارات دیروز رئیس قوه‌قضائیه این است که وی با صراحت، رئیس قوه‌مجریه و مجموعه دولت را به مسئولیت‌پذیری می‌خواند و نشان می‌دهد همتای پیشین او که سه سال است با شعار و ادعای «مقابله با سرچشمه فساد» قوه‌قضائیه را رها کرده و به صدر دولت نشسته است و دستاوردی همچون فساد ۳/۷میلیارد دلاری به جای گذاشته، حتی در این مسیر هم مسئولیت‌پذیر نیست که پای تصمیم درست یا نادرست مشترک خود با رئیس قوه‌قضائیه برای احیای گشت ارشاد بایستد و به تعبیر غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، بازی «کی بود، کی بود، من نبودم!» راه انداخته است.

این مشی و رویکرد در نزد سیدابراهیم رئیسی البته تازگی ندارد. همین اواخر حسن روحانی، جانشین کنونی خود را یادآور شد که در حوادث آبان۱۳۹۸، مصوبه افزایش قیمت بنزین تنها خواست دولت نبوده و در جلسه سران سه قوه (با حضور حسن روحانی، سیدابراهیم رئیسی و علی لاریجانی) به تصویب رسیده است که در ادامه، رهبری حمایت خود را از آن اعلام کردند.

رئیسی البته نه صرفاً در مواردی که در اتخاذ تصمیمات با دیگر سران قوا شریک بوده، می‌کوشد توپ را به زمین دولت قبل یا دستگاه‌ها و قوای خارج از دولت کنونی بیاندازد، بلکه در مورد شعار‌ها و وعده‌هایی که شخص وی در ایام تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری۱۳۹۶ و ۱۴۰۰ مطرح کرده و مقابل دوربین، مردم را به رای دادن به خود برای تحقق آن وعده‌ها فرا خوانده است نیز کمترین مسئولیت‌پذیری را نشان می‌دهد و با گذشت سه سال از عمر دولت، یا آن ادعا‌ها و شعار‌ها را بایگانی کرده است و یا همچنان مدعی هستند بقایای دولت قبل یا لیبرال‌ها و نفوذی‌ها در بدنه اجرایی کشور، مانع از تحقق آن‌ها شده‌اند و به این بهانه نیز، هرازچندماهی به تغییرات و پاکسازی و حذف اندک کارشناسان و مدیران باسابقه می‌پردازند و اندک مناصب باقیمانده را به «تندروترها» و «بی‌ترمزها» می‌سپارند.

طبیعی است خروجی این روند که با نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در تهران و کلانشهر‌ها تشدید نیز شده است، تندروی‌های بیشتر و گاه اتخاذ خشونت در قبال نیرو‌های مقاومت سیاسی و اجتماعی است؛ امری که در روند احیای گشت ارشاد بارزتر از همیشه دیده می‌شود.

نکته قابل تأمل آن است که رئیس‌جمهوری و دولت نه‌تنها مسئولیت تصمیم خود در اواخر سال۱۴۰۱ و اقدامات مجموعه وزارت کشور و دیگر ارکان ذیربط را نمی‌پذیرند، بلکه شبکه‌های اجتماعی همسو با دولت همچون «ایتا» و یا روزنامه‌های حامی تندرو‌ها همچون «کیهان» با فضاسازی تبلیغاتی و حملاتی گسترده کار را به جایی رسانده‌اند که اعضای دفتر رهبری را تکذیب و تخریب می‌کنند و حاضر نیستند بپذیرند عامل اصلی این «بی‌قاعدگی‌ها»، دولت و حامیان تندرو آن هستند...

دیگر خبرها

  • پیکر جانباز شهید پاسبان در تربت جام آرام گرفت
  • تفحص پیکر پاک هفت شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی فکه دهلران
  • پیدا شدن پیکر مطهر ۷ شهید دوران هشت سال دفاع مقدس در فکه دهلران
  • تقدیر از رزمندگان عملیات حمله به اسرائیل | هشدار مهم فرمانده کل ارتش
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر ۶ شهید گمنام در پایتخت
  • رئیسی مسئولیت احیای گشت ارشاد را بپذیرد
  • ۲۷۱ نفر از رزمندگان حزب الله شهید شده اند
  • تجلیل از پیشکسوتان ارتش نوعی «جهاد تبیین» برای نسل امروز