Web Analytics Made Easy - Statcounter

روسیه طی ۲۰ سال از کشوری که وابسته به واردات گندم بود، به کشوری تبدیل شده که یک پنجم فروش جهانی گندم را در اختیار دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، دیدگاه های روسیه جایگاه آن را به عنوان یک قدرت برتر در دنیای گندم تثبیت می‌کند.

 روسیه طی 20 سال از کشوری که وابسته به واردات گندم بود، به کشوری تبدیل شده که یک پنجم فروش جهانی گندم را در اختیار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاک حاصلخیز این کشور برداشت های بیشتری را با قیمت های جذاب ممکن ساخته است. بیش از 60 کشور از یونان گرفته تا فیلیپین غلات روسیه را خریداری می‌کنند. روسیه قصد دارد تعداد این کشورها را افزایش دهد و بازارهایی را به دست آورد که گندم آن را به خاطر قوانین مربوط به کیفیت غلات حذف کرده بودند.

 این آرزوی روسیه هفته گذشته نقطه عطفی را تجربه کرد. الجزایر، یکی از اصلی‌ترین خریداران غلات روسیه، مجوز آغاز واردات از این کشور را صادر کرد. عربستان سعودی هم سال گذشته این مجوز را صادر کرده بود. عربستان یکی از کشورهایی بود که روسیه همواره تلاش در وارد شدن به بازار آن را داشت. روسیه سرمایه‌گذاری2های سنگینی جهت افزایش سهم بازار انجام داده و همچنان رو به رشد است.

روسیه علاوه بر آغاز فروش غلات به عربستان در سال جاری میلادی، صادرات گندم به کشورهایی مانند ترکیه، برزیل ،ویتنام و تانزانیا را هم طی سال‌های اخیر افزایش داده است. با توجه به دومین برداشت بزرگ روسیه، انتظار می رود صادرات این کشور در این فصل از 37.5 میلیون تن عبور کرده و همچنان در صدر صادرکنندگان بزرگ دنیا قرار داشته باشد.

تولید گندم استرالیا 2 برابر می‌شودواردات گندم عربستان از اوکراین برای اولین بار طی 12 سال گذشته

محموله های ارزان روسیه باعث شده این کشور بتواند سهم بازار صادرات را از آمریکا و اتحادیه اروپا طی دهه گذشته بگیرد و بیش از 80 درصد صادرات به کشورهایی مثل مصر را در اختیار داشته باشد. فروش بیشتر غلات روسیه به الجزایر ضربه سختی به صادرکنندگان فرانسوی می‌زند چون الجزایر بزرگترین مشتری آنهاست. پیش‌بینی می‌شود صادرات فرانسه به خارج از اتحادیه اروپا در این فصل 50 درصد کاهش یابد.

 روسیه طی ماه های آینده با رقابت بیشتری از طرف کانادا و استرالیا مواجه خواهد شد چون برداشت در این کشورها رو به افزایش است.

 انتهای پیام/130

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۱۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند

 وزیر امور خارجه سوئد طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

به گزارش تسنیم به نقل از راشاتودی، توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد روز دوشنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

بیلستروم پیش از دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که دور بعدی تحریم‌ها ممکن است شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه و همچنین "اقداماتی برای مهار ناوگان در سایه روسیه" باشد.

روسیه عملاً تمام صادرات انرژی خود را پس از اعمال محدودیت‌های غرب در پی جنگ اوکراین، به سمت آسیا روانه کرده است.

بر اساس گزارش‌ها، این کشور همچنین صادرات نفت خام خود را به "ناوگان در سایه" نفت‌کش‌های فرسوده منتقل کرده است که تحریم‌های بین‌المللی بر آن قدرت محدودی دارد.

اگرچه اتحادیه اروپا واردات نفت و فرآورده های نفتی از روسیه را ممنوع کرده اما گاز خط لوله و ال‌ان‌جی این کشور هنوز تحت تأثیر این محدودیت ها قرار نگرفته است.

چندین کشور، از جمله سوئد، فنلاند و کشورهای حوزه بالتیک، برای تحریم کامل گاز LNG روسیه به اتحادیه اروپا فشار وارد کرده‌اند، اما مجارستان به شدت با این اقدام مخالفت کرده است. ممنوعیت کامل این واردات نیاز به به اجماع نظر در میان اعضای این بلوک دارد.

برخی از کشورهای اتحادیه اروپا هنوز به شدت به گاز ال‌ان‌جی روسیه وابسته هستند.  این کشور به جریان صادرات ال‌ان‌جی به قاره اروپا عمدتاً از طریق بنادر اسپانیا، بلژیک و فرانسه ادامه داده است.

رویترز پیش ز این در ماه جاری میلادی با استناد به آمار تجارت این اتحادیه گزارش داد که در سال 2023، اتحادیه اروپا خرید این گاز را از روسیه افزایش داد، علیرغم اینکه متعهد شده بود واردات سوخت از این کشور را تا سال 2027 متوقف کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اتحادیه اروپا شماری از سیاستمداران روس را تحریم کرد اتحادیه اروپا تحریم های روسیه را تصویب کرد

دیگر خبرها

  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده
  • وعده صادق هژمونی آمریکا را در هم شکست
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را
  • آذربایجان شرقی مبدأ صادرات به ۱۰۳ کشور دنیا
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • آغاز برداشت غلات از مزارع فراشبند
  • دلایل سرریز کمک‌های غرب به میدان بازی منافعی به نام اوکراین