Web Analytics Made Easy - Statcounter

شمار قربانیان ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا از مرز ۲۰۰ هزار نفر گذشت. به این ترتیب حدود یک پنجم مرگ و میر جهانی ناشی از بیماری کووید-۱۹ در این کشور ثبت شده است.

به گزارش یورونیوز، بنا به آمارهای دولتی، تا بامداد چهارشنبه ۲۳ سپتامبر ۲۰۵هزار و ۴۰۷ نفر در ایالات متحده به دلیل ابتلا به کووید-۱۹جان خود را از دست داده و بیش از هفت میلیون نفر به این بیماری دچار شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده روز سه‌شنبه و پس از اعلام شمار تازه قربانیان گفت: «شرم‌آور است. اگر خوب کار نکرده بودیم این رقم به ۲/۵ تا سه میلیون نفر می‌رسید.»

ترامپ با اشاره به سخنرانی خود در نشست مجمع عمومی سازمان ملل گفت: «چین باید از همان اول مرزهایش را می‌بست و نمی‌گذاشت ویروس در سراسر جهان منتشر شود.»

همزمان جو بایدن، نامزد حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده با حمله به رقیبش گفت: «به دلیل دروغ‌ها و بی‌کفایتی دونالد ترامپ در ۶ ماه گذشته، ما شاهد یکی از بزرگ‌ترین مرگ‌ومیر‌های تاریخمان بودیم.»

بایدن با انتقاد از مدیریت ترامپ در رویارویی با شیوع بیماری افزود: «این بحران، این بحران واقعی راهبری جدی رئیس جمهوری را لازم داشت. ترامپ در این [حد] و اندازه نبود؛ در عمل شکست خورد، دستپاچه شد و آمریکا بیشترین بها را در میان دیگر کشورهای جهان پرداخت.»

این انتقادها در حالی مطرح شد که آقای ترامپ در همین روز گفت او و دولتش کاری مثال زدنی کرده اند و وی به خودش برای روبه‌راه کردن بحران شیوع بیماری، نمره عالی (A+) می‌دهد.

8 میلیارد دلار کمک جدید برای مقابله با اثرات بیماری بر اقشار ضعیف

همزمان با ادامه بحران شیوع ویروس کرونا، نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان ایالات متحده اعلام کرد با جمهوریخواهان و استیو منوچین، وزیر خزانه داری برای افزودن نزدیک به هشت میلیارد دلار بودجه برای کمک‌های غذایی به خانواده‌‌های گرسنه به توافق رسیده اند.

توافق میان نمایندگان دو حزب در حالی به دست آمد که پیش از این، جمهوریخواهان طرح مشابه اکثریت دموکرات را با این توجیه که در آن اهمیتی به کشاورزان داده نشده، رد کرده بودند.

پلوسی می‌گوید کمک هزینه جدید که شامل حال صنعت کشاورزی ایالات متحده هم می‌شود، با نظارت سفت و سخت پرداخت خواهد شد تا «درست هزینه شود.»

بیشتر بخوانید: پوتین: به کارکنان سازمان ملل مجانی واکسن کرونا می‌زنیم ترامپ: در حال جنگ جهانی با دشمن نامرئی هستیم شمار مبتلایان به کرونا در جهان از ۳۱ میلیون نفر گذشت پاسخ سازمان جهانی بهداشت به پرتکرارترین سوالات کرونایی دبیرکل سازمان ملل: کرونا تهدید شماره یک جهان است لینک کوتاه: asriran.com/0038cB

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۱۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن قمار کارتر را تکرار خواهد کرد؟

اما آنچه موجب می شود یک سیاستمدارقمار باز خود را دارای شانس پیروزی بداند و این چنین مثل آمریکا پس از انقلاب ۱۹۷۹ ایران،مدام از جیب مردم آمریکا قمار کند و باخت های پی در پی را به روی خودش نیاورد.

به گزارش مشرق، مهدی اشجع، کارشناس سیاسی طی یادداشتی نوشت:

مدت زیادی تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر (۱۵آبان) نمانده و ماه های پیش رو تاثیر بسزایی در نتیجه آن خواهد داشت و طبق سنتی نانوشته یکی از موضوعات چالشی موثر در این خصوص همواره موضوع جنوب غرب آسیا است. منطقه ایی پرالتهاب و همیشه در اوج تحولات سیاسی جهان که قواعد خاص خود را دارد .

قاعده را در این منطقه قدرت تعیین می کند . البته به تجربه ثابت شده است که این قدرت پیچیده تر از آن است که اصحاب قدرت درک کرده اند. این را از این جهت می توان فهمید که ، بوده اند کشورهایی که دانسته قمار کرده اند و آگاهانه مغلوب اراده مردم منطقه شده اند. اگر بدون مبالغه برویم سر اصل مطلب ، ایالات متحده قمار های گران و سنگینی را انجام داده . خاصیت قمار بازی این است که برای دلخواهش هزینه بپردازد در حالی که می داند شانس موفقیت اش چندان نیست.شانسی که ممکن است در خانه اش را بزند یا اینکه نشانی خانه را برای همیشه گم کند .

اما آنچه موجب می شود یک سیاستمدارقمار باز خود را دارای شانس پیروزی بداند و این چنین مثل آمریکا پس از انقلاب ۱۹۷۹ ایران،مدام از جیب مردم آمریکا قمار کند و باخت های پی در پی را به روی خودش نیاورد و به بیان بهتر از این قمار تمام ضرر ، دست برندارد چیزی نیست جز احساس قدرتمند بودن . احساسی که بیشتر به اتکای قدرت نظامی و امنیتی برایش پیش آمده و اینکه فکر میکند، می تواند هرجا قافیه را باخت آن قدرت را وارد بازی کند . منطقا این قمار باز هرچه ببازد و هرچند تریلیون دلاری که متضرر شود هنوز نمی تواند اعتیادش به قمار را به خاطر آن غرور ناشی از احساس قدرت را کنار بگذارد. البته حضور ایالات متحده و قدرت های خارجی و شیطنت های همیشگی در منطقه از ابتدا قمار نبود . به بیان بهتر سال ۱۹۷۹ و انقلاب اسلامی ایران بعنوان نقطه عطف قماربازشدن این دولت ها خاصه ایالات متحده است.

اولین قمار را هم جیمی کارتر دموکرات انجام داد . در ماجرای تسخیر سفارت آمریکا و همان لانه جاسوسی و بعدهم ماجرای طبس و شکست مفتضحانه ایی که از بیابان خورد . همان زمان اشپیگل نوشت که "زمانی این ایالات متحده بود که می توانست تصمیم بگیرد چه کسی در ایران بر مسند قدرت بنشیند اما امروز در ۱۹۸۰ میلادی ، آیت الهی در تهران می تواند سرنوشت انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده را تعیین کند " .

تصمیم آن روز رهبر ایران اگرچه رفتن یا ماندن کارتر و آمدن ریگان جمهوری خواه نبود چرا که اهمیتی برایش نداشت اما او به راحتی مزه باخت را به کارتر چشانید و کارتر اولین قمار باز ایالات متحده در منطقه شد . اما قماربازی بازنده ایی چون کارتر برای جانشینان وی در کاخ سفید درس عبرت نشد و باخت پشت باخت و هزینه پشت هزینه برای آن ها رقم خورد.

امروز اما این باخت های پشت سرهم به نقطه جالبی رسیده است.آن قدرتی که به اتکای آن روسای جمهور ایالات متحده قمار می کردند در شب ۱۳ آوریل (۲۵ فروردین) امسال به نظر به چالش عمیقی کشیده شده است . عملیات وعده صادق تحت قالب واکنش جمهوری اسلامی ایران به تجاوزگری های رژیم صهیونیستی عملا قدرت غربی ها را در منطقه به چالش کشیده است و برتری ایشان را این بار نه تنهادر میدان بلکه در افکار عمومی منطقه و جهان به محاق برده است.

این همان قدرتی بود که به پشتوانه آن قمار باز های کاخ سفید مدام قمار باخت می کردند و زین پس باید دید کاخ سفید نشینان برای توجیه قمار با پول مردم آمریکا چه خواهند کرد. قدرت قبلی در صحرای طبس و امروز در بیت المقدس دچار چالش و فروپاشی شده است.

آیا این بار هم یک آیت الله در تهران تصمیم خواهد گرفت رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید بماند یا برود؟ آیا بایدن به سرنوشت کارتر ، سلف هم حزبی خود دچار خواهد شد و با یک قمار احمقانه به دست نتانیاهو ، به یک آیت الله خواهد باخت؟ به نظر بایدن باید کمی عاقل تر از کارتر باشد اما وی بیش از هرشخصی باید به این سوال پاسخ دهد که آیا تشدید تنش با جمهوری اسلامی در حمایت از اسرائیل ارزش هزینه آن را داردیا خیر؟

دیگر خبرها

  • بایدن قمار کارتر را تکرار خواهد کرد؟
  • تحولات اوکراین|خشم زلنسکی از تفاوت برخورد غرب با اسرائیل
  • فیلم‌های دوهفته کارگردانان کن اعلام شد
  • تشدید تنش با ایران به نفع آمریکا و اسرائیل نیست
  • اعلام فیلم‌های دوهفته کارگردانان جشنواره کن
  • جدیدترین جهت گیری پنتاگون درباره حمله ایران
  • وزیر دفاع آمریکا: ایالات متحده به دنبال تشدید تنش نیست
  • روابط ما با آمریکا به نقطه حساسی رسیده است
  • روابط با آمریکا به نقطه حساسی رسیده است
  • ریابکوف: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای نخواهد داشت