Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان کردستان به فعال بودن ۷ مرکز مشاوره ازدواج در کردستان اشاره کرد و گفت: جوانان استان در صورت نیاز می توانند بامراجعه به اداره کل ورزش و جوانان و اخذ معرفی نامه به مراکز مشاوره رایگان در زمینه های مختلف به ویژه ازدواج مراجعه کنند.

زهرا زندی در گفتگو با گروه اجتماعی خبرگزاری برنا از کردستان، با بیان اینکه بیشتر فعالیت های حوزه برنامه ریزی و توسعه جوانان در حوزه ازدواج است، اظهار داشت: این حوزه در چند سال اخیر با تاسیس مجمع های خیرین ازدواج، مراکز مشاوره، سمن های فعال در موضوع جوانان و ازدواج فعالیت های بیشتری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هدف مابرگزاری چندین کارگاه و نشست های آنلاین در فضای مجازی در طول ماه است تا بتوانیم به جوانانی که قصد ازدواج و یا مشکلاتی در زمینه ازدواج دارند خدمات مشاوره ای ارائه دهیم.

کارشناس برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان کردستان تصریح کرد: شرایط کنونی جامعه باعث افزایش مشکلاتی در زمینه افزایش آمار طلاق، افزایش سن ازدواج، ازواج سفید و مسائل مغایر با فرهنگ جامعه شده است که حضور مشاوره های ازدواج در کارگاه های آموزشی باعث توجه بیشتر به فرهنگ و پیشینه تاریخی ما می شود.

زندی به دخیل بودن احساسات و عواطف در زمینه ازدواج جوانان اشاره کرد و گفت: احساسات و عواطف قبل از ازدواج به دلیل مقطعی بودن آن بر تصمیم گیری عاقلانه غلبه می کند که نهایتا منجر به افزایش آمار طلاق در ۵ سال اول ازدواج می شود.

وی ادامه داد: با گذشت زمان افزایش آمار طلاق در سال های اول ازدواج بیشتر شده که حتی در چند سال اخیر به یک سال و نیم بعد از ازدواج رسیده است.

کارشناس برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان کردستان یاد آور شد: هدف از در برگزاری کارگاه ها استفاده از تجربیات و مشاوره روانشناسان به این افراد است تا منجر به ازدواج های موفق بیشتری شود.

زندی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا بیشتر برنامه ها و کارگاه های ازدواج از طریق فضای مجازی به مخاطبان انتقال می یابد و همانطور که شاهد بودیم بسته شدن تالار ها در ایام ویروس کرونا مانع ازدواج جوانان نشده بلکه همواره موضوع ازدواج در میان جوانان شکل می گیرد به همین دلیل برگزاری این کارگاه ها  برای جوانان لازم و ضروریست.

وی با بیان اینکه بیشتر جامعه هدف ما در حاشیه شهر ها زندگی می کنند، گفت: قبل از شیوع ویروس کرونا بیشتر کارگاه ها در این مناطق برگزار می شد اما اکنون دسترسی ها ازطریق فضای مجازی به این افراد به دلیل وضعیت مالی و نبود تلفن همراه هوشمند کمتر شده است‌.

کارشناس برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان کردستان ادامه داد: بنابراین باید با شناسایی این افراد آسیب دیده و اضافه کردن آن ها به کانال های مشاوره و ازدواج به صورت مجازی به آن ها خدمات مشاوره ای ازدواج ارائه دهیم.

زندی با بیان اینکه ۱۸ سازمان مردم نهاد در حوزه ازواج فعالیت می کنند، افزود: به زودی جلساتی با این سمن ها در خصوص طرح ها، ایده ها و خلاقیت های جدید آن ها در ایام ویروس کرونا و فراتر از خدمات اکنون درباره موضوعات قبل، حین و بعد از ازدواج خواهیم داشت.

وی به اعضای مجمع خیرین استان اشاره کردو گفت: در این مجمع افرادی از جمله مومن مردوخ، امید نوروزی، سولما ساعدی، خانم نصر صادقی و سرکوت نجفی از میان چندین نفر انتخاب شده اند که چشم انداز اعضای آن فعالیت های تاثیر گذار در زمینه ازدواج جوانان است.

کارشناس برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان کردستان خاطر نشان کرد: خانواده به عنوان بنیاد جامعه در تحکیم و پایداری جامعه نقش مهمی دارد و امیدواریم با تغییراتی در آمار ازدواج های زود رس و ناپایدار، ازواج های ناموفق و طلاق در این زمینه تاثیر گذار باشیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مراکز مشاوره اجتماعی کردستان سمن ازدواج آسان توسعه اجتماعی جوانان خیرین ازدواج زهرا زندی ویروس کرونا کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۲۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور

دببرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، توسعه کتابخانه‌های سیار در مناطق کمتربرخوردار و روستاها و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور را از جمله اقدامات در دستور کار این نهاد اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مهدی رمضانی، بعدازظهر امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان اظهار کرد: ۳۸۰۰ کتابخانه عمومی در کشور وجود دارد که ۲۸۰۰ مورد آن زیر نظر نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و ۱۰۰۰ مورد نیز به صورت مشارکتی با بخش خصوصی اداره می‌شود.

وی افزود: در بُعد کتابخانه‌های عمومی، جزو ۲۰ کشور اول دنیا و در آسیا جزو پنج کشور اول هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به اینکه سیاست اصلی دولت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است، خاطرنشان کرد: برنامه کلان ما تکمیل کتابخانه‌های مرکزی است چون ظرفیت‌های فرهنگی ما را شکل می‌دهد.

رمضانی توسعه کتابخانه‌های سیار را از دیگر اقدامات در دستور کار برشمرد و اضافه کرد: کتابخانه‌های سیار در مناطق کمتر برخوردار و روستاها دسترسی مردم به کتاب را افزایش می‌دهد که هم‌اکنون ۵۰ مورد از آن در کشور وجود دارد.

وی تاکید کرد؛ پایه فعالیت‌ها باید در حوزه کودک و نوجوان متمرکز شود که در این راستا درصدد ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با بیان اینکه برگزاری برنامه‌های فرهنگی متنوع و متعدد موجب مراجعه مردم به کتابخانه می‌شود، ادامه داد: بیش از ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی کشور شکل گرفته است و در ماه رمضان گذشته نیز ۴۷۰۰ ساعت محتوای قرآنی در کتابخانه‌های کشور تولید و مصرف شد.

عضویت ۱۰ میلیون نفر در کشور در کتابخانه‌های عمومی

رمضانی ادامه داد: ۱۰ میلیون نفر از مردم کشور عضو کتابخانه‌های عمومی هستند که کمتر از سه میلیون نفر آنها کتاب به امانت برده و تراکنش داشته‌اند.

وی در مورد وضعیت کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز گفت: از سنوات قبل شاهد عدم توجه به کتابخانه‌های استان بوده‌ایم و این مسئله بر فضای کتابخانه‌ای شهرهای استان تأثیر داشته است.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تصریح کرد: در صورتی که فضای مناسب برای ایجاد کتابخانه در استان در اختیار ما قرار گیرد ما آمادگی تجهیز آن را با امکانات لازم داریم.

رمضانی خاطرنشان کرد: چندین پروژه نیمه تمام نیز در کردستان وجود دارد که دو پروژه آن در آستانه بهره‌برداری و تکمیل شدن است.

کد خبر 747612

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰ هزارمددجوی خراسان شمالی از خدمات مشاوره رایگان بهره‌مند شدند  
  • فراهم کردن زمینه تحصیل و ازدواج از مهم‌ترین اهداف کمیته است
  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • فعالیت‌ های مشاوره‌ای آستان قدس رضوی در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد
  • فعالیت‌های مشاوره‌ای آستان قدس رضوی در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد