Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که ویروس کرونا هفتاد و پنجمین مجمع عمومی سازمان ملل را به سوی اولین اجلاس مجازی خود سوق داد، اجلاس امسال را باید عرصه آشکارسازی عمق اختلافات اروپا و آمریکا در موضوع ایران دانست.

پایگاه اینترنتی شبکه فرانس ۲۴ در مطلبی مجمع عمومی امسال سازمان ملل را عرصه آشکارسازی شکاف عمیق متحدان دیرینه یعنی آمریکا و اروپا بر سر ایران دانست، جایی که رئیس جمهور فرانسه به رویکرد ضد ایرانی آمریکا علیه ایران تاخت و یکجانبه گرایی واشنگتن علیه تهران را مسیری در جهت نابودی اتحاد در شورای امنیت خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرانس ۲۴ در این مطلب سخنرانی امانوئل مکرون را به عنوان نقطه عطف عیان سازی اختلافات هم پیمانان دیرینه مورد توجه قرار می‌دهد و می‌نویسد رئیس جمهور فرانسه در سخنرانی امسال خود علنا مخالفت خود و بروکسل را با اقدامات آمریکا در خصوص توسل به سازوکار بازگشت تحریم‌های ایران موسوم به مکانیسم ماشه اعلام کرد. مکرون همچنین در سخنرانی خود بر حفظ برجام تاکید کرد و اقدامات آمریکا را در قبال ایران را تنها محقق کننده انزوای شورای امنیت ارزیابی کرد.

رئیس جمهور فرانسه از سیاست‌های اخیر دولت ترامپ به عنوان عاملی برای تشدید تنش‌ها در خاورمیانه یاد کرد. فرانس ۲۴ البته به طرح یک ادعای بی اساس از سوی رئیس جمهور فرانسه نیز اشاره می‌کند و آن هم چارچوبی برای مقابله با برنامه موشک‌های بالستیک ایران و فعالیت‌های به گفته او، ثبات‌زدای تهران است.

بیشتر بخوانید

امانوئل مکرون: فشار حداکثری آمریکا شکست خورده/ با حفظ برجام باید با برنامه موشکی ایران مقابله کرد

آمریکا در حالی که با صدای بلند برجام را زیر پا گذاشته اکنون بر این انتظار است که حق این کشور برای توسل به سازوکار ماشه قانونی شناخته شود.

کارشناسان حقوق بین المللی، ناظران و مقامات سیاسی همگی در یک موضوع اجماع نظر دارند. قرائت دولت ترامپ از قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت فاقد اعتبار و چالش برانگیز است. آمریکا در ۸ مه سال ۲۰۱۸ به وضع خود در توافق هسته‌ای ایران به عنوان «مشارکت کننده برجام» رسما پایان داد. ساده اینکه آمریکا عضو برجام نیست و پرونده آن مختومه است. این همان حقیقت تلخی است که به تایید متحدان دیرینه آمریکا و نیز روسیه و چین رسیده است. همگی یک چیز را تکرار می‌کنند: «آمریکا حقی برای اقدام علیه ایران با استناد به مفاد برجام ندارد».

به طور خاص در ماده ۱۰ و مواد پس از آن در قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت عنوان می‌شود که سازوکار حل اختلاف در خصوص تعهدات برجامی تنها برای کشور‌های ایران، چین، روسیه، فرانسه، آلمان، انگلیس و آمریکا که صراحتا طرفین برجام خوانده می‌شوند، موضوعیت حقوقی می‌یابد.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دونالد ترامپ مکانیسم ماشه اتحادیه اروپا امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه شورای امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۳۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی عمیق محافل صهیونیست از ورود تمام عیار حزب‌الله به جنگ

به گزارش روز چهارشنبه روزنامه رای الیوم، منابع امنیتی ارشد رژیم صهیونیستی به نگرانی شدید سردمداران این رژیم از ورود تمام عیار حزب الله به جنگ در صورت تعدی تل آویو به ایران اشاره کردند.

این منابع با ادعای اینکه اجماع امنیتی، سیاسی و نظامی درباره واکنش به ایران وجود دارد، در عین حال اذعان کردند که سران تل آویو نگرانی شدیدی در زمینه ورود حزب الله به دنبال تعدی رژیم اسرائیل به ایران وجود دارد.

«رونین برگمن» تحلیلگر رژیم صهیونیستی اذعان کرد: ایران دوبار موفق شد که اسرائیلی‌ها را در وحشت فرو ببرد؛ نخست زمانی که بدون شلیک یک گلوله جو روانی ایجاد کرد و دوم زمانی که انتقام ترور فرماندهان خود در سوریه را گرفت.

این تحلیلگر معروف نزدیک به محافل نظامی، امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی بیان کرد: اسرائیل در پیش بینی تبعات عملیات ترور در دمشق ناکام عمل کرد و نففهمید که ایران خطری بزرگ نه تنها در زمینه هسته‌ای بلکه در نبردی است که چشمه‌ای از آن را در اواخر شنبه و بامداد یکشنبه مشاهده کردیم.

«امیر بوحبوط» تحلیلگر رسانه رژیم صهیونیستی «واللا» نیز گزارش داد که منابع امنیتی رژیم صهیونیستی به شدت به ارتش این رژیم و به ویژه هرتزی هالیوی رئیس ستاد ارتش آن تاخته که چرا اقدامات لازم را پس از ترور سردار زاهدی در دمشق به عمل نیاورده است.

وی نوشت: محافل امنیتی اسرائیلی براین باورند که باید رئیس ستاد پیش بینی می‌کرد که ایران حمله سنگینی به داخل اسرائیل (سرزمین‌های اشغالی) خواهد کرد و خود را برای آن مهیا می‌کرد. از نظر آنها، رئیس ستاد ارتش کوتاهی کرده است.

روز گذشته «یائیر لاپید» رئیس جناح اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اذعان کرد: زمانی که حزب الله چادر‌های خود را (در مرز لبنان با فلسطین اشغالی) برپا کرد، بازدارندگی اسرائیل فرو ریخت. آنچه برجای مانده ویرانی از شمال تا جنوب (سرزمین‌های اشغالی) است و کابینه کنونی به ریاست «بنیامین نتانیاهو» باید برود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • بیانیه ضد ایرانی جو بایدن
  • بیانیه بایدن درباره تحریم‌های جدید ضدایرانی از طرف آمریکا
  • سفر قریب الوقوع رافائل گروسی به ایران
  • سفر قریب‌الوقوع رافائل گروسی به ایران
  • گروسی به ایران می آید!
  • اسلامی: اگر آژانس به تعهدات برجامی خود عمل کند ما هم متعهدیم
  • استوری جدید گروسی با تگ ایران
  • نگرانی عمیق محافل صهیونیست از ورود تمام عیار حزب‌الله به جنگ
  • مشارکت ایران در مجمع عمومی کنفدراسیون مدرن پنتاتلون آسیا
  • مخالفت افکار عمومی داخلی و متحدان رژیم صهیونیستی با حمله به ایران