Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید مظفری بازیگر سینما و تلویزیون که به زودی با نقش «صالح خان» سریال ایلدا به تلویزیون برمی گردد، معتقد است نقش فروشی در سینما وجود دارد یا نه را باید مدیران ارشاد نظر بدهند و بگویند چرا قبول می کنید کسی که مدرک هنری ندارد و یا اصلا کارت خانه سینما ندارد، جلوی دوربین برود.

مجید مظفری بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص بازی در سریال ایل دا که قرار است جمعه شب از شبکه یک سیما پخش شود گفت: در یک روستای مرزی اختلافی بین 2 ایل وجود دارد که من نقش خان یکی از این ایل ها به نام «صالح خان» را بازی می کنم، در طی این اختلاف عراق به مرزهای ایران حمله می کند و این ها اختلافاتشان کنار می گذارند و دست به دست هم می دهند و به مقابله با هجوم عراقی ها می روند و از وطن و ناموس خودشان دفاع می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد سختی های کار کردن در این وضعیت کرونایی کشور گفت: حقیقتا در این شرایط کرونا کار کردن برایمان خیلی سخت بود، سیاهی لشگر، انفجار و تیر و تفنگ داشتیم، امکانات خیلی بدی داشتیم، هوا گرم بود و وضعیت را خیلی سخت تر می کرد اما با تمام این اتفاقات کار و بازی من تمام شد.

 

قضاوت کردن کار سختی است؛ همه باید به قانون احترام بگذاریم

بازیگر سریال ایل دا در ادامه درباره هشتگ زنی های برخی از سلبریتی ها برای نوید افکاری اظهار داشت: قضاوت کردن خیلی سخت است، بین 2 نفر یک اتفاق می افتد که فقط آن 2 نفر می دانند اصل ماجرا چیست؛ کار قاضی خیلی مشکل است، قضاوت کردن کار خیلی مشکلی است. من از نظر انسانی می گویم آدم ها نباید اعدام شوند، فرهنگ جامعه و قوانین باید به نحوی جلو برود که این اتفاقات کمتر بیفتد و یا اصلا نیفتد؛ من نمی توانم قضاوت کنم.

وی افزود: الان خود من یک پرونده دارم که از من کلاهبرداری شده است، آن اتفاقاتی که بین من و این شخص افتاده است را فقط خودمان می دانیم، نزد قاضی می رویم و صحبت می کنیم تا قاضی قضاوت کند که مقصر چه کسی است. ممکن است از نظر قانون من مقصر باشم اما از نظر انسانی آن شخص خطا کرده باشد و این میان قضاوت کردن خیلی کار مشکلی است. من در مورد شخصی که اتفاقی برایش افتاده است قضاوت نمی کنم ولی در مورد قانون و فرهنگ جامعه می توانم بگویم کاش این گونه بود یا نبود.

مظفری در ادامه گفت: من با اعدام مخالف هستم و از منظر انسانی به قضیه نگاه می کنم، مادرم سالها پیش توسط یک جوان در خیابان در یک سانحه اتومبیل کشته شد اما من رفتم تحقیق کردم و دیدم که آن جوان یک دانشجو است و با آن ماشین خرج خانواده اش را در می آورد، لحظه تصادف یک موتوری کیف یک خانمی را دزدیده بود و او هم می خواسته که به آن خانم کمک کند و تصادف اتفاق افتاده و مادر من کشته شد. آدم شروری نبود و قصد کشتن مادر من را نداشته است به همین دلیل اجازه ندادم یک لحظه هم بازداشت شود، اما آن آدمی که قتل عمد انجام داده است یک مشکلی وجود دارد، یا آن قاتل بیمار است و جنون آنی به سراغش می آید و یا آن مقتول یک کاری کرده است که قاتل را تحریک کرده است او را به قتل برساند، به همین دلیل است که می گویم قضاوت خیلی سخت است.

 

داستان نقش فروشی ها را آقایان مدیر جوابگو باشند!

این بازیگر پیشکسوت سینما در خصوص مافیا و باندبازی در سینما گفت: همه جای دنیا این مساله وجود دارد، من اسمش را مافیا نمی گذارم، اینها گروه هایی هستند که می خواهند با هم کار کنند و از نظر اخلاقی، کرداری، دیدگاه هنری و اقتصادی با هم سازگارند و با هم کار می کنند، حالا اگر من توانستم با آنها همفکر باشم وارد گروه آنها می شوم ولی اگر نتوانستم وارد نمی شوم. یک چیزی که خیلی مهم است این است که ما الان بیشتر سرمایه گذار داریم و تهیه کننده نداریم، سرمایه گذار است که به دنبال این گروه هایی می رود که با هم کار می کنند.

وی افزود: اگر کارگردانی یا گروهی به سراغ من نمی آیند این مشکل من است، من باید جوری در محیط کارم و ارتباطم با آدم ها باشم که آن ها دوست داشته باشند با من کار کنند، اگر من بیکارم شاید به این دلیل است که دوست ندارم نگاه تجاری یا گروهی و باندبازی داشته باشم؛ چون این نگاه ها را ندارم کسی هم به دنبال من نمی آید اما اگر این ها را داشته باشم شاید خود من را راضی کند. 

مظفری در ادامه در خصوص فساد اخلاقی در سینما اذعان داشت: این که این پیشنهادهای غیراخلاقی در سینما وجود دارد یا خیر را من نمی دانم، پس نه می توانم بگویم راست و نه می توانم بگویم دروغ است اما در دفاع از اصالت این هنر می گویم که من نمی توانم این مساله را بپذیرم، آن خانم های بازیگری که می گویند چنین چیزی وجود دارد و چنین پیشنهادهایی دریافت کرده اند را نمی توانم تایید کنم چون تا به حال به من چنین پیشنهادهایی نشده است.

این که نقش فروشی وجود دارد یا ندارد را باید با مدیران ارشاد صحبت کنید که چرا کسی که مدرک هنری ندارد و یا اصلا کارت خانه سینما ندارد را قبول می کنید که جلوی دوربین بروند؟ هرجای دنیا همه اهالی سینما وابسته به یک سندیکا هستند، تهیه کننده می گوید می خواهم فلان فیلم را بسازم کدهای عضویت سندیکای تمام عوامل فیلمش را باید ارائه بدهد تا بتواند فیلمش را بسازد اما اینجا اینگونه نیست، این را باید از ارشاد پیگیری کنید، ارشاد هم می گوید به ما مربوط نیست طرف آمده است و می گوید می خواهم سرمایه ام را بگذارم و فیلم بسازم و می خواهم عمه یا پسرعمه ام در فیلمم بازی کند این اصلا به ما ربطی ندارد؛ اینجا متاسفانه این مسائل وجود دارد و کاری هم نمی توان کرد.

 

شاخ مجازی می گوید هنرمندان حرف مفت زیاد می زنند و مجوز ساخت سینمایی می گیرد

بازیگر سینمایی جنگ نفتکش ها در خصوص مجوز سینمایی گرفتن محمدامین کریم‌پور و توهینش به هنرمندان گفت: هنرمندانی که با این فرد همکاری می کنند حتما با او هم‌عقیده و هم‌فکر هستند چون اگر اینطور نباشد که نباید با او کار کنند، ارشاد باید جوابگوی این مساله باشد، من یا همکارانم نمی توانیم دهان به دهان این افراد بگذاریم و عکس العمل نشان دهیم، این شخص وقتی که از وزارت ارشاد مجوز می گیرد ما باید چه بگوییم؟

انتهای پیام/

احسان رستمیان

 

 


 

منبع: دانا

کلیدواژه: قضاوت کردن نقش فروشی خیلی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۳۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو ملاک مهم عمل صالح کدام است؟

به گزارش خبرنگار مهر، کلیپی در حال حاضر از حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است که این استاد حوزه علمیه در آن کلیپ به بیان دو ملاک مهم عمل صالح می‌پردازد.

در ادامه این کلیپ تقدیم مخاطبان می‌شود:

کد خبر 6080905 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • مسئولان به فکر حل مشکلات معیشتی مردم باشند
  • مدافع شمس آذر باید اخراج می شد/ پنالتی استقلال درست بود
  • (ویدئو) همتی: مردم همچنان در انتظار وعده برقراری گشت ارشاد مدیران هستند
  • تعرفه های آندوسکوپی و کولونوسکوپی پاسخگوی هزینه‌ها نیست
  • هر ۳ گل پرسپولیس درست بود/ تیم داوری قضاوت مطلوبی داشت
  • ون‌ها و زن‌ها؛ گشت ارشاد مدیران و صدیقی
  • دو ملاک مهم عمل صالح کدام است؟
  • ون‌ها و زن‌ها ؛ گشت ارشاد مدیران و صدیقی/ تقصیر آقای رئیسی نیست!
  • ون ها و زن ها ؛ گشت ارشاد مدیران و صدیقی/ تقصیر آقای رئیسی نیست!
  • تعیین نرخ دستمزد مدیران، دستیاران و همیاران تدارکات سینما