Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری سمنان و رئیس کمیته بازرسی و ارزیابی ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا از نظارت توأمان علوم پزشکی و آموزش و پرورش استان سمنان بر اجرای دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی مدارس این استان خبر داد.

قاسم شریفی در بازدید سرزده از چند مراکز آموزشی شهر سمنان اظهار کرد: چنانچه مدرسه‌ای به هر دلیل امکان رعایت و عملیاتی‌کردن پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی ابلاغی را نداشته باشد، باید کلاس‌ها را به‌صورت غیرحضوری برگزار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برپایی کلاس‌های حضور در بسیاری از کشورهای درگیر کرونا افزود: از نیمه‌ی مردادماه، تقریبا تمام مدارس در اغلب کشورهای اروپایی و نقاطی از امریکا و کانادا و حتی برخی کشورهای همسایه ما همچون افغانستان، سال تحصیلی جدید را به صورت "حضوری" کلید زدند و این در حالی است که در همه این کشورها همچنان حضور نحس کرونا سایه انداخته است.

این عضو ستاد مقابله با کرونا استان، تصریح کرد: موفقیت در برنامه‌ها زمانی به‌دست می آید که مدیریت‌های یک صدا" و "اقدامات برنامه محور" و مهمتر از آن "رفتارهای اعتماد ساز" سایه‌ای گسترده‌تر از کرونا داشته باشند.

مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری سمنان با بیان اینکه معلمان، مدیران و عوامل اجرایی مدارس استان،  مثل همیشه در ایثارگری و ارائه‌ی خدمت صادقانه پیشگام هستند خاطرنشان کرد: با این وجود، زحمات چند برابری این بزرگواران، به‌دلیل "بی برنامگی و بی‌نظمی در سطوح اداری" نتوانسته بر "کرونا و استرس خانواده‌ها غلبه کند.

وی گفت: کسی منکر ارزش و تاثیر آموزش حضوری در ابعاد مختلف علمی، فرهنگی و اجتماعی و برتری آن بر آموزش مجازی نیست؛ اما مشروط بر آنکه قبل از انجام آن، اعتماد جامعه‌ی هدف را با گفتار و عملکرد اقناعی جلب کرده و شرایط امن و ایمن را برای عوامل اجرایی فراهم کنیم.

شریفی با بیان اینکه در راستای اجرای سیاست‌های ستاد ملی، ستاد استانی مقابله با کرونا، تصمیماتی متقن و راهگشا برای مدیریت بر موضوع دوگانه‌ی آموزش و کرونا گرفته اضافه کرد: این تصمیمات و دستورالعمل‌ها پیش از این به همه مدارس ابلاغ شده است.

رئیس کمیته بازرسی و ارزیابی ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا با اشاره به بازگذاشتن دست مسوولان مدارس برای چگونگی برپایی کلاس‌ها گفت: مهمترین مصوبه‌ی ستاد در ارتباط با آموزش و پرورش، تاکید بر فرمایش وزیر آموزش و پرورش بوده است. ضمن اینکه شورای مدرسه در راستای مصوبه ی ستاد ملی مقابله با کروناویروس می‌تواند، با توجه به شرایط مدرسه خود و در تعامل و هماهنگی با آموزش و پرورش منطقه در خصوص چگونگی برپایی کلاس‌ها تصمیم‌گیری کنند.

وی با اشاره به نظارت جدی اداره کل آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل آموزش و پرورش استان، باید نظارت بر اجرای دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی مدارس را در اولویت برنامه هایشان قرار دهند.

رئیس کمیته بازرسی و ارزیابی ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا یادآوری کرد: چنانچه هر کدام از مدارس سطح استان به هر دلیلی، امکان رعایت و اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی را نداشته باشد، باید کلاس‌ها را غیرحضوری برگزار کنند ؛چرا که سلامت معلمان و دانش آموزان، در اولویت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری آموزش و پرورش منطقه سمنان دانشگاه علوم پزشکی سمنان مدارس سمنان کروناویروس دستورالعمل های بهداشتی مقابله با کرونا دستورالعمل ها آموزش و پرورش ستاد استانی کلاس ها ی ستاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۴۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد

رئیس منطقه آموزش و پرورش تبادکان مشهد گفت: ۲۷ مدرسه در منطقه «تبادکان» شهرستان مشهد به عنوان وسیع‌ترین منطقه آموزش و پرورش کشور طی مدت ۶ ماه ساخته و افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی فرمانداری مشهد، محمدحسین عبداللهی در آئین افتتاح مدرسه دو کلاسه روستای شاهین قلعه در بخش مرکزی مشهد اظهار کرد: وسیع‌ترین منطقه آموزش و پرورش کشور با ۱۵۱ هزار دانش‌آموز در روستاهای بخش مرکزی و مناطق شهری ۲، ۳، ۴، ۵، ۱۰ و ۱۲ در مناطق پیرامونی و حاشیه‌نشین کلانشهر مشهد خدمات آموزشی می‌دهد.

وی ادامه داد: از ۱۰ آبان سال گذشته تا امروز، یعنی در مدت حدود ۶ ماه، ۲۷ مدرسه کوچک و بزرگ با ۲۱۸ کلاس درس با اعتبارات دولتی و کمک‌های خیران و با ۲ هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال هزینه ساخته شده است.

رئیس منطقه آموزش و پرورش تبادکان مشهد ضمن تجلیل از کمک خیران در ساخت مدارس اظهار کرد: همچنین یک استخر، سالن ورزشی و چند زمین چمن در آستانه افتتاح در منطقه تبادکان قرار دارند که به زودی این طرح‌های ورزشی نیز به بهره‌برداری می‌رسند.

همچنین محسن داوری، فرماندار مشهد در ادامه این مراسم گفت: در ساخت مدارس به خصوص در مناطق کم‌برخوردار، خیران به شکل گسترده پای کار آمده‌اند.

وی افزود: ممکن است در برخی موارد میزان کمک خیران برای ساخت یک مدرسه کم باشد، اما این مسئله دارای اهمیت نیست، چرا که مهم برکت کمک‌های خیران است.

داوری ادامه داد: ساخت مدارس خیرساز با برکت است، چرا که سرعت اجرای طرح در این گونه موارد بیشتر است و از طرفی مردم به واسطه اینکه مدرسه وقف و خیرساز است در مراقبت از آن توجه بیشتری می‌کنند.

کد خبر 747327

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • ستاد پشتیبانی آزمون برای امتحان نهایی در استان سمنان تشکیل شود
  • مدارس یزد چهارشنبه غیرحضوری شد
  • ستاد بحران: مدارس زرند فردا تعطیل است
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • طرح جدید آموزش و پرورش ؛ کدام مدارس از 10 شهریور باز می شوند ؟
  • لزوم آمادگی برای وقوع سیل در استان سمنان
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند
  • تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم