Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@03:44:47 GMT

مهارت آموزی سالانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار ایرانی

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۹۵۸۷۲

مهارت آموزی سالانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار ایرانی

اوسط هاشمی گفت: یک میلیون و ۶۰۰ هزار ایرانی سالانه دوره های آموزش های فنی و حرفه ای را سپری می کنند و ۴۵ تا ۵۰ درصد از این افراد به شغل ثابت دست پیدا می کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «علی اوسط هاشمی» ظهر امروز(چهارشنبه 2 مهر) در شورای مهارت استان گلستان اظهار کرد: امروز بدون شک مهارت می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات باشد و به مهارت صرفاً به حوزه اشتغال نباید نگاه کنیم چرا که از زیستن مسالمت آمیز در کنار هم تا بهره گیری از فضای مجازی همه در گرو داشتن مهارت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه امروز مهارت گفتگو در هر سطحی یک ضرورت در کشور به شمار می رود، ادامه داد: امروز مهارت عبور از بحران و فرصت سازی در شرایط سخت باید در دستور کار باشد.

 

اوسط هاشمی بیان کرد: سرعت تکنولوژی امروز بسیار تاثیرپذیر و وسیع است و از آن به انقلاب صنعتی چهارم یاد می شود و اگر انسان نتواند این توانایی را برای بهره گیری از این تکنولوژی در خود به وجود بیاورد بسیاری از فرصت ها را از دست می دهد.

 

وی تاکید کرد: کرونا برخی از ضرورت ها مثل آموزش مجازی را به ضرورت های اجتناب ناپذیر مبدل کرد و کسانی که مهارت لازم را برای استفاده از فضای مجازی داشتند برای خرید کالا با تهدید سلامت رو به رو نبودند.

 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور بیان کرد: دپارتمان ملی مهارت سبز برای نخستین بار در کشور در استان گلستان راه اندازی می شود و امیدوارم بتوانیم از توان استانی برای تحقق این موضوع استفاده کنیم.

 

اوسط هاشمی بیان کرد: با توجه به اینکه گلستان ظرفیت های خوبی در حوزه کشاورزی دارد و توانسته رتبه دوم تولید گندم و رتبه نخست در تولید دانه های روغنی را به خود اختصاص دهد و برای اینکه بتوانیم در کاهش هزینه های کشاورزی نقش داشته باشیم دپارتمان ماشین آلات کشاورزی در گلستان ایجاد می شود.

 

وی گفت: با هماهنگی که با دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده است برنامه ریزی برای اینکه بتوانیم هر دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی یک مهارت را فرا بگیرد اتفاق افتاده است و این طرح را در استان گلستان آغاز می کنیم.

 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور بیان کرد: استان گلستان می تواند به عنوان پایلوت ملی کیفیت نان و آرد در کشور تبدیل شود و ظرفیت های خوبی در این حوزه وجود دارد.

 

اوسط هاشمی بیان کرد: باید نسبت به ایجاد مرکز آموزش بین المللی مهارت در مرز گلستان براساس سند آمایش استان اقدام شود تا استان گلستان با مهارت بیشتر به اهداف صادراتی خود برسد.

 

وی افزود: در استان گلستان دپارتمان مرکز آموزش هتلداری و گردشگری را در استان ایجاد می کنیم که بتواند به 54 هتل در این منطقه خدمت ارائه کند.

 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور بیان کرد: استان گلستان بالاتر از نرخ کشوری جمعیت روستایی دارد و نباید در این بخش کوتاهی کنیم و باید برنامه و الگوی استان در سند راهبری مد نظر قرار بگیرد.

 

اوسط هاشمی از برگزاری مسابقه ملی سیستم هوشمند ساختمان در گلستان خبر داد و گفت:‌ یک میلیون و ۶۰۰ هزار ایرانی سالانه دوره های آموزش های فنی و حرفه ای را سپری می کنند و ۴۵ تا ۵۰ درصد از این افراد به شغل ثابت دست پیدا می کنند.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: علی اوسط هاشمی مهارت آموزی مهارت های زندگی مهارت رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور استان گلستان اوسط هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۵۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از سامانه مهارت افزایی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر/ شرط صدور گواهینامه معتبر برای دوره‌های مهارت‌آموزی

مدیر سامانه مهارت افزایی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به نحوه ارائه آموزش‌های مهارت افزایی از طریق این سامانه تاکید کرد: در پایان دوره در صورتی که دانشجویان بتوانند در آزمون پایانی حد نصاب نمره را کسب کنند، گواهینامه معتبر دانشگاهی صادر خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علی، ولی زاده در مراسم رونمایی از پلتفرم مهارت افزایی این دانشگاه، با بیان اینکه این پلتفرم با عنوان "اسکیلینو" از امروز آغاز به کار می‌کند، افزود: اسکیلینو یک پلتفرم جامع مهارت افزایی است که با تمرکز بر آموزش مهارت‌های نرم و نیز مهارت‌های تخصصی رایج بازار کار، فعال شده است.


وی با اشاره به نحوه ارائه آموزش‌های تخصصی از سوی این پلتفرم اظهار کرد: آموزش‌های ارائه شده از سوی این پلتفرم با محوریت ویدیو‌های آموزشی همراه با بستر شبکه سازی و تعامل با اساتید و هم آموزان در فضای مجازی است که در قالب برگزاری رویداد‌های حضوری با شیوه‌های نوآورانه جهت افزایش بهره وری آموزشی طراحی شده است.


ولی زاده هدف این سامانه را ارائه آموزش جدیدترین مهارت‌های مورد نیاز دانشجویان و فارغ التحصیلان در بازار کار عنوان کرد و یادآور شد: این سامانه جامع و فراگیر بوده و تمام دانشجویان کشور و کسانی که علاقمند به ارتقای مهارت‌های فردی و شغلی خود هستند میتوانند از آن بهره‌مند شوند. از این رو همواره در تلاش هستیم تا با قیمت‌گذاری اقتصادی و در عین حفظ بالاترین کیفیت و پشتیبانی، هیچ دانشجویی از کسب مهارت‌های روز و پیشرفت در بازار کار جا نماند.


مدیر سامانه مهارت افزایی اسکیلینو با اشاره به بخش‌های این پلتفرم توضیح داد: اساتید دوره‌ها، با دقت و حساسیت بالایی انتخاب و ارزیابی می‎شوند به گونه‌ای که اساتید برگزیده برای ارائه آموزش ها، در حوزه کاری خود متخصص و بنام بوده و ترکیبی از فعالان صنعت و دانشگاه می‌باشند.


وی با تاکید بر اینکه محتوای آموزش‌های این دوره‌ها کاملا بر اساس نیاز بازار کار انتخاب شده تا به پیشرفت شغلی دانشجویان کمک کند، اظهار کرد: شبکه سازی در قالب رویداد‌های حضوری و آنلاین از دیگر برنامه‌های این پلتفرم به شمار می‌رود. دانشجویان با شرکت در هر دوره امکان شبکه سازی و تعامل با هم آموزان و اساتید مربوط به صورت مجازی و همچنین مشارکت در رویداد‌های حضوری را دارند.


ولی زاده با تاکید بر اینکه در این سامانه امکان پاسخگویی به سوالات دانشجویان از طریق پنل کاربری و اپلیکیشن اسکیلینو پیش بینی شده است، ادامه داد: دسترسی آسان به محتوا از دیگر مزایای این سامانه است به گونه‌ای که متقاضیان پس از خرید دوره می‌توانند در هر زمان و مکان بدون نیاز به مراجعه به سایت، از طریق اپلیکیشن اسکیلینو به محتوای دوره دسترسی داشته باشند.


به گفته وی در پایان دوره گواهی نامه معتبر دانشگاهی به شرکت کنندگان در هر دوره آموزشی مشروط بر آنکه حد نصاب لازم را در آزمون پایانی کسب کنند، اعطا خواهد شد.

دیگر خبرها

  • کنفرانس ملی مهارت با ۲۰۰ اثر علمی و پژوهشی در اردیبشهت برگزار می‌شود
  • هنرستان‌های جوار صنعت در کردستان راه‌اندازی شود
  • مهارت آموزی ۴ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی در خراسان جنوبی
  • مهارت‌آموزی مشکل مدرک‌گرایی و بیکاری را حل می‌کند
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • مهارت آموزی ۴ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در خراسان جنوبی
  • آغاز طرح ملی مهارت آموزی رشته‌های ورزشی در مدارس شهرستان گناوه
  • دانش آموزان صدر نشین مهارت آموزی در خراسان جنوبی
  • رونمایی از سامانه مهارت افزایی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر/ شرط صدور گواهینامه معتبر برای دوره‌های مهارت‌آموزی